20.6.2015

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 3

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.
Olen tehnyt edellisen postauksen 9.5 ja nyt jo, on ihan mukava määrä kertynyt tyhjiä. Tosin miulta loppui yhtenä päivänä shampoo, hoitoaine ja suihkugeeli yhtä aikaa, joten se lisäsi purkkeja jo kolmella.

Ja tässä kaikki yhdessä kuvassa.




Biozell Professional kosteuttava hiusnaamio tuli arvontavoitossa ja ihastuin tähän! Hiukset olivat sileät ja vaikka tuoksu on huomaamaton, hyvin raikas, kesti se yli päivän tunnistettavissa.

Mades Recipes Volume Spicy Sensation Shampoo pesi hiukset puhtaiksi, ei narskuvan puhtaiksi, mutta ei siitä kovin kaukana oltu. Voisin ostaa toisenkin kerran. Tuoksu on jännä, en osaa sanoa mille se tuoksuu. Tuuheuttavaa vaikutusta en huomannut.

Pantene hoitoaine. Aika tylsä, tykkään että hoitoaineet tuoksuu jollekin ja tämä jätti aika kylmäksi.

Avon Naturals Pomegranate & Mango suihkugeeli. Hedelmäinen tuoksu, josta yllätyksekseni tuo mieskin tykkäsi O.o

Aroma Intense edustaa käyttämääni hiusväriä. Tästä kesti vielä kolmeen kertaan värjäyksen jälkeenkin. Tuoksua tässä ei erikoisemmin ole ja hiukset tuoksuivat ihan hiusvärille pesun jälkeen. Hiusväri oli muutenkin outo, sillä yleensä miulla lähtee väriä n. 1 -1,5 viikkoa värjäyksen jälkeen ja tästä ei lähtenyt yhtään.

Dove Oxygen Moisturise shampoo ja hoitoaine tulivat LivBoxista. Tykkäsin näistä hirrrmuisesti, nämäkin jättivät hiuksiin raikkaan tuoksun, joka oli tunnistettavissa vielä toisenakin päivänä hiusten pesusta. Ostan ehdottomasti täysikokoiset näistä!




Dermosilin Blossom meikinpohjustusvoide spf 15. Tuoksultaan kukkainen ja väriltään vihertävää, muuttuu kuitenkin iholla läpinäkyväksi.

I Love... Lollipop -suihkugeeli (unohtui ekasta kuvasta) tuoksui makealle tikkarille, ehkä hieman muumilimpparimaista tuoksua havaittavissa.

Lumene yövoide. Tämä teki tahmailmiön, eli kasvot jäi kiinni tyynyliinaan, vaikka tätä levitti 2-3 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Olin hyvin onnellinen kun tämä viimein loppui :D Voide oli hieman sinertävää ja tässä oli jännä tuoksu.

Taffy Apple käsisaippua. Ostettu joskus Seppälästä Halloweenin aikaan. Vihreää ja ehkä pieni omenainen tuoksu.

Smoothie ja kurkku -kasvonaamiot. Smoothie oli ihanan raikas, hedelmäinen. Kurkku oli peel off ja toimi hyvin. Raikas tuoksu.

Essencen puhdistusliinat. Nämä on ihan parhaita, eivätkä kuivu loppua kohden. Osa käyttämistäni liinoista kuivuu, vaikka paketin sulkisi hyvin. Näissä ei sitä ongelmaa ole.

Essence Pure Skin Face Stripes. Edullisia ja hyviä. Pistävämpi tuoksu, kuin mitä esim. Nivean vastaavissa.




The Body Shop Glazed Apple -vartalovoi. Makeahko, omenantuoksu. Nämä pienet voit on siitä hyviä, että näihin ei kerkeä kyllästymään toisin kuin isoihin.

Joanna grapefruit kuorinta. Tästä tuli mieleen ihan oikea verigreippi, kuorii hyvin ja on edullista.

Creative CranBerry -vartalovoide. Todella karpaloinen, ei makea tuoksu vaan sellainen, missä on vähän potkua.

Avon Naturals Glazed apple & walnut käsi- ja vartalovoide. En osaa käyttää näitä tuotteita käsille, vaan aina vartalolle.. Jos olisin saanut sokkona tämän nenäni eteen, en olisi kyllä erottanut edes tuota omenaa. Makea tuoksu.

Nip + Fab Winter Cherry - vartalovoi. Aaaah! Todella kirsikkainen, tätä voisin ostaa lisääkin jos vaan saisi.

The Body Shop Frosted Cranberry - käsirasva. Outo tuoksu, ei niin houkutteleva kuin muissa marjaisissa käsivoiteissa. En ostaisi toiste.

