26.8.2023

Ostoksia | Avon, Cocopanda, Normal, LUSH, lyko, Kicks

teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.




Avonin heinäkuun varsinaisen tilauksen esittelin jo aiemmin, mutta tein loppukuusta sitten toisen tilauksen, josta itselleni jäi tämä uutuus Pur Blanca Golden Burst -tuoksu. Loput tilauksen tuotteet olivat eri tuoksuisia suihkugeelejä työkavereille.

Golden Burst tuoksussa tuoksuu veriappelsiini, lumme ja vaalea myski.
Tuoksun hinta elokuussa (ja syyskuussa) 19.55 €/50 ml.




Cocopandalta tilasin hyväksi havaitun *Shelas hiusturbaanin palmukuviolla, tällä hetkellä hinta 5.90 €.

*MAC Cosmetics Unfiltered Nudes -luomiväripaletti, on jostain syystä halvempi, kuin kaksi muuta samankokoista palettia  :D Tällä hetkellä tämän Unfiltered Nudes paletin saa hintaan 38.90 €, joka on itse asiassa sama hinta kuin kuuden sävyn luomiväripaleteilla, joten olettaisin paletin oikean hinnan olevan 58.90 € joka on kahdessa muussa 12 sävyn paletissa. Lisäksi saatavilla on siis *Future Flame ja *Hi-Fi Colour.

*Essence GOLDEN DAYS Ahead -luomiväri top coat sävyssä 01 Gold Dipper. Tämä kokoelma pyörii nyt kaupoissa ja tilasin ainoana tästä kokoelmasta top coatin luomivärien päälle tai voi käyttää sellaisenaankin.

*Sol De Janeiro Rio Radiance -tuoksusuihke, 90 ml. Nämä monikäyttöiset suihkeet sopivat käytettäväksi niin hiuksiin, vartalolle, petivaatteisiin tai vaatteisiin. Vähän epäilin tätä tuoksua, mutta osoittautui oikein hyväksi!

Tuoksunuotit;

Ensituoksu: kookosmaito ja lämmin hiekka.
Sydäntuoksu: aurinkoinen tuberosa ja tuoksuilangia.
Pohjatuoksu: täyteläinen vanilja ja ambra.


Elizabeth Ardenin kapselit olivat valitsemani tuotenäyte tilaukseen.




Normalin ostokset.

Nappasin sieltä jälleen Garnierin kasvonaamioita, jotka variaatiosta riippumatta maksavat sen 1.90 €/kpl.

Golden Rose -kynsilakka, sävyssä 195. Kaunis glitterlakka, joka sopii topperiksi lakkojen päälle. Glitteriä on harvakseltaan, joten sellaisenaan lakattuna tuskin tulee peittävää lopputulosta.

Tajusin vasta kotona, että ostamani suihkugeeli on vanha tuttu I Love Cosmetics -merkin tuote! Pullo on ihan erilainen logoa yms. myöten, joten en osannut yhdistää lainkaan merkkiä tähän :D





No se LUSHin tilaus!

Mario -suihkugeeli, tässä on granaattiomenamehua ja limeöljyä, jotka muodostavat yhdessä kolantuoksuisen suihkugeelin. 

Luigi -suihkugeeli, tässä on appelsiinia, neroliöljyä ja omenamehua, jotka muodostavat omenantuoksun.

Paavo Pesusieni -saippua, tämä on verkosta myyty loppuun. Itse nappasin tämän heti käyttöön ja pesee ainakin kädet narskuvan puhtaaksi.

Va Va Voom -Melt. Tässä tuoksuu jasmiini ja mansikka. Voidaan käyttää niin tuoksuvahana kuin kylpysulanakin.

Cleansing Wipe oli ilmaisena tilauksessa mukana.

Tässä tilauksessa säästin myös hieman, sillä verkkokaupassa oli hintavirhe ja sain tuon Luigin 250 g suihkugeelin 100 g hinnalla eli 14.95 € (normaalin 25.95 € sijaan). Näitä molempia suihkugeelejä on enää 250 gramman pullokoossa ja Luigin osalta hintavirhekin on jo korjattu.





Elokuun Avon -tilaus.

Uusi Far Way Beyond The Moon -tuoksu, tässä tuoksunuotteina villikirsikka, kuuelämänlanka ja santelipuu. Tilasin 10 ml tuoksun, joka on miusta kiva välimuoto näytteen ja täysikokoisen välillä.

Glimmerstick -sarjaan tuli kuusi uutta limited edition sävyä, josta ostin Fierce Amber sävyn.

Dancing Skies -sarja sisältää nestesaippuan, suihkugeelin ja kylpyvaahdon. Tässä tuoksuu orvokki ja vadelma, on aika kukkainen tuoksultaan sekä yllättävän voimakas tuoksu, joka jää käsiin selkeästi tuoksumaan. Kylpyvaahdon skippasin, mutta nämä on tulossa syyskuun kuvastoon myyntiin.

Avon Gel Shine -kynsilakka sarja poistuu ja tilalle tulee tämä Power Stay 8 Days Gel Nail -sarja, tilasin sävyn Pumpkin Spice ja nämäkin tulossa syyskuussa sitten kuvastoon.






*Lykon tilaus:

e.l.f.Hydrating Water Cleansing Cloths, ostin kokeiluun nämä puhdistusliinat kun sai edullisesti. Ovat tosin jo nyt poistuneet valikoimasta ja näitä toisinaan tulee käytettyä.

*Garnier SkinActive Hyaluronic Cryo Jelly Eye Patches, nämä oli uutuutena ja tietenkin ostin testiin. Näiden pitäisi alentaa ihon lämpötilaa jopa -7 astetta.

