17.9.2024

Sekalaisia lakkauksia, osa 10 | random nails, part 10

Olisi taas aika sekalaisen lakkapostauksen, jossa ideana oli lähinnä se, että otin ihan normaalin lakan, ilman mitään glittereitä/shimmereitä ja yhdistin sen johonkin topperiin. Iskin kaksi kärpästä yhdellä iskulla!






Ensimmäisenä Avon Power Stay, sävyssä Pumpkin Spice jonka päälle lakkasin yhden kerroksen KBShimmerin Take It Or Leaf It -flakietopperia.

Hyvin syksyinen kombo!




Seuraavana Dependin Top-Notch Turquoise, jonka päälle lakkasin pitkästä aikaa Color Clubin Aquarius All The Way glitterlakkaa, jota voi käyttää yksistäänkin, mutta toimii ohuesti lakattuna topperin tavoin.

Tämä yhdistelmä oli todella hyvä, vaikka itse sanonkin. Tuossa Color Clubin lakassa on hentoinen sinertävä sävy, joka ei peittänyt oikeastaan lainkaan Dependin oikeaa sävyä.





Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Avon Ulta Colour 60 Second Express, sävyssä Mad-Arin ja päällä Glam Polishin So Shiny.

Glam Polishin lakka meinasi vähän olla liian tungetteleva, se olikin yllättävän täyteen pakattu ja vaikka yritin hyvin ohuelti lakkaa laittaa, niin meinasi peittää vähän liikaakin tuota alla olevaa sävyä :D So Shinya en ole vielä sellaisenaan swatchaillut, mutta tämän perusteella voisi peittää yksistäänkin.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)