26.1.2016

Esittelyssä Nail The Mail -verkkokauppa.


HUOM! VERKKOKAUPPA ON SULKENUT OVENSA 1.8.2016!Pitkästä aikaa esittelyä, osaankohan enää kirjoittaa kaiken oleellisen.. ;)

Oikeastaan tästä saan syyttää Eveä, joka mainitsi blogissaan sekä Instassa tämän firman ja menin "vain" katsomaan.

Nail The Mail on tanskalainen verkkokauppa, jota pyörittää Nina Øhlenschlæger joka vastailee myös sähköposteihin sekä hoitaa sosiaalista mediaa.

Verkkokaupan lisäksi sivuilta voi tilata Nail the Mail Boxeja, joissa on sisällä kynsitarvikkeita, lakkoja jne. Sisältö on siis yllätys.
Toimituskulut:

19 € sisältäen vakuutuksen. Postikulut on samat, vaikka tilaisit yhden lakan, kuusi tai enemmän.

Lakat oli pakattu kuplamuoviin ja paketissa oli myös pehmustenaksuja (sekä kaksi söpöä tikkaria).

 


Mitä verkkokaupasta löytyy?

* Foxy Paws
* A-england
* Picture Polish, jota löytyy suurin valikoima.
* Glisten & Glow
* Alus- ja päällyslakat

jne...Olen pitkään etsinyt viimeisiä palasia Rocky Horror -kokoelmaan ja onnekseni löysin ne tuolta!


Entäs se toimitusaika?

Tilasin 15.12.2015 ja pakettia oli yritetty toimittaa 22.12.2015, sekä 23.12.2015. Joensuussa paketin toimitti DPD (PostNord), joka säilyttää pakettia 7-14 päivää. DPD:n sivuilla ei ole mahdollista (toivottavasti tulisi taas käyttöön) muuttaa toimitusaikaa jne. joten sinne on soitettava.

Itse olin vähän paniikissa, sillä olin kotona käymässä ja DPD ei tunnetusti pahemmin soittele perään, vaan pudottavat lappuja luukusta. Laitoinkin Ninalle viestiä, sillä seurantakoodit menivät vain Googlen etusivulle ja itsehän en tajunnut, että PostNordin sivuilla oli linkki tuonne DPD:n seurantasivulle. Ninalta sain suoran linkin nopeasti ja tarkistin, mitä on tapahtunut. Tosiaankin, pakettia oli yritetty toimittaa ja tietenkin sivuilla luki, että pakettia säilytetään 7 päivää, jolloin paniikki kasvoi.

Kun pääsin kämpille ja arkipäivä koitti, soitin heti asiakaspalveluun ja sain tiedon, että paketti toimitetaan tiistaina klo 8-16 (eli saa olla kytistämässä koko ajan). Onneksi en lähtenyt maanantaina mihinkään, sillä paketti tuotiinkin jo samana päivänä, kun soitin!

Onneksi kaikki kääntyi lopulta hyvin ja sain paketin hyppysiini :D

// postaus on tehty omasta halusta, lakat on ostettu itse, enkä hyödy linkeistä mitenkään.
2 kommenttia:

  1. Kiva tietää tällaisestakin kaupasta :) Onneksi sait paketin, melkoista sählinkiä tuo toimitus kyllä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli sydän kurkussa, kun pelkäsin paketin lähteneen jo pois Suomesta :'D En ole muutenkaan DPD:n ystävä, DHL on kivempi.

      Poista

Kommentointi on sallittua :)