29.9.2024

Holo Taco | Existential Crisis, Crimson Void, Gold Play Button & Box Office Bomb

Nyt täräytetään kaikki Holo Tacot samalla kertaa! Sain viimeinkin lakattua viimeisellä sävyllä swatchit, niin saan nämä pois pöydältä kuljeksimasta.

Itse en ole kertaakaan Holo Tacolta tilannut, tilaukset tulisi USA:sta, vaan kaikki lakat olen kirppistellyt itselleni. Existential Crisis ja Crimson Void -sävyjä löytyy vielä heidän sivuiltaan, jos haluaa pistää tilaten.






Existential Crisis, tämä oli näistä neljästä suosikkini!

Kaksi kerrosta olisi riittänyt, mutta tuttuun tapaan, lakkasin kolme. Toimisi hyvin myös jonkun tumman lakan päälle lakattuna yhdellä kerroksella. Yllättävän hyvä peittävyys, vaikka lakan koostumus on jelly.

Lakkapohja on tumma, sinivihreä sävy, jossa on hopeisia holograafisia lastuja, violettia ja kultaista hologlitteriä, sekä puna-oranssi iridescent shimmeriä.




Crimson Void, kynsillä kaksi kerrosta.

Ihan en mene vannomaan, oliko tässä kaksi vai kolme kerrosta, mutta muisteleisin tämän olleen yllättävän peittävä. Kaunis, tumman punainen sävyltään. Tässä simppelisti vaan mukana holoa, ei muuta.




Gold Play Button, kynsillä kolme kerrosta.

Toimii hyvin yksistään tai myös topperina, jos niin haluaa. Kirkas lakkapohja, jossa runsaasti kultaista ja holograafista glitteriä. Kuultaa kolmellakin kerroksella läpi, mutta kimallus vie niin hyvin huomion pois, että ei hienoista läpikuultavuutta edes huomaa.





Box Office Bomb, kynsillä kolme kerrosta.


Näistä neljästä lakasta, tämä on vähiten suosikkini. Johtuu tosin täysin koostumuksesta, joka jo itsessään on läpikuultava. Kun glitter ei ole lakassa suurissa määrin ja eri muodoissa, niin edes se ei hämää peittävyyttä.

Kirkas oranssi jelly, jossa holograafista kimallusta. Tämän saa peittäväksi esimerkiksi laittamalla alle valkoisen lakan tai creme -koostumuksella olevan oranssin lakan, kuten olen tässä postauksessa tehnytkin.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)