1.8.2023

Loppuneet | Heinäkuu 2023

teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.


Heinäkuun loppuneet!

Blogin puolella ollut hieman hiljaisempaa, kun on pitänyt juosta kahdessa työpaikassa, niin ei ihan aika riitä kaikkeen :D Mutta ehkä hieman tasoittuu (tai sitten ei), kun koulu alkaa parin viikon päästä.




*NOBE Nordic Beauty Oat Wonder® Hydrating Sheet Mask. Tämä naamio tuli Meikkimuijan boksista ja ilolla käytin tämän pois. Ohut kangas, seerumia runsaasti eikä siinä muuta tarvitakaan :D Yllättävän hyvä naamio, kun hieman pelkäsin, olisiko tässä paksu ja tönkkö kangas, ei onneksi (hinta 5.90 €).

*Garnier moisture bomb sheet mask. Ohut kangas, paljon seerumia ja löytyy varmasti monesta verkko-ja kivijalkakaupasta, varma valinta! 

Missha Potato sheet mask. Ei tuoksunut perunalle tai kellarille ;) Tässä seerumi oli maitomaista ja sitä oli runsaasti, ohut kangas.

*Missha Green Tea sheet mask. Selkeä vihreän teen tuoksu, oikein hyvä sellainen. Tämän seerumi oli ns. normaalia ja tässäkin hyvin istuva, ohut kangas. Näitä ei myöskään tarvitse leikata muotoonsa, kuten joudun yleensä monia muita saksimaan.

Eyenlip Green Tea sheet mask. Tämä myös hyvä naamio, ei miun mielestä tuoksunut niin voimakkaalle tai selkästi vihreälle teelle verrattuna Misshaan. 

Oriflame Love Nature Hydrating Face mask. Geelimäinen kasvonaamio, en oikein aina tiedä näistä tekeekö ne iholle mitään :D Jos laittaa ohuelti, naamio imeytyy jonkin verran, paksummalla kerroksella iholle jää kyllä naamion jäämiä. Tämä oli poispyyhittävä versio, mutta yleensä kyllä pesen vedellä. Tuoksu oli kyllä hyvä! Vaikutusaika 10 min.

Catrice The Jungle Book Face Serum Mango, todella makea tuoksu ja tästä kokoelmasta se vihreä kiivi seerumi on miellyttävämpi raikkaammalla tuoksullaan. Tästäkin lähti pakkauksen kultaukset pois käytön myötä, pieni himmeä tekstiprintti vielä näkyy. Ei mitään ihmeellistä sanottavaa, kiva seerumi kuitenkin.




*Yves Rocher ultra-rich shower, suihkuvoide, jota saa hieman ensin käsissä työstää, ettei putoa viemäriin. Tämä tulee yhtenä pötkönä tuubista, joten ei suoraan levity iholle nätisti ja tasaisesti, nimensä mukaisesti voidemaista (ja aika kiinteää sellaista).

*Budgie hydrating conditioner, käytin tämän saman sarjan minikokoja useamman, mutta nyt kun nämä isommat on olleet käytössä pidempään olen tullut siihen tulokseen, että en enää tykkää tästä sarjasta :D Hiuspohja ei miun mielestä peseydy kunnolla, vaan se jää jo suihkussa hieman latteaksi ja hiukset tuntuvat likaisilta. Seuraavana päivänä hiukset eivät ole ilmavat, vaan näyttävät jo hieman rasvaisilta. Olen siis käyttänyt tätä hoitoainetta muiden shampoiden jälkeen, en tiedä mitä sen shampoon kanssa teen, kun se ei pese miun mielestä tarpeeksi hyvin.

XZ Omena Shampoo, perushampoo pesi hiukset hyvin (ei liian narskuviksi).

XZ shampoo aito, tästä sama mielipide. Tykkäsin kuitenkin tämän tuoksusta hieman enemmän.

Rituals The Ritual of Karma body scrub paste. Ei omaan makuun se kuorivin kuorinta, aika mitäänsanomaton :D Suosin ennemmin ihan sokerisia, kunnon vartalokuorintoja. 

