28.5.2017

China Glaze Coloured Nail Spray

Pretty Polishin April Fool's Boxissa tuli China Glazen kynsilakkaspray, sävyssä Platinum Silver. Näiden hinta on noin 9,95 €, mutta tällä hetkellä ovat tarjouksessa 7,50 € Pretty Polishilla.


Alus- ja päällyslakaksi käy varmaankin mikä tahansa, mutta miulla oli ohjeissa mainitut China Glazen Strong Adhesion Base Coat ja Fast Forward Top Coat.

Suihkutin lakkaa kynsille pahvilaatikon suojissa, myös riittävän isolle alalle levitetty sanomalehti kelpaa. Yllätyin suuresti tämän tuoksusta. Tähän on lisätty parfyymia ja jos sokkona nuuhkisi ilmaa, voisi hyvinkin luulla tätä kuivashampooksi :D

Ohjeissa käsketään laittamaan kaksi kerrosta, miulla kuitenkin kolme. Kuten kuvasta näkyy, kovinkaan peittävää tämä hopeinen ei ole, edes kolmella kerroksella. Kättä sai hieman käännellä, että suihketta meni myös kynsien reunoille.

Kun suihke on kuivunut, lisätään päälle päällyslakka. Kun päällyslakka on kuivunut, pestään kädet vedellä ja yli mennyt suihke lähtee pois. Tarkkasilmäiset huomaakin, että kynsien vierustoilta suihke ei lähtenyt yhtä hyvin, vaikka pesin kädet kahdesti.Tuomio: ei jatkoon.

China Glazen pikakuivattaja sen sijaan oli mukava yllättäjä! Jos etsitte pikakuivattajaa testiin, niin kannattaa kokeilla. Tuoksu tosin tässä on aika tuju vrt. Mavalan Minute Quick - Finish. Ja toki China Glazea ei ihan marketista saa.2 kommenttia:

  1. Mä vähän osasin odottaakin tällaista tulosta! :D Mä olen kokeillut aikoinaan sitä vanhaa Chinan pikakuivattajaa ja tätä uuttakin. Tykkäsin enemmän siitä vanhasta kun tuo uudempi on tosiaan aika tujun tuoksuinen. Mutta molemmat oli toimivia, tosin levitti muistaakseni leimat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kyllä, ettei tämä peittänyt. Onkohan ne muutkin samanlaisia? Tuoksu oli tässä ainoa positiivinen asia :D

      Poista

Kommentointi on sallittua :)