8.11.2023

EOU - En Osta Uudelleen, osa 7

Tehdään tämän sarjan osalta comeback, nimittäin viimeksi olen tehnyt postauksen maaliskuussa 2021. :D Joten pieni hetki on kerennyt vierähtää.

Tämä sarja löytyy tunnistelistasta nimellä EOU - En Osta Uudelleen, jos haluat vierailla aiemmissa postauksissa.








SkinInc Serum Glow Filter (50 $). Tämä primer lupaa vähentää punaisuutta, häivyttää ihohuokosia ja antaa hohtoa. Kuten näkyy, olen tätä aika hyvin jo käyttänyt, mutta ongelmana itselläni on tämän levittäminen.

Tuotteessa olevat pallot hajoaa kyllä iholla, mutta lopputuloksena on pienen pientä valkoista pistettä ympäri kasvoja. Jos primerin levittää kämmeniin hieromisen jälkeen (=eli tällä tavalla myös pallot hajoaa) kasvoille, täytyy napsia valkoiset pisteet kasvoilta pois. Kun levittää primerin töpöttelemällä, tätä ongelmaa ei ole niin laajasti.

Itse tykkään primerin levittää kämmenien kautta kasvoille, kun se on nopeampaa, mutta tämän kanssa täytyy tehdä aina pieni tsekkaus ja napsia valkoiset pisteet pois.






Rituals... The Ritual of Karma -aurinkovoide kasvoille (18.90 €/50 ml).

Tämä tuli ehkä osana jotain boksia tai tilaajalahjana, en muista enää :D Iloisin mielin aloin tätä kokeilemaan, mutta tuotteen tuoksu on kyllä juuri sitä itseään mille sarja muutenkin tuoksuukin, eli valkoiselle teelle ja lootuksen kukalle.

Ja itse en ole tuoksuherkkä, mutta kyllä tämmöisessä tuotteessa se tuoksu on jo hiukan liikaa, kun se tuoksuu nenässä koko ajan ja kun sitä pitäisi vielä lisätä päivän mittaan, niin ei kyllä ole kiva! Siitä syystä en ole tätä pientäkään kokoa saanut käytettyä tyhjäksi.





Avon Advance Techniques Deeply Purifying Treatment Scrub (3.95 €/150 ml).

Tykkään käyttää toisinaan kuorintoja hiuspohjalle, mutta tämä ei kyllä päässyt hittilistalle. Kuorinta on omaan makuun aivan liian hienojakoista ja se tuntuu katoavan hiuksiin hetkessä, itselleni tulee koostumuksesta enemmän mieleen vartalokuorinta.

Kun ainetta on yrittänyt hieroa hiuspohjaan ja sitten huuhtoo sen pois, jää hiuksiin hieman rasvainen tuntuma eikä hiukset tunnu puhtaalta. Tämän jälkeen tosin käytetään shampoota (ja hoitoainetta) ihan normaalisti. Mutta hiukset ei kyllä tunnu yhtään sen erikoisemmilta käyttipä tätä tai ei :D

Ja rasvoittuvat kyllä aina kuten ennenkin. Käyttöohjeissa kehotetaan käyttämään 3-4 kertaa viikossa, joka tosin on ymmärrettävää, kun ei mikään rouhea kuorinta ole.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)