14.9.2015

"Herkuttelu on oma taiteenlajinsa"

Näin jossain mielenkiintoisen verkkokaupan, jossa voi suunnitella oman suklaalevynsä. Unohdin asian, kunnes Mintun blogissa törmäsin siihen uudestaan ja olipa vielä alennuskoodikin. No, tiedätte miten siinä kävi, kun tätä postausta kirjoittelen.

Kyseessä on CreaChoco -verkkokauppa, missä voit suunnitella suklaalevysi oman maun mukaan. Suklaat valmistaa Kultasuklaa Oy.



Tilaaminen on simppeliä;

Valitse etusivulta minkä suklaan haluat, valittavana on: valkosuklaa, maitosuklaa ja tummasuklaa. Jokainen näistä maksaa 4,70 €.

Klikkaamalla haluamaasi suklaata, pääset valitsemaan täytteitä. Valikoimasta löytyy mm. Popcorn, suolapähkinä, wasabi, mustapippuri, hunaja, pipari ja paahdettu sipuli. Täytteiden hinta on 0,80 € ja niitä voi valita omaan suklaaseen 1-3 kappaletta.

Alareunassa päivittyy tuotteen hinta samalla, kun täytteitä lisäät. Kun olet valmis, voit siirtyä maksamaan tai tehdä toisen makuyhdistelmän, kolmannenkin jne..

Toimituskulut on 7,90 € ja se toimitetaan lähimpään Postiin. Minun tilaus tuli postiluukusta maksikirjeenä. Yli 30 € tilaukset toimituskuluitta.



Suklaat valmistetaan tilauksesi mukaan eli toimitusaika on hieman normaalia pidempi.

Mie tein tilauksen 27.8 ja se tilaus saapui 7.9.
Tilauksen mukana tulee neljä CreaChoco -tarraa, jotka on myös suklaalevyissä, tuotetiedot tuotteista mitä tilasit (valitsemasi suklaa + täytteet) sekä suklaassa käytetyt raaka-aineet.



Tilasin kaksi levyä, joiden molempien pohjana toimi maitosuklaa. Punaisessa levyssä on mansikkaa, vadelmaa ja vaahtokarkkia. Toisessa piti olla suolapähkinää ja vaahtokarkkia, mutta siihen on eksynyt popcorneja (laitoin jo aspaan viestiä). Piti tarkastaa kaikista mahdollisista viesteistä, että sen tosiaankin piti olla vaahtokarkkia :D

// Tänään (11.9) saapui se oikea suklaalevy, oikeilla täytteillä. Tuon punaisen levyn kerkesin jo syödä, oli todella hyvää! Muistui mieleen se Fazerin suklaalevy, missä on marjoja.





Herkuttelu on oma taiteenlajinsa ja tässä sitä saa toteuttaa. Oiva lahjaidea jouluksi :)













14 kommenttia:

  1. Oijoi, vähänkö siisti paikka! Mä haluan heti noita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä oli kyllä kiva :) Sai miettiä hetken aikaa, että mitä täytteitä laittaisi.

      Poista
  2. Tämä on kyllä ideana kiva,mutta aika arvokasta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kultasuklaa on aina ollut arvokasta, myös kaupoissa. Tuurissa oli joskus niiden tuotteita myynnissä, mutta hintojen vuoksi jäi ostamatta. Toki, käsityö maksaa. Postikuluja voisi muutamalla eurolla tuoda alaspäin.

      Poista
  3. Tämä voisi olla hyvä lahja jouluna, ihanan näköistä nam :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasta täytevaihtoehtoja tulee joskus lisää :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. * mussutin tuossa äsken yhden levyn jämät * Herkullista oli :)

      Poista
  5. Tässä on tosi ihana lahja idea. Kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja löytyy hieman erikoisempaankin makuun :)

      Poista
  6. Tätä täytyy kokeilla!! Nimim. suklaaholisti...

    VastaaPoista
  7. Hei, kiva kun linkitit blogini ja jaoit eteenpäin suklaan ilosanomaa. :)

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)