23.9.2024

Alkusyksyn suosikkeja | 2024

Tänä vuonna ja ehkä viime vuonnakin suosikkituotteita on blogissa vilahtanut aika vähän = ei oikeastaan ollenkaan, mitä vanhoja tekstejä selasin :D Viimeisin postaus oli vuodelta 2022, joten olisi ehkä aika taas nostaa muutamia tuotteita esiin!

Lauantaina sattui myös pieni maljakkoäksidentti, kun gladiolusvaasi vähän lipsahti käsistä ja vasemman peukalon kynnen alus meni vähän herkille, niin en uskalla ainakaan vielä edes näyttää sille kynsilakanpoistoainetta. Oikean käden peukalosta lohkesi vaan kynsi. Ja se vaasi säily muuten ehjänä!




HIDEHERE Cica Care Sun Protector.

Merkin tuotteet on kaikki tämmöisissä 25 ml pussukoissa (hinta noin 8.50 €), joten ne sujahtaa näppärästi mukaan reissuunkin. Kuten näkyy, niin tämä aurinkovoide on miulla nyt käytössä ja itse asiassa turistelen jo melkein viimeisiä tippoja.

Miun silmään voide on valkoista, ehkä hienoinen keltaisuus, mutta se kyllä häviää helposti iholle laitettaessa. Sopii myös hyvin peitevoiteen kanssa käytettäväksi, jolloin saa kevyesti sävyttävän voiteen samalla ja niin tulee itse usein käytettyäkin :D

Tuoksussa erottuu hienoinen aurinkovoiteen tuoksu, joka kyllä itselläni katoaa aika nopeasti. Ei ole niin voimakas tuoksultaan, kuin jotkut muut aurinkovoiteet. Mukavan ohut koostumus, joka imeytyy nopeasti eikä jätä valkoisuutta/kalvoa kasvojen iholle.




Skin Proud Refresher Hydrating Face Mist.

Todella hienojakoinen suihke, jota yleensä suihkin aamulla kasvojen pesun jälkeen ja yöllä, ennen kuin menen nukkumaan. Tuoksuna tässä on ananas, joka on hieman yllättävä tuoksuvalinta, mutta oikein miellyttävä tuoksu ja katoaa kyllä pois.

Meikin päälle en ole kokeillut, mutta varmasti voisi toimia siinäkin.





Avon Care Tropical Fruits smoothing body lotion.

Tämä oli viimeisimpiä Avonin -tilauksessa tulleita tuotteita, ennen kuin toiminta Suomesta loppui.  Kevyt koostumus, imeytyy nopeasti ja halutessaan voi myös levitellä useampia kerroksia, jos tarve vaatii.

Tuoksu on hedelmäinen, mutta omalla iholla tuoksu muuttuu hieman tunkkaiseksi siksi aikaa, kun tuoksu iholla leijailee. Itse levitin tätä käsivarsiin noin tunti sitten ja voide ei enää tuoksu iholla lainkaan.





Nivea Glow Eye Make-up Remover.

Tämä ostos oli erittäin onnistunut! Poistaa todella hyvin silmämeikit ja vedenkestävän ripsivärin, eikä tarvitse paljoa. Olen vannonut The Body Shopin poistoaineen nimeen, mutta sillä ei lähde vedenkestävät kunnolla pois, ilman, että tarvitsee hinkutella silmiä.

Kaksifaasinen poistoaine, jota täytyy ravistella ennen käyttöä. Voisinpa sanoa, että ehkä tämän vuoden tuotelöytö!




Gatineau Hydra Aura Water Cream.

Tämä voide on mukavan kevyt koostumukseltaan. Olen käyttänyt tätä niin päivävoiteena kuin yövoiteenakin, kun on siihen soveltuva. Tällä hetkellä tosin yövoiteena ollut pääasiassa, kun toinen yövoide pääsi loppumaan :) Tuoksu on myös raikas, "vesimäinen".

Tämä tuli maaliskuun LF Boksista ja oikein mukava tuttavuus! Täysikokoinen pakkaus on hinnaltaan noin 60 €.





Tarte Maneater -ripsiväri, musta.

ColourPopin ripsari on käytössä myös, mutta se varisee ja vähän epäilen, että vaikka sen vasta korkkasin, niin se on menossa jo vanhaksi. Tämä Tarten ripsiväri on varmaan tullut jostain Boxycharmista, mutta on kyllä aikas hyvä! En kyllä uskalla edes katsoa, milloin tämä on miulle tullut.

Ripsivärin lupauksiin kuuluu, että se antaa volyymia ja pituutta. Ultravoidemainen koostumus, ei paakkuunnu tai varise. Lupaa myös 16 tunnin kestoa. Ei ole varissut (toisin kuin CP), massa on juuri sopivaa koostumukseltaan, ei liian märkää tai liian kuivaa.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)