*Garnier SkinActive Cryo Jelly Sheet Mask Face, samasta uteliaisuudesta tietenkin myös sheet mask -versio testiin :D

*Garnier Body Superfood Vitamin C* & Mango 48H Nutri-Glow Cream ja kolmas uutuus oli Superfood -sarjan vartalovoide, näitä oli useampi eri variaatio, mutta tämä mangoinen kiinnosti eniten.




Toinen lykon tilaus :D


*Beauty Rebels Motivational vesipullo, sävyssä Stardust Green. Tuotekuvissa glitter näyttää paljon erottuvammalta, livenä se on aika himmeästi nähtävillä. Alehinnalla säästää muutaman €€, tällä hetkellä tarjouksessa jäsenille.

*By Lyko Pretty Bright -kokoelma. Lykon omalla merkillä on useita kynsilakkoja, joita myydään tietenkin myös erikseen, sekä näin settinä. Hinnat lakoilla erikseen ostettuna 5.50 € - 5.90 €. Joten pientä säästöä settiostossa voi tulla. Juuri näitä lakkoja olen jo hetken aikaa tiiraillut sillä silmällä, näyttävät peittäviltä, mutta ovat lakan pohjasävy on aika huomaamaton. Angelcore -sävyssä melkeinpä valkoinen pohja, jossa flakie lastuja eli nämä kaikki sopivat hyvin toppereiksi muiden sävyjen päälle, jos ei tykkää mahdollisesti läpikuultavasta lopputuloksesta.

*IsaDora Holographic Top Coat, joka ei nimestä huolimatta ole holo ollenkaa, enemmänkin helmiäishohtoinen.

*Make Up Store -kynsilakka, sävyssä Alma. Hopeinen glitterlakka, on aika juokseva koostumus eikä tämäkään vaikuta olevan kovinkaan peittävä, mutta on varmasti enemmän glitterinen kuin Golden Rosen glitter.

*Make Up Store Light Hydrating -kosteusvoide. Merkin ihonhoitoa ei kyllä pahemmin tule ostettua, mutta nyt nappasin kosteusvoiteen testiin.



Kaikki muut tuotteet olikin tarjouksessa, paitsi By Lykon kynsilakat.



*Kicksin -tilaus viimeisenä.


*Fenty Skin Cherry Dub Superfine Cleansing Face Scrub. Pyörittelin tätä kesällä Sokoksella ja meinasin jo silloin ostaa, jätin kuitenkin hautumaan. Mutta nyt sitten pistin töpinäksi ja ostin. Myönnetään, että ostin lähinnä kirsikkahuumassa tämän :D Täyttä hintaa en maksanut, käytin kupongin :P

*Morphe Continuous Setting Mist. Tämä oli pitkään loppu verkkokaupasta, mutta tuli saataville jokunen aika sitten ja olen ollut kiinnostunut tätä kokeilemaan. Kommettien perusteella voisi sopia oikein hyvin miullekin! Tosin näin talvella voi olla ehkä liian tujua.

*MAC Fix+ Primer And Face Spray. Kookosversio itselläni, jota en muistaakseni ole koskaan käyttänyt, vaan sitä perinteistä ja limited edition miniversioita.

Ja sitten...

Kun ostokset ylitti tietyn summan, pääsi käsiksi salaisiin tuotteisiin joissa oli aika hyvät alennukset ja niitä sitten nappailin mukaan. Siellä oli muutamia tuoksujakin tarjolla, mutta taisi melkeinpä kaikki olla jo myyty loppuun (tuoksujen hinnat oli alessa about 9-15 €).

Baborin tuotteet eivät oikein ole puhuttaneet, mutta kun hinta on 9 € (norm. 40 €) kuulostaa se vieläkin paremmalta. Tämä kyseinen tuote on puhdistusvoide.

Origins Clear Improvement Charcoal Honey Mask oli hintaan 5 € (norm. noin 30 €).

Essie smooth-e aluslakka oli 2 €/kpl, joten nappasin kaksi (norm. noin 14 €/kpl). Sävy on valkoiseen vivahtava, useimmiten tämmöisissä tasoittavissa sävy on vaaleanpunertava/nude.

Atelier Rouge kynsilakka, sävyssä Finally Spring oli myös 2 €. Viime vuoden kevään kokoelmassa tullut.














4 kommenttia:

  1. Nuo Kicksin salaiset tarjoukset oli oikeasti hyviä, otin just tuon Originsin naamion ja nyt ehkä vähän harmittaa kun en ottanut yhtä Armanin tuoksua 9 e:llä...joku just kehui sitä mun tuoksupostauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjoukset oli kyllä suunmyötäisiä :D Niitä pystyi jo sanomaan tarjoukseksi, kun hintoja oli pudotettu enemmän kuin 2-5 € :'D

      Poista
  2. Oo miten paljon kaikkia ihania juttuja oot ostanut! Normalista mullakin lähtee vakiosti aina noita Garnierin naamioita mukaan, en niitä muualta enää ostakaan, kun siellä ne on niin edullisia :) Lushin tilauksessa sulla oli vaikka mitä kiinnostavaa, en ookaan itse piiitkään aikaan ostanut Lushilta mitään, vaikka joskus rakastin ihan yli kaiken heidän tuotteita. Se tuoksumaailma niissä on niin ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kyllä jos Normalin äärelle eksyy, tulee napattua edes muutama sheet mask koriin :D Lush on kyllä itsellenikin jäänyt nykyään aika paitsioon, kun joskus aiemmin seurasi heitä säännöllisesti. Toki, heidän päätös jäädä somesta pois saattoi vaikuttaa asiaan, kun ei uutuuksia jne. oikein missään nähnyt.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)