8.1.2016

Neutrino

Starrily tekee ihania lakkoja, joita ainakin suomalaisissa blogeissa hyvin harvoin näkyy. Lakat sopii niille, ketkä tykkäävät kimalluksesta ja hauskoista toppereista.

Starrilyllä oli viikon ajan Black Friday alet ja lakat lähtivät naurettavaan hintaan, näin suomalaisen näkökulmasta se etu menee siinä vaiheessa kun puhutaan postimaksuista. Kun tarjous vaihtuu joka päivä, niin joutuisit maksamaan seitsemät postikulut ja jos et ole kärppänä paikalla, niin lakat ovat hyvin nopeasti sold out.

Itse tilasin lakat ennen BF -aleja ja sainkin ne vähän reilu pari viikkoa sitten hyppysiini.

Neutrino nopeasti kuivuva ja kahdella kerroksella saa peittävän lopputuloksen tai yhdellä paksulla kerroksella. Lakka on kuin tuikkivat tähdet taivaalla tai galaksit linnunradalla.

China Glazen Cosmic on hyvin samantyylinen, mutta glitterit ovat siinä isompia ja niitä on kahta eri kokoa. Lopputulos on siinä epätasainen (ilman päällyslakkaa).

Ja tietenkään lakka ei näytä kuvissa oikeastaan miltään, mutta Starrilyn Etsy -sivuilta voi katsoa hienommat kuvat.
ps. laitoin kyselyn tuonne oikeaan sivupalkkiin, jos haluatte lukea postauksia tiettyyn aikaan, niin käykää klikkailemassa :)

pps. LivBox postauksia ei minun blogissa enää säännöllisesti nähdä, sillä joulukuun laatikko oli viimeinen joka minulle tuli, enkä nähnyt hyvää syytä enää tilata sitä.


4 kommenttia:

Kommentointi on sallittua :)