6.1.2016

You´re so Navy!

Cracklet, tuo trendi joka tuli ja meni, kuten kaikilla villityksillä yleensä tuppaa käymään, nähdään minun kynsilläni. Shoppailin Kauneudenkaupan Black Friday -päivänä ja nappasin Navy Shatterin tilaukseen mukaan.

OPIn Shatterit, joita itse omistan ovat juoksevia eli niitä on helppo käsitellä. Silti väriä tulee pyyhittyä liikaa pois ja tulos on välillä laimea, tekniikkalaji tämäkin kaikessa yksinkertaisuudessaan :D

Lakkasin pohjalle kolme kerrosta OPIn My Boyfriend Scales Wallsia, päälle Navy Shatter ja sitten vielä China Glazen Fairy Dustia, jonka elvytin takaisin toimintaan (tämänkin olisi voinut tehdä jo aikaisemmin, niin lakkailu olisi sujunut muillakin kerroilla yhtä helposti).

Pääsin tuossa marraskuussa pitkästä aikaa Buzzador-kampanjaan ja ilahduin suuresti, että onnisti tämän AirWick-kampanjan suhteen. Tykkään AirWickin kynttilöistä, mutta ne on aika hintavia.

Harmi, että joillakin lähetykset ovat tulleet ihan sulaneina tai jotkut eivät ole saaneet vieläkään testattaviaan perille. Näiden kanssa oli muutenkin ongelmia, sillä toimitukset viivästyivät.

#tuoksukynttiläbuzzaus #buzzador #airwicktuoksukynttilä


Kynttilöissä on vaihtuvat tuoksut eli tuoksut ovat kerroksittain ja tässä kuvassa olevassa kynttilässä, se eka kerros oli todella hyökkäävä, en ehkä tuoksuherkille suositteleisi, vaikka tuoksu muuttuukin kerrosten palaessa. Miulla hajuaisti turtuu ja en ekan päivän jälkeen enää erottanut tuoksuja.

6 kommenttia:

 1. Ihana lakkaus! :) Nuo shatterit oli muuten järkkyhalpoja silloin black fridayna, mäkin meinasin tilata mutta totesin etten viitsi kun saattaa jäädä käyttämättä :/ Tässä lakkauksessa näyttää kuitenkin oikein nätiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Joo! Sen takia piti ostaakin ja tähän mennessä olen havainnut OPIn shatterit parhaiksi. China Glazen glitter cracklet on ihania, mutta olen joutunut heittämään ne pois, kun kuivuvat ja paksuuntuvat :/

   Poista
 2. Kivat kynnet ja kiva että pääsit kampanjaan mie en päässyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ilahduin kyllä suuresti kun pääsin kynttilöitä testaamaan ja paketti tuli ehjänä. Osa ketkä pääsi ei saaneet kuin sulaneita paketteja ja osa ei ollenkaan..

   Poista
 3. Olen yhden kerran kokeillut crackleja ja se taisi riittää. :D Ei ollut mun juttu, mutta miksei näitä muiden kynsillä katsele. :D Voi kun mäkin pystyisin käyttämään tuoksukynttilöitä, mutta hajuherkkänä kierrän kyllä kaupassakin kynttiläosaston kaukaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cracklet kyllä oli yhden ajan villitys :'D

   Täällä tulee poltettua paljon tuoksukynttilöitä, hamstraan Ikeasta niitä paketteja kun siellä ehkä kerran vuodessa tulee käytyä. Nuo AirWickit oli kyllä aika voimakkaita, verrattuna halppis tuoksukynttilöihin.

   Poista

Kommentointi on sallittua :)