22.5.2017

Uusia tuotteita essenceltä!

Tai no osa on "uusia" :D
Kaikki tuotteet olen ostanut itse, tässä ei ole mukana trend edition tuotteita, koska ne tulee ja menee.

Voit kurkata uusia, poistuvia, trend edition -esittelyt tai muuten vain valikoimaa täältä.
essencellä on myös suomalaiset sivut ja sieltä näkee sen, mitä meidän valikoimiin kuuluu. Sivuilla on myös jälleenmyyjä -haku. Pääset sinne täältä.

Suomessa on tällä hetkellä 1 metrin ja 2 metrin hyllyt. Kolmas metri rantautuu ehkä jossain vaiheessa, mutta kolmannen metrin tuotteita on jo mm. Pretty.fi -verkkokaupassa!
out of space stories -lakkasarjasta olin innoissani. Ihan täysillä ei kaikki lakat iskeneet, joten ostin tarkkaan valitut (nettikuvien perusteella) sävyt. Sama pullomuoto on mm. secret stories -lakoilla (2,49 €, secret stories 2,19 €).

Geelilakkoja tuli myös muutama uusi, nappasin niistäkin vain muutaman (1,99 €). Yllä mainitun out of space stories -kokoelman ohella tuli samaan teemaan sopiva glamaxy päällyslakka (2,49 €).

Erikoisempi päällyslakka antaa graniittimaisen lopputuloksen (2,19€).


Kynsilakkoja tuli myös Colour Boost -sarjaan, Glow & Care sekä muita hoitolakkoja jne.

Honey care -sarja on kolmen metrin valikoimassa ja näistä höpöttelinkin jo aiemmin täällä. Löytyy siis Pretty.fi -valikoimasta (käsivoide 1,89 €, muut 2,89 €).


Huulituotteita tuli aikamoinen kasa, mutta itse innostuin näistä erikoisemmista :D

Metal Shock 06 - Stargazer (3,69 €)
Metal Shock 08 - Toxicity (3,69 €)
Matt Matt Matt Vibrant Shock 11 - Rave it up! (2,89 €)
Metal Shock 07 - Venom (3,69 €)
Metal Shock 04 - Pink Metallica (3,69 €)

Lisäksi uutuutena tuli mm. Sheer & Shine, huulipuuterit (lip powder), water kiss, shine shine shine -huulikiillot, Totally me! mix and match -huulikiillot, rajauskyniä sekä ihan mille tahansa punalle/kiillolle tarkoitettu mattapäällyspuna.


Stargazer, Toxicity, Rave it up!, Venom, Pink Metallica

Luomivärit uudistuivat ja niitäkin tuli lisää!

My must haves -sarjaan tuli irtonaisia luomivärinappeja, joista voi itse koota haluamansa värit tyhjään luomiväripalettiin. Tyhjiä paletteja tuli myyntiin kahta eri kokoa; 4 ja 8 kolon paletit. Samaan sarjaan kuuluu mm. myös huulituotteita = huulipuuterit, sekä poskipunia (luomivärit 1,89 €/kpl. 4 kolon paletti 1,89 €, kahdeksan 2,49 €).

Oma suosikkini all about matt fixing compact powder sai kaverikseen vedenkestävän version. Tässä on tuotetta 9 gr, kun normaalissa on 8 gr. Kuuluu kolmen metrin valikoimaan (3,69 €).

Totally me -sarjaan tuli kaksi luomivärien päälle tarkoitettua päällystä.
Kultainen dazzle me! ja hopeinen sparkle me!. Nämä tulee näppärässä purkissa, kierrekorkin alta paljastuu läppä, joka nostetaan ylös ja siinä on pieni aukko, josta tuotetta voi annostella sormelle tai siveltimelle (2,89 €).


Viilentävät ja rentouttavat silmälaput ovat pitkäikäisiä, niitä voidaan käyttää uudestaan ja uudestaan. Laput viilennetään jääkaapissa (2,49 €).


mustan luomivärin päällä sparkle me!, dazzle me!
Lisäksi valikoimaan tuli mm. misellivesi, nail art -koristelukynät, peitepuikkoja, mattapinnan antava meikinkiinnityssuihke ja sateenkaari highlighter.
Hinnat otettu pretty.fi -verkkokaupasta. En hyödy linkeistä.


8 kommenttia:

 1. Onpas paljon kaikkea. Graniittipäällyslakka kiinnostaa. Voisitko kirjoitella siitä enemmän, kun olet kokeillut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, swatchasin sen toisen lakan päälle ja ei ollut kovinkaan kummoinen :D Sama idea kuin crackle lakalla, paitsi kuviointi tulee pyöreänä.

   Poista
 2. Vedenkestävä puuteri tulee ainakin ostettua, kunhan sellainen tulisi jossain vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Prettyltäkin koko ajan loppu :D Omani ostin K4L, kun siellä niitä vihdoin taas oli.

   Poista
 3. Tuo graniittipäällyslakka kiinnostaa! Ainakaan kyllä sen yhden kuvan perusteella joka googlesta löytyi, niin ei vakuuttanut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se kovin erikoinen ole :D Vähän kuin OPI:n Black Spotted, mutta essencellä tulee pienempiä täpliä tiheämmin (ja onnistuu aina, toisin kuin OPI:lla :D).

   Poista
 4. Ihanat sävyt noissa shock tuotteissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Mukavan pigmenttisiä eikä semmoisia hentoisia.

   Poista

Kommentointi on sallittua :)