16.5.2017

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 20

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."

Punaiset laatikot ovat taas täyttyneet. Kesäkuussa saan kiikuttaa muovit muovinkeräykseen, sillä ilmeisesti säännökset muuttuvat ja se on isoimmissa taloyhtiöissä pakollinen. Toki, tätä ei ilmeisesti kovin tehokkaasti valvota. Mutta meille se tulee!




Yves Rocher Cranberry & Almond -vartalonkuorinta. Kuten aina, nämä ovat hyvin juoksevaa tavaraa. Vaahtoaa pesukukassa hyvin, tässä oli kivan jouluinen tuoksu. Joulutuotteita löytyy vielä Yvesin verkkokaupasta.

Puhas Loodus Greip -shampoo. Todella greippinen, piristävä tuoksu! Pesi hiukset hyvin.

XZ Niittyvilla -hiusnaamio. Todella mieto tuoksu, samalla kuitenkin virkistävän puhdas tuoksu. Miun hiuksiin tämä upposi todella nopeasti ja pullo hupeni nopeasti.

LUSH Snow Fairy -suihkugeeli. Omalla kokemuksella LUSHin suihkarit ja huulikuorinnat kestää aika pitkään myös parasta ennen -päiväyksen jälkeenkin. Tässä päiväys pamahti 12/16 ja sain sen vasta nyt käytettyä pois. Karkkimainen tuoksu, mukana shimmeriä. Aiemmissa erissä shimmer valahti pohjalle, mutta tässä se oli koko ajan tasaisesti eikä valunut.




Zoella Beauty Candy Cream -vartalovoide. Samaa tuoksuperhettä kuin Let's Spritz! suihkeessa. Vartalovoi oli riittoisaa ja siinä oli punaisia palleroita, jotka hajosivat iholla. Koostumus vaikuttaa sellaiselta, että imeytyy nopeasti ja tarvitaan paljon, mutta itseasiassa aika pieni määrä riitti jaloille.

Avon Care 3in1 cleanser, toner & moisturiser. Miedontuoksuinen putsari, joka poista kevyen meikin (ei sovellu silmämeikinpoistoon). Tätä tilasin jo uuden!

Happiness Is Vanilla Swirl Cupcake -käsivoide. Herkullisen tuoksuinen käsivoide oli miulla yökäytössä. Vaniljainen tuoksu.

Oriflame Swedish Spa -käsienkuorinta. Ei kummoinen tapaus, hyvin kylpylämäinen tuoksu.

Dermosil yövoide käsille ja jaloille. Todella tuhtia, eipä tämä muuten varmaan yövoide olisikaan. Pieni määrä riitti hyvin. Suosittelen niille, ketkä eivät kaipaa tuoksua vaan tehoa!

Garnier SkinActive Moisture Bomb -yövoide. Ihan perus yövoide, jonka voi napata marketista. Ostaisin kyllä uudelleen.

Oriflame Time Reversing SkinGenist Day & Night Essence. Tämä on kolmas pullo, mutta nyt loppui jemmat. Pullon ulkoasu on muuttunut pitkulaisemmaksi, tilaan tätä aina tarjouksesta, sillä normaalihinta on aika hurja.

Avon Planet Spa Luxuriously Refining Peel Off -kasvonaamio. Tämä oli ihanan näköistä. Kirkasta nestettä, jossa kultahippusia. Kasvonaamioversio Oriflamen seerumista. Tuoksu oli myös hyvä, joten voisin ostaa uudelleen!




Kiivi -käsisaippua jätti aika kylmäksi. Toki riittoisahan tämä 500 ml pullo on :D

Oriflame TheOne -kynsilakanpoistoaine. Ihan peruskauraa pienessä pullossa ja tuplahinnalla. Omani ostin tarjoushaukkana tarjouksesta ja toki tarjoushinnastakin lähtee vielä edustajana muutama sentti pois. Ihan normaalia poistoainetta.

L'oréal Paris Colorista Washout #Redhair, tästä juttu täällä!

Avon -meikinkiinnityssuihke. Nykyään pakkaus on uudistunut ja on mark. -sarjan alla. Alussa luulin, että tykkäsin, mutta kokeiltuani essenceä se hakkaa tämän 100-0! Avonin suihke ruikkii ja suihkii isoja pisaroita, lisäksi tämä on aika tujua sillä esim. kulmakarvoja nostellessa tuntuu jäykkyyttä. Miun rasvoittuvalle iholle tämä sopii, mutta tuo kiristelevä tunne on hiukan liikaa + isot pisarat. Tämä saattaisi toimia tuossa essencen pullossa!

TonyMoly -huulinaamio. Kiva oli kokeilla, mutta ei ollut miun juttu.

Kosteuspyyhkeet. Alehintansa arvoisia, en ostaisi normaalilla hinnalla (2,50 €).

Kaksi Invisibobblea hajosi, onneksi näitä vielä löytyy.

Orly Bonder -aluslakka. Riittoisa, 18 ml. Säilyy todella hyvänä ihan viime tippaan asti. Jättää tahmean tarttumispinnan värilakalle. Voisin ostaa uudelleen!

Pepsodent White Now -hammastahna. Ihan jees, lavuaari ja hammasharja värjääntyy aina näitä käyttäessä, hammasharja pysyvästi.

Vanulappuja, ihan kivoja.

Avon Hello Kitty Water Fun EdC. Tuoksui ihan hattaralle! Voisin ostaa uudestaan, todella kiva tuoksu.

LUSH Snow Angel Bath Melt. Glitterinen kylpysula, kivalla tuoksulla.

Tangle Teezer Aqua Splash. Vaihdoin tämän uuteen, sillä on tämä jo muutaman vuoden majaillut. Käytän näitä suihkussa hoitoaineen ja hiusnaamioiden kanssa.




Näytteistä nostan esille The Body Shopin Virgin Mojito vartalovoin - mukava, raikas tuoksu. Tykkään tästä vartalovoiteesta enemmän kuin esim. suihkugeelistä. Myöskin em. merkin Drops Of Youth -tehotiiviste kasvoille. Jätti ihon kivan tahmaiseksi, joka antoi sitten tarttumapintaa muille kasvotuotteille, voisin ostaa täysikokoisenkin :)






Sellaisia tällä kertaa, näkemisiin!















3 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita mulla ne kasat senku kasvaa ku pitäs ehtii postailla joutuu ehkä jakaan osiin

    VastaaPoista
  2. Mulla on toi Avonin meikinkiinnityssuihke. Oon muuten tykännyt, mutta juurikin isot pisarat ja tankea naama häiritsevät. Täytyykin koittaa Essenceä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen essenceä. Itse ainakin hämmästyin tuon suihkeen hienojakoisuudesta ja alussa saatoin suihkuttaa liikaakin, kun tuntui ettei mitään tule :D essence saattaapi tulla hitusen kalliimmaksi pitkällä tähtäimellä kuin Avon, essencessä 50 ml ja hinta 3,69 €.

      Pitää yrittää muistaa säilyttää tuo essencen pullo ja täydentää sitä tuolla Avonilla. Jos se auttaisi jotenkin.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)