20.5.2017

Ostoksia, osa 5

Heitetään muutama ostos tähän väliin :)


FB-kirppikseltä vaihtarina matkasi kaksi uutukaista lakkaa, Femme Fatalen Clever Girl sekä Uslu Airlinesin Palm Springs.

FB-kirppis

Kosmetik4less

Kosmetik4lessille tein pienen tilauksen, syynä oli lähinnä tuo vedenkestävä puuteri. Nyt kun sitä oli myynnissä, niin nappasin samantein kaksi.

Wettiksen luomiväripaletit oli kimppatarjouksessa ja alelaarissa, joten ne piti kotiuttaa. Molemmat sai hitusen reilulla viidellä eurolla, kun normaalihinta oli reilu 10 € :D
Kuten myös Makeup Revolutionin luomiväri on pelastettu alelaarista.


Kosmetik4less

Pretty.fi


Pretty.fi myy nykyään myös Catricea ja valikoimissa on myös essencen kolmen metrin tuotteita. Lähdin uutuuksien perässä, joten tilasin kaksi luomiväripalettia joihin saa koota omat sisällöt. Paletin kannessa on pieniä nonparelleja, jotka liikkuvat sisällä.

live.laugh.celebrate! pakkaukset ovat upeita. Muovin välissä on glittereitä, sähköisyyden vuoksi ne eivät liiku pakkauksessa, mutta ne kyllä lähtisi pois jos leikkaisi pakkaukset auki. Ei niitä kyllä raaski saksia ;D Nivean puhdistuspyyhkeet tuli kaupan päälle.

Työharjoittelupaikalta ostin kaksi pakettia Renshawin sokerimassaa.

Pikkuruinen Puoti

Punnitse ja Säästä


Paikallinen kauppakeskus juhli synttäreitä. VIP -listalle ilmoittautuessa sai VIP -passin, sekä kangaskassin. Passilla sai tiettyjä etuja liikkeistä ja hyödynsin Punnitse ja Säästä liikkeen osta 3, maksa 2 tarjouksen. Lime-Sitruuna tee oli ilmainen.

Lisäksi kuvasta puuttuu YogiTean juuttikassi + 50 kpl teepusseja, joka piti ostaa mielenkiinnosta. Sisältö oli siis yllätys ja 3,95 € sai todella mukavan määrän teetä + sen kassin tietty :)

BeautyJoint


BeautyJointille tein pitkästä aikaa tilauksen. Wet'n Wildin siveltimet ja Catsuit -huulipuna kiehtoi kovasti, jälkimmäisiä on ainakin kehuttu Youtubessa. Sally Hansenin hopealle lakalle pisteet, Kosmetik4lessin tilauksessa ostettu Catrice oli huonompi ja saa lähteä.


Annin Uunissa -verkkokaupasta tilasin kaksi pakettia vuokia, yllätyssekoituksen nonparelleja, tyllan sekä Party Mix -strösselisekoituksen.

Annin Uunissa


Bongasin Sokoksen verkkokaupasta Biorén mustapäälappuja tarjouksesta, joten otin isomman ja pienemmän paketin. Toisessa on niin nenälle kuin otsallekin, toisessa vain nenälle.
Myöskin pikakuivattajat olivat alessa.


Sokoksen verkkokauppa


Yves Rocherille tuli uusi kausituote ja tilasin siitä kaksi suihkugeeliä (molemmat ovat siis saman tuoksuisia). Ei kovinkaan erikoinen tapaus, mutta tulee käytettyä kuitenkin. Miehekkeelle oma suihkugeeli :DYves Rocher
 
 

  
 
4 kommenttia:

 1. Biore nenälapuista olisi kiva kuulla lisää, että ovatko nämä Suomessa myytävät versiot yhtä hyviä verrattuna niihin mitä moni tilaa Ebaystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en ole Ebaysta tilannutkaan. Olen käyttänyt vaan essenceä ja Niveaa :D

   Poista
 2. Itsekin huomasin Sokkarilla pyörähtässäni, että valikoimiin oli tullut Bioren tuotteita. Mulla ei ole yhdetkään kokeilemani mustapäälaput toimineet kunnolla (Bioren lappusia en ole tosin käyttänyt), mutta merkin muut tuotteet kiinnostavat kovasti :) Mullahan yksi kuorinta jo onkin, mutta se on jo aika vanha versio.

  Wettiksen siveltimien hankkimista oon miettinyt jo kauan. Ovat nättejä sekä edullisia ja positiivisia arvostelujakin niistä on tullut luettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on kaikista parhaiten toiminut Nivean laput, essencet on siinä ja siinä, sekä Tuurista eurolla löytämäni lappuset taas sotkee enemmän :D

   Wettiksen siveltimet eivät kyllä ole kalliita ja tilaus pysyy ainakin maltillisena jos ostaa vain niitä. Erottuvat edukseen miun mustien siveltimien joukosta :')

   Poista

Kommentointi on sallittua :)