23.6.2015

Esittelyssä The Body Shop - verkkokauppa

Tilasin ensimmäistä kertaa The Body Shopin verkkokaupasta, koska no.. alet :D En ole käynyt pitkään aikaan Joensuun liikkeessä, niin en tiedä mitä tuotteita siellä on alessa. Muutama uusikin tuttavuus (tai, oikeastaan kaikki on uusia miulle) tarttui mukaan.


Toimituskulut/tavat;

Posti Economy -paketti 6,90 €.
Postin pakettiautomaatti 6,00 €.
Matkahuollon Lähellä -paketti 6,30 €.

Yli 60 € ostoksille toimitus on ilmainen.


Mie tein tilauksen eilen ja kävin paketin hakemassa tänään. Paketin saapumisessa meni n. vuorokausi (aivan kuten sivut lupaavatkin). Paketin seuranta ei jostain syystä toiminut ollenkaan.



TBS:lle tulee aina kausittaisia tuotteita, kuten nyt verkkokaupassa on Sweet Lemonia (joka taitaa yleensä tulla aina alennuksien aikaan?) ja varsinaisena sarjana ihana Virgin Mojito sekä Fuji Green Tea.

Tuoksupuolella uutuutena on Red Musk ja meikeissä uutuutena on Colour Euphoria Spring Trend.


Itse muistan Helsingin reissuilta jonkun The Body Shopin liikkeen, missä kävin ekaa kertaa mummon kanssa kun olin alle kouluikäinen. Siellä oli silloin vielä valikoimassa niitä kylpykuulia, pieniä, jotka veteen joutuessaan muuttuivat pehmeiksi ja sisällä oli jotain nestettä. Myös Satsuma -sarja vie muistot siihen aikaan, kun olin nuori :)



Tilaamani tuotteet on lähinnä Youtube -videoiden perusteella valikoitu. Enkä ole mitään näistä koskaan edes huomannut. Katse kiinnittyy aina niihin perinteisiin mango, mansikka ja satsuma -tuotteisiin.




Sweet Lemon, Papaya, Vineyard Peach, Raspberry, Passion Fruit.




Onko sinulla muistoja The Body Shopista?














12 kommenttia:

  1. Noi suihkugeelit on niin herkullisen näköisiä , mut nyt ei pysty jokapaikasta tilailemaan .. toivon , että ehdin lomani aikana stadiin ja jos sieltä ostais sit liikkeestä jonkun ihanan suihkugeelin ainakin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nuitahan tulee aina uudelleen myyntiin, jos ei tiettyihin aleihin kerkeä mukaan :)

      Poista
  2. Ihania suihkugeelejä! En ole nettikaupasta tilannut, mutta liikkeessä tulee käytyä aina silloin tällöin. Mäkin muistan jo lapsuudesta kuinka tykkäsin Body Shopin tuotteista, mutta silloin ne tuntuivat kalliilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummo aina sanoi laivallakin, että jos jotain haluat niin laita vaan tähän koriin :D

      Poista
  3. Olen lukenut blogiasi niin pitkälle kuin vain kuvia oli. Sitten loppupuolelta on jostain syystä kuvat hävinneet. Harmi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo.. Hieman ärsyttää. Osa kuvista on hävinny jo viime vuoden lopussa olevista postauksista. Syytä en tiedä :/ Osa kuvista ei näy edes Opera/Chrome -selaimilla ja joihinkin postauksiin jätin vain tekstit näkyviin.

      Jotkut kuvat latasin Imageshackin kautta ja niistä on osa hävinnyt, osa ei. Sama myös Bloggerin kautta lisätyistä ei näy kaikki.

      Poista
  4. Teknikka... *huoh* TBS:stä muistan sen lasisien tuoksu-pullojen rivistön, mitä nuorempana tuli käytyä tuoksuttelemassa. Nyt kun ketju ja brändi in myyty, ekilogisuuden ja luonnonmukaisuuden idea ei ole enää sama.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla ei ole mitään muuta muistoa kuin tuo Satsuma ja ne kylpykuulat :D Yvesiltä sitten onkin muistissa ne hajuvedet, mitä myydään yhä.

      Poista
  5. Mä lopetin tilaamisen, kun selvisi ettei kanta-asiakasohjelman kautta kerättyjä etuseteleitä voi käyttää verkkokaupassa. Avauduin tuosta kyllä aika avoimesti niiden facesivuilla. Muuten on ihania muistoja. Mansikkasuihkugeeli oli lemppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie tilasin nyt ekaa kertaa, mutta muuten asioin liikkeessä :)

      Poista
  6. Usein kävelly liikkeen ohi,mut viel en oo astunu sisään kertaakaan,voitko uskoa :D

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)