24.5.2017

Testissä Oriflamen kynsilakat!

Sain Joensuun Oriflamen toimistolta kuvauslainaan ja samalla testattavaksi uutuus kynsilakkoja!
Nämä kynsilakat löytyvät tällä hetkellä meneillään olevasta kampanjasta hintaan 5,90 € (norm 12 €)/ 8ml.

Mitään postauspakkoa näistä ei siis ollut, mutta Oriflamea harvoin näkee missään ja sain samalla yhdelle päivälle tekstiä :D

Purple Lily, Ocean Wave, Golden Beach, Crystal Water

Oriflamen kaikissa The ONE -sarjan lakoissa on paksu ja leveä sivellin. Jo yhdellä vedolla saa lakattua koko kynnen. Kaikki lakat kuivuvat nopeasti ja mitään moitittavaa näistä ei löydy, paitsi se, että näillä on yleensä pitkät nimet, joten lakkapullossa on alkuosa ja sitten lyhenne esim. Crystal W. tai Golden B.

Ocean Wave on kermaista koostumukseltaan ja peittää hyvin kahdella kerroksella. Kaverikseen lakka sai hopeisia ja fuksian värisiä strasseja.

Purple Lily on yllättäen juuri minun sävyiseni ;)
Kynsillä kaksi kerrosta ja lakkasin päälle yhden kerroksen Sally Hansenin Perky Pinkiä.

Leikin pitkästä aikaa dotting toolilla ja näissä on käytetty Crystal Wateria sekä Golden Beachia.

Golden Beach yllätti nudemaisuudellaan, kuvastossa lakka näyttää omasta mielestäni kultaisemmalta. Lakassa on mukana hohdetta, kuin kimmeltävä hiekka.

Crystal Water on kuin turkoosi meri, joka kimaltelee. Yksinään yllättävän peittävä, mutta näin koristeltuna se menettää väriään ja näyttää kuvassa aika vaisulta, melkeinpä hopeiselta.2 kommenttia:

  1. Mulle on tulossa toi Crystal Water :) Golden Beach näyttää todellakin kuvastossa ihan kultaiselta ja siksi en hankkinut sitä kun ajattelin sen olevan ihan samanlainen kuin Essien Getting Groovy :o Oriflame voisi vähän petrata noiden kynsilakkojen kuvien kanssa. Sinähän muistaakseni olit ostanut sen lakan sävyssä Hypnotic Lilac, joka oli ihan erilainen kuin kuvassa? Olisin voinut harkita sen Hypnotic Lilacin ostoa, jos olisin tiennyt millainen se oikeasti on. Nyt täytyy harkita tuota Golden Beachia. Olisi kiva nähdä myös Crystal Water ja Golden Beach koko kynsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli Hypnotic Lilac mutta möin sen pois. Miulla ei enää lakkoja ole, kun ne piti palauttaa viime viikon tiistaina ja itse en tule nuita ostamaan :D

      Poista

Kommentointi on sallittua :)