11.8.2023

Lookfantastic Beauty Box | Elokuu 2023 "Get the GLOW"

Elokuun Lookfantastic Beauty Box saapui ja eiköhän kurkisteta mitä elokuun boksi toi tullessaan!

Teemana tässä kuussa oli Get the GLOW. 








Rituals... The Ritual of Karma 48h hydrating body cream, 70 ml.

Ihan kuin olisin tämmöisen joskus käyttänyt? Ainakin nimi kuulostaa tutulle tai sitten muistelen omiani :D Ritualsin omilla sivuilla tämän arvoksi on laitettu 9.90 €, Lookfantasticin sivuilla ei Ritualsia ole ollenkaan (paitsi yhden autotuoksun löysin).

Tässä Ritual of Karma -sarjassa tuoksuu lootuksenkukka ja valkoinen tee. Ei tuoksuna oma suosikkini, mutta menettelee.







Bleach London Reincarnation Mask, 50 ml (ovh 4.95 €).

Hiusnaamio, joka sopii vaalennetuille, värjätyille ja vahingoittuneille hiuksille. Levitetään pestyihin hiuksiin, vaikutusaika 10-20 minuuttia ja sitten huuhdellaan. Ei jää omaan käyttöön, vaan pistän eteenpäin.






Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask, 14 ml (ovh 48.45 €/150 ml). Ainakin yhden tuotteen olen joskus merkiltä käyttänyt, se oli kasvoputsari, joten mielenkiinnolla testaan kyllä tämän naamion.

Lisätään runsas kerros kasvoille, annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan kylmällä vedellä. Voidaan käyttää 2-3 kertaa viikossa tai päivittäin.

Soveltuu kaikille ihotyypeille, voidaan käyttää myös jääkaappikylmänä, jolloin naamion vaikutus tehostuu.





So Eco Face Mask Applicator, boksin mälsin tuote :D

Nämä kasvonaamiosiveltimet on kyllä sellaisia, että kun yhden jo omistat, niin uudet on miun mielestä aika turhia. Ainakin nämä silikoniset, jotka on superhelppo huuhtoa käytön jälkeen ja on hetkessä jo käyttövalmis.

Ainoastaan siinä vaiheessa, jos liimaukset pettää ja välttämättä haluaa uuden siveltimen, niin sitten ostaisin, mutta tällä hetkellä edellinen sivellin vielä toimii, joten pistän tämän eteenpäin.





Revolution Skincare Multi Acid Peeling Solution, 30 ml (ovh 11.95 €).

Happokuorinta kasvoille, sisältää 10% AHA - ja 1 % BHA-happoja (Lookfantasticin sivulla oli astetta kovemmat määrät laitettu, siellä AHA oli 30 %).

Käytetään iltaisin, ei enempää kuin kaksi kertaa viikossa, lisätään kuivalle kasvojen iholle, annetaan vaikuttaa enintään 10 minuuttia ja huuhdellaan kädenlämpöisellä vedellä pois. 
Saattaa lisätä altistumista auringolle, joten on käytettävä sopivaa vaatetusta ja aurinkovoidetta tämän tuotteen käytön jälkeen sekä noin viikko käytön jälkeenkin.

Tämä tuote menee myös eteenpäin, ei itselläni ole käyttöä.




Ciaté Everyday Vacay Coconut Lip Oil, 10 ml (Ciatén omilla sivuilla 14£).

Boxycharmista Ciatéa tuli toisinaan, itse sain tästä samasta sarjasta meikinkiinnityssuihkeen ja puuterin, nyt sarja täydentyi huuliöljyllä!

Kirkas huuliöljy, joka antaa kiiltoa ja kosteuttaa huulia, väritön. Tämän testaan mielelläni, varmasti tulee käyttöä kunhan saapuu mahdolliset pakkaset ja ilma viilenee.




Ja siinäpä olikin elokuun boksin läpikäynti!

Nyt voi kyllä sanoa, että oli aika ihonhoitopainotteinen boksi :D Erilaisia naamioita, joista yksi oli hiuksille ja jopa naamiosivellinkin tuli, sekä vartalovoide ja huulille hoitoa antaa huuliöljy. Hieman oli kyllä aika erikoinen teema ja kyllähän nämä varmasti iholle hehkua antaa, ei siitä käy kiistäminen, mutta olisi nyt noiden naamioiden sekaan jotain muutakin voinut pistää.





6 kommenttia:

  1. Harkitsin ostavani tuon boksin, mutta naamiosivellin pilasi kaiken. :D Kuulostaa ihan turhalta tuotteelta. Mulla on vähän sama, että kun on toimivat siveltimet, ei tarvi ylimääräisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävää kyllä, tämän kuun boksi oli myyty loppuun :D Harvemmin kyllä on boksin saapumisvaiheessa sivuilla ollut sold out -kyltti. Naamiosiveltimiä ei kyllä kovin montaa tarvitse, ainakaan näitä silikonisia..

      Poista
  2. Vähän tylsä boxi...sama huuliöljy tuli Glossyboxista ja joku naamiosivellin on tosi turha! Peter Thomas Roth on laatumerkki mutta Revolutionista tulee vähän halvat vibat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisältö oli kyllä todella yksipuolinen, erilaisia naamioita ja huuliöljy :S Ihmettelen kyllä, että Revolutionia on tullut yllättävän vähän, brittimerkki kun on!

      Poista
  3. Tykkäsin tästä boksista todella paljon :D Juuri tuo sivellin oli aika turha, mutta tuli siinä rinnalla viisi ihan kivaa ja käyttökelpoista tuotetta. Revolutionin tilalla olisi tietenkin voinut olla se aito ja alkuperäinen.. ;) Tulee tuokin naamio silti testattua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun makuun tämä ei ihan ollut :D Ordinarya tulee muuten aika harvoin bokseista! En tosin ole tainnut itse testata yhtäkään heidän tuotetta, ei tule ainakaan mieleen.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)