Avon Naturals Vitamin Complex -hiusnaamio. Kevyehkö hiusnaamio, ei välttämättä riitä kunnon syväpuhdistavan shampoon jälkeen käytettäväksi (itselläni aika siinä rajoilla). Vaikutusaika on lyhyt, 1-3 minuuttia, toimii kyllä miun mielestä hyvin esim. hoitoaineena.




essence My Power is Fire hydrating face mist, näissä kaikissa suihkeissa on todella hienojakoinen suihke, mutta tuoksut eivät kyllä ole olleet mieleeni. Aika voimakas alkoholin vivahde on jokaisessa, hyvin lonkeron tuoksua muistuttava sellainen :D

Farmacy Daily Greens Oil-Free Gel Moisturizer tätä voidetta käytin yövoiteena (sopii myös päivävoiteeksi), toimi siinä tarkoituksessa oikein hyvin. Jätti hieman tahmaisen pinnan aluksi, mutta se sitten katosi. Sopi kyllä rasvoittuvalle iholle mainiosti!

*Origins Check and Balances Frothy Face Wash, tämä putsari oli riittoisa. Pienikin määrä riitti ja miun omaan makuun iholle jäävä "kalvo" ei ollut omaan makuuni :D Raikas, minttuisa tuoksu.

*Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray, tässä on kyllä niin nätti pullo ja olen käyttänyt muistaakseni tästä aiemminkin minikoon (ehkä täysikokoisenkin). Tuoksuu, mutta pääasia on se, että ei sisällä shimmeriä tai muuta kimaltelevaa itse suihkeessa, vain pullo kimaltelee.

Lyko Moisturising Day Cream, oikein pätevä päivävoide. Omalle rasvoittuvalle iholle pieni määrä riitti, tuoksuu ihan perusvoiteelle.

Sensai Advanced Day Cream, tässä taas oli sitten tuoksua aika runsaastikin. Nudenvärinen päivävoide suojakertoimella, tuoksun vuoksi miusta ei tullut fania.




*essence all about matt! fixing compact powder, peruspuuteri. Tosin nyt hyppäsin kokeilemaan vaihtelun vuoksi sisarmerkki Catricen puuteria, joka vaikuttaa hieman tiiviimpään pressatulta kuin tämä.

Dermosil Wild Forest -käsisaippua, ostin lähinnä söpön kuosin vuoksi joka kyllä toimii :D Itse käsienpesuaine ei ollut kummoinen tuoksultaan. Näitä Dermosilin käsisaippuapullojahan voisi melkein alkaa keräämään, kun on tullut mm. Mauri Kunnasta, tämä Konsta Punkan kuvaama ja nyt uutuutena ne Muumit.

essence Chrome On duohcrome liquid eyeshadow, sävyssä Chrom'addict. Tämä ei loppunut, kuivui. Yritin pari kertaa tätä käyttää, mutta sieltä pöllähti applikaattorin mukana vaan kuivaa hilettä, niin päätin asian olla.



















4 kommenttia:

  1. Mulla mahtaa olla tuo Lykon kosteusvoide jemmassa odottelemassa käyttövuoroa. Sen taisi saada jostain alennuksesta ihan muutamalla hassulla eurolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En miekään tuosta Lykon voiteesta muistaakseni kolmea euroa enempää maksanut :D

      Poista
  2. Mikä määrä loppuneita taas sulla<3 Toi ABH:n Setting Spray on ollut mulla ostoslistalla jo ties miten pitkään, nyt tuli taas hyvä muistutus siitä :) Oon joskus miettinyt miltä toi Misshan perunanaamio tuoksuu, mutta hyvä ettei tule mitään perunakellarifiiliksiä siitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä suihke, ei ehkä iske heille ketkä eivät tuoksullisista tykkää :D Miun mielestä tuossa perunanaamiossa oli ehkä hieman makeahko tuoksu.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)