22.1.2016

Avon - Eclipse, Aurora ja Moonbeam swatchit.

Viimeinkin saimme Suomeen Avonin hololakkoja vaikka vain kolme, seitsemän jäi vielä uupumaan tästä sarjasta. Parempi tämäkin kun ei mitään.

Miun kynsillä kaikkia lakkoja on kolme kerrosta.
Eclipse on väriltään tumman vihreä, kuvissa näyttää liian tummalta kuin mitä livenä. Kaunis, metsäinen sävy. Koristeena kultaiset strassit tästä koristehyrrästä.Aurora oli Eclipseä hieman ohuempaa, mutta muuten levittyvyys oli samanlainen. Ohut koostumus, näkyy valoa vasten kynsillä jopa kolmen kerroksen jälkeen. Koristeena samaisesta koristehyrrästä kuin yllä, hopeiset strassit joista lähti värit pikakuivattajan laiton jälkeen (ovat sen jälkeen mustia).
Moonbeam on väriltään perinteinen hopea ja se tulee taivaalle kynsille kuin sateenkaari. Ohutta tämäkin ja näkyy todella selkeästi valoa vasten läpi. Peittävyys on ihan ok, mutta kun tietää mistä kohtaa rajat kulkee niin itse ne näkee myös kynsillä. Holo huijaa silmiä ja kun kynnet laittaa tiettyyn asentoon läpikuultavat rajat katoaa. Tässäkin samaisesta koristehyrrästä olevat strassit kuin ylemmissäkin, tällä kertaa mustana.
Laitoin vielä samaan jengiin Starlightin, joka muun seitsemän tavoin ei ole suomeen tullut. Tämä Cosmic -kokoelma on julkaistu joissakin maissa vuonna 2013 ja heillä valikoima on ollut laajempi. Starlightin olen ostanut kynsikoristekirppikseltä.

Kuultaa läpi, mutta tietyistä kulmissa katsoen holo häivyttää läpinäkyvyyden.


The PolishAholicin swatchit kaikista kymmenestä.


Suomessa lakoilla normaalihinta on 10 €, mutta ne ovat aina jossain tarjouksessa vaihtelevasti 2,95 € - 7,95 € välillä, riippuen kuvastosta. Tällä hetkellä voimassa olevassa kuvastossa näitä lakkoja ei ole esillä.


10 kommenttia:

 1. Kah, enpä ole edes ennen tiennyt että Avonilla on holoja, onhan noi nyt ihan nättejä muttei mitään ihmeitä tekeviä joita ei olisi jo nähty jollain muulla. Vai mitä mieltä ite olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika monelta vastaavia holosävyjä saa (etenkin hopeaa), mutta ketkä ei ulkomailta tilaile ja käyttää vain Avonia/perusmarkettijuttuja, niin varmasti niille tarjoaa jotain uutta :)

   Kuvastossa nämä oli varjolakka -nimellä, eli mainostetaan hieman eri tavalla :D

   Poista
 2. Moonbeam on nätti vaikka onkin "perusholo", mutta jokin mua aina viehättää hopeassa holossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja plussaa siitä, miten paksuja suurin osa oli. Hopea ja tuo keltainen olivat ohuempia kuin muut.

   Miulla on muutama Oriflamenkin holo, kun olen tarjouksista niitä etsinyt.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on :)

   Saisi vaan tulla ne loputkin myyntiin meille :D

   Poista
 4. Upeita kaikki 4. :) Ehkä eniten mieleen on tuo tummin!

  VastaaPoista

Kommentointi on sallittua :)