10.11.2023

Galaksikynnet

Pitkästä aikaa (tai siltä ainakin tuntuu) kynsille pääsi ihan jotain muutakin kuin yksiväristä lakkaa :D

Olin ilman lakkauksia useamman päivän, kun koulussa oli kahden päivän ajan kestävät konepäivät, niin siellä ne olisi ehkä kuitenkin ottaneet osumaa. Inspiraatio galaksilakkauksiin lähti ostamastani Catricen lakasta, joka oikein huusi päästä osaksi galaksikynsiä.




i witch you were here, Pretty Avatar, Shine on Crazy Diamond, White


Pohjalla on kaksi kerrosta essencen BOOtiful nights -kokoelman I witch you were here, joka on ihan perinteinen musta sävy.

Sen jälkeen lisäsin kerroksen Catricen METAFACE -kokoelman Pretty Avatar -sävyä, joka on violettipohjainen shimmerlakka. Tietyssä kulmassa lakkauksessa erottuu niin sinistä kuin violettiakin.

Tässä kokoelmassa oli mielenkiintoista se, että kynsilakoissa ei ollut ns. feikkikorkkia lainkaan! Yleensä Catricen tämänmallisissa lakoissa on irroitettava korkki, näistä se puuttui (Winnie the Pooh -kokoelmassa ne korkit on).





Orlyn Shine on Crazy Diamond oli täydellinen valinta edustamaan kauempana tuikkivia tähtiä, tätä myös yksi kerros. Lakka on sen verran iäkäs ja edustaa lakkapohjaltaakin hieman vanhempaa tekniikkaa, joten jos lakkaa paksumman kerroksen, menee iäisyys odotellessa sen kuivumista.

Lopuksi maalasin isompia tähtiä Oriflame The One Pro Wear Art -kynsilakalla, sävyssä White. Tämän kanssa saa myös hetken aikaa odotella kuivumista, muuten taideteokset leviää. Eli mieluiten ohuita kerroksia useampia, kuin paksuja viivoja kerralla.

Päällyslakkana vanha tuttu Essie Speed Setter.



































4 kommenttia:

  1. Ihanat galaksikynnet! Montakohan vuosikymmentä siitä on kun itse on moiset jaksanut väsätä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä siitä itsellänikin jokunen tovi on kulunut :D

      Poista
  2. Kauniit talviyön mieleen tuovat kynnet <3 Itse lakkailen lähinnä aina yhdellä lakalla, niin muiden teoksia on kiva ihailla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyvät muuten talveenkin! :D Itsekin useimmiten yksittäisiä lakkauksia teen, kun ne on helppoja ja nopeita.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)