30.11.2023

Loppuneet | Marraskuu 2023

Tämän päivän toinen teksti, sillä ajattelin saada nämä marraskuun loppuneet tuutattua ulos ennen joulukalenterin alkua. Joulukalenterin pyöriessä, ei sinne sekaan tule muita postauksia. Seuraavat normaalit tekstit tulee sitten joulunpyhien jälkeen :)


Ensi vuonna taas laskeskelen taas loppuneet yhteen jokaisesta kategoriasta ja saa vertailudataa vuoden 2022 listauksesta, jonka voit lukea täältä.





The Body Shop Avocado -suihkuvoide, tuoksu ei ole sellainen jota ihan juoksemalla menisin ostamaan. Tuoksu on hyvin vihreä ja tämä tuli viime vuoden joulukalenterista. Koostumus oli vähän sellaisen kevyen vartalovoiteen tyylinen, ei lirua eikä tiukkaa.

Maui Nourish and Moisture Coconut Milk -shampoo. LF Boxin satoa, ihan hyvä sellainen! Tuoksu on aika voimakas, joka jäi hiuksiin tuoksumaan. Pesi hiukset sopivan puhtaaksi. Tuoksussa erottui mango ja kookos, ostaisin uudelleen.

Maui Nourish and Moisture Coconut Milk -hoitoaine, sama juttu tässä. Ostaisin uudelleen. Hoitoainekin selvitti hiuksia kivasti ja kun oli samaa sarjaa, niin tuoksukin oli sama.

We Are Paradox Thickening hoitoaine. LF Boxista tämäkin. Pakkaushan on niin epäkäytännöllinen kuin vaan voi olla, ihan kamala käyttää suihkussa :D Ei kyllä hoitoaineenakaan kummoinen.

We Are Paradox Thickening shampoo. Tämä ei kyllä tullut kummankaan osalta suosioon, shampookaan ei ihastuttanut, ei oikein ollut kovin puhdistavan tuntuinenkaan. Molemmissa oli tietenkin sama, vähän eukalyptus -tyylinen tuoksu.






Dermosil Moomin -käsisaippua. Muisteleisin, että tässä oli marjainen tuoksu? Ihan ok, käytettävä tuoksu :D

Catrice Disney Classics Lady - vartalovoide, tämä ostettu alella viime vuoden heinäkuussa. Jokunen tovi siis meni, että nappasin käyttöön. Tässä on manteliöljyä ja tuoksuu myös mantelille, omaan makuun tosin ei ole ihan oikea manteli, vähän sellainen parfyymimainen lisä on tässä tuoksussa.

Collistar Firming Talasso-Scrub -vartalokuorinta. LF Boxista tullut tämänkin. Suolakuorinta, jossa oli mukana myös kirsikkaöljyä. Tätä sai aina ravistella ennen käyttöä, kun öljy valahti aina purkin pohjalle. Ei suosikkini, mutta kiva oli kokeilla, hienoinen kirsikan tuoksu kyllä löytyi tästä.

The Body Shop British Rose - vartalokuorinta. Tämä on varmaan tullut jonkun tilauksen mukana lahjana tai lahjasetissä, en muista :D Miun makuun ei kovinkaan rouhea kuorinta, aika kesy sellainen. 




Garnier SkinActive Moisture Bomb Sheet Mask Night. Vain yksi naamio tuli käytettyä, saattaa olla, että 30 (?) naamion pakkaus on nyt hieman hidastanut näitä yksittäispakattujen käyttämistä. Tuttua Garnier laatua, oikein hyvä siis!

esfolio Moisture Soothing Gel Mist Aloe Veran tuoksuinen kasvosuihke. Suihke oli aika pystysuora, se ei suihkuttaessa pisaroitunut laajalle alueelle. Kun pullon käänsi vaakasuoraan, suihkekin tuli vaakasuoraan. Suuttimessa pieni parantamisen vara, muuten ei moittimista.

Origins Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream. Tämä sy-voide loppui yllättäen, vaikka käyttöä pystyi kyllä itse seuraamaan. Yllättävän riittoisa oli 5 ml tapaus. En ehkä ostaisi kyllä uudelleen, mutta käyttäisin jos tulisi joulukalenterista (kuten tämä nyt käyttämänikin tuli).

Holika Holika Cood Cera Super Ceramide Cream. Hyvin tuhti ja riittoisa voide! Olisi ehkä näin talvella parhaimmillaan, kesällä teki omasta rasvoittuvasta ihosta todella kiiltävän. Toimi hyvin peiteaineenkin kanssa sekoitettuna kevyenä sävyttävänä päivävoiteena, siten tätä tuli eniten käytettyä. Voisin ostaa uudelleen!

Catrice Sensitive Gel-to-Oil Cleanser. Hyvin tuhti, geelimäinen koostumus. En ehkä ostaisi uudelleen, mutta jos mitään muuta ei olisi tarjolla, niin voisin tähän tarttuakin. Ei kuitenkaan mitenkään ihmeellinen.

Garnier SkinActive Micellar Vitamin C Cleansing Water. Hyvä misellivesi, en kyllä huomaa näiden variaatioissa mitään eroa keskenään. Ostaisin kyllä uudelleen.

Avon Anew Warming Peel Exfoliant -kasvokuorinta. En ole katsonut onko tätä enää myynnissä, omani on ostettu jo jonkin aikaa sitten. Levitetään puhtaalle, kuivalle kasvojen iholle. Annetaan vaikuttaa ja sitten hieroen puhdistetaan lämpimän veden alla, kun tätä veden kanssa hieroo syntyy reaktio ja naamio tuntuu lämpimältä kasvoilla. Käytin tätä itse ennen suihkuun menoa ja pesin suihkussa pois, sen jälkeen käytin vielä kasvoputsaria, sillä tätä jää aika herkästi kasvoille vaikka ei siltä näytäkään. 

Naamio on väriltään keltaista ja itse suihkusta tullessani vielä pyyhin misellivedellä ja vanulappu useimmiten nappasi vielä naamiota itseensä. Teki kyllä ihosta todella sileän. Voisin ostaa uudelleen.



















2 kommenttia:

  1. Noi TBS:n Avocado-tuotteet ei sun kuvailujen perusteella olisi mullekaan kovin mieluisia tuoksultaan. Liian vihreä ei oo hyvä :D Mua harmittaa, ettei TBS:llä kaikki kuorinnat oo niitä kunnon sokerikuorintoja, jotka oikeesti on tosi tehokkaita ja rouheita. Tai no onhan se ymmärrettävää, kun osa haluaa kevyempää kuorintatehoa, mutta ne sokerikuorinnat on ainoita, joita itse heiltä enää ostan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo avokado on hieman erilainen kuin muut tuoksultaan, kuuluu vähän samaan kastiin kuin silloin oli se Fuji Green Tea (?) -sarja, siinäkin oli hieman erilainen tuoksumaailma :D Kyllähän sen käyttää jos jostain tulee kylkiäisenä tai juurikin joulukalenterista.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)