SPAresource Vanilla Grapefruit käsivoide. Näiden rasvojen tuoksut on niin ihania. Koostumus on tuhtia ja rasvaista. Sopii parhaiten yöksi puuvillakäsineiden kanssa käytettäväksi. En vain tiedä saako näitä enää mistään.

I Love... Raspberry & Blackberry -vartalovoide. Jätti ihon hieman punaiseksi, jos ei jaksanut levittää iholle tarkasti. Eikä tuoksukaan ollut kovin kiva.




Nail Theraphy - kynsille. Yksittäiset tupot jokaiselle sormelle. Vaikutusaika 30 min - 1 tunti. Käytön jälkeen huomasi, että kynsien vierustat oli pehmeät. Meinasi luiskahtaa sormista pois, jos oli esim. koneella, sen estämiseksi voisi käyttää vaikka puuvillahanskoja päällä.

Cien asetoniton kynsilakapoistoaine. Ostin uuden ja tämä onkin ollut miulla käytössä jo n. vuoden, eikä pumppukaan ole hajonnut. Edullista ja poistaa tehokkaasti lakkaukset.

Yves Rocher kynsilakanpoistoaine. Toimii, tehokasta ja riittoisaa.

Rimmel Stronger. Vahvistava aluslakka, jota miulla on tälläkin hetkellä käytössä. Pullo on vain uudistunut tässä välissä. Paksuuntuu lopussa, mutta loput voi kaataa uuteen pulloon.

Mavala Minute Quick Finish pikakuivattaja. Tykkään.







Löytyikö tuttuja kaveruksia? Uusia tuttavuuksia?








8 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita ja muutama tuttu tuote joukossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, saa nähdä miten pitkään menee seuraavaan postaukseen. Nimittäin kun kaikki suihkugeelit ja hoitoaineet on nyt "uusia", niin ne ei ainakaan hetkeen lopu :D

      Poista
  2. Tästä löytyi paljon tuttuja ja mielenkiintoisia tuotteita. Doven hiustuotteet ovat mun suosikkeja, ja Essencen puhdistusliinoja voisin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa :)
      Nuo Dovet oli kyllä sellaisia, että voisinpa ostaa ihan täysikokoisetkin!

      Poista
  3. Mulle ei ollut kuin tuo rimmelin lakka tuttu :D monia juttuja, etenkun noita kaikkia hiustuotteita, haluisin kokeilla! Noista doven shampoosta ja hoitoaineesta ostin just pari päivää sitten sen kullan värisen version ja nehän olikin tosi hyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tuo kelta-pinkki shampoo on ostettu Prismasta ja siellä oli muistaakseni muitakin vaihtoehtoja.
      Markettimerkeiltäkin on alkanut tulla mielenkiintoisia ja hyviä tuotteita :)
      Äsken miulta loppui käsisaippua, enkä ollut yhtään varautunut siihen, tuli ihan yllättäen :D

      Poista
  4. Mun makuun tuo Yveksen muuallakin kehuttu kynsilakanpoistoaine haisi liian vahvasti. Ja pitkään! Tilasin sen loppuessa Dermosilin kynsilakanpoistoaineen ja ero on suuri. Lisäksi Dermosilin aine poistaa hiekkalakat heti, Yveksellä joutui hautomaan ja hinkkaamaan. Suosittelen ja Dermoshopissa on nyt ilmaiset toimituskulut!

    The Body Shopin omenasarjasta oli mulla suihkugeeli, kamala pettymys! En tykännyt tuoksusta yhtään. Muistaakseni Kissis hehkutti tuoksua raikkaaksi ja kirpeäksi, mutta se olikin jotenkin makean hunajainen ja tylsä. Annoin muualle.

    Kiva kuulla että Avonin suihkugeeli on hyvä, mulla on sitä kaapissa odottamassa :) Avonilla on muuten demoissa käsisaippuoita, tilaan itse Lagoonia. On mielestäni paras tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itse tilaan Avonia, niin tiedän mitä sieltä löytyy ;) Miulla nuita käsisaippuoita on aika paljon jemmassa, niin jonkin aikaa aina kestää, että jokin sieltä tulee käyttöön.

      Mie olisin dermolta tilannut, mutta kun ei ole rahaa (ja sieltä kun pitää tilata yli 40 € että saa laskulle), niin jäi tilaamatta. Miulla Yves poistaa hyvin, tosin muhitan aina glittereitä ja hiekkoja, että en heti ala niitä pyyhkimään, kun ainetta lapulle saan.

      Miulla on kanssa tuosta omppusarjasta suihkugeeli, se on harmi, että tuotteissa on aina saman sarjan kohdalla eroja, tosin ymmärtäähän sen :/

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)