23.6.2017

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 21

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."



Dove oxygen moisture -hiusnaamio. Alelaarista pelastettu hiusnaamio, kun halusin kokeilla tätä uutuutta. Lyhyt vaikutusaika 3-5 min. vaikutti myös asiaan. Tykkäsin kovasti, voisin ostaa uudelleen.

Avon Naturals Verbena & Peppermint -shampoo. Sitrusmainen tuoksu, sarjaan kuuluu myös hoitoaine, mutta luin että siinä on tunkkainen tuoksu. Tässä oli selkeän raikas ja hieman piparminttukin sieltä erottui. Pesi omat hiukseni todella puhtaaksi kaikesta mömmöstä. Ostaisin siis uudelleen.

Desert Essence Lemon Tea Tree -hoitoaine. Nämä hoitoaineet ovat tuhdimpia ja siitä huolimatta nämä loppuu aine ennen shampoota. Tuoksuna kirpeän tunkkainen sitruuna, ei jatkoon.




Oriflame TheONE -kynsilakanpoistoaine. Ihan perus, ei moittimista.

Yves Rocher -kynsilakanpoistoaine. Tämäkin ihan mainiota!

Gosh Ocean -vartalovoide. Luulin tämän tuoksuvan raikkaalle, mutta olin väärässä. Hieman tympeä muovinen tuoksu.




Mossa Youth Defence Pure Glow -kasvovesi. Tuoksuu mustikkalonkerolle. En tykästynyt tähän, joten en osta uudelleen. Alkoholi oli ainesosaluettelossa toisena, joten ei ihme :D

Avon NutraEffects 3-in-1 -kasvokuorinta. Tässä oli pieniä rakeita tuubin täydeltä, sekä isoja siemeniä kuorimassa. Sopiva kuorinta käsillä hierottavaksi kasvoille, mutta jokin laite apuna oli itselleni liikaa vaikka herkkä iho ei olekaan.

Avon Naturals Aloe & Cotton -kasvovesi. Alkoholiton, kivan tuoksuinen. Tämä taisi olla toinen pullo jonka käytin ja jemmassa on lisää! Tuote sisältää AHA -happoja, joten kesällä auringossa eritoten varovaisuutta! Sumu on hienojakoinen.

Avon Naturals Cherry Blossom -tuoksusuihke. JEE! Eka suihke ikinä, joka loppui ja näitä Avoneita miulta löytyy :D Sopii huonetuoksuksi, vaatekaappiin raikastamaan, vessatuoksuksi, vartalosuihkeeksi jne. En ehkä tätä kirsikankukkaa enää osta.





Avon Foot Works Pineapple Sorbet -jalkakuorinta. Ihan kiva, ananas tuoksuna oli aika teollinen. En ostaisi uudelleen, jos vielä myynnissä olisi.

Zoella Beauty Foam Sweet Foam -suihkugeeli. Ihana, kevyt ja raikas tuoksu. Jää iholle hetkeksi ja poikaystäväkin tykkäsi tämän tuoksusta :O Paksua geeliä.

Molton Brown Eucalyptus -suihkugeeli. Tämä oli jännä, virkistää ja avaa samalla tukkoisen nenänkin. Suihkussa tuoksu ehkäpä hieman voimistuu, kuin pullosta nuuhkien. Kiva oli kokeilla, mutta ei miun juttu.

I Love... Coconut & Cream -suihkugeeli. Tuoksuu tismalleen samalle kuin kookoksenmakuiset Jelly Beansit. Suosittelen tätä kookoksesta pitäville.

Soap & Glory Scrub Of Your Life -vartalonkuorinta. Käytin tämän käsienkuorintana. Tykkään jollain tavalla tämän tuoksusta, mutta toisaalta en.




Pirkan vanulappuja, ostan yleensä sitä mitä eteen sattuu tulemaan tai on kimppatarjouksessa. Ei erikoista sanottavaa.

Pesusieni alkoi laajentua, naru venyi ja uusia on jemmassa, joten päätin tästä luopua.

Dermosilin Senses -käsisaippua. Makeahko, marjainen tuoksu. Loppui yllättäen :D Voisin ostaa uudelleen.

Mansikka -kasvonaamio. Todella vetinen ja pysyi hyvin kasvoilla. Häivähdys mansikantuoksua oli havaittavissa. Ihan kiva.

Kolme pakettia lappusia epäpuhtauksiin, kaikkia ostan aina lisää kun vastaan tulee. Revitalea toki harvemmin, kun olen löytänyt näitä vain Tuurista :D






Löytyikö jotain tuttua?







3 kommenttia:

  1. Mulla on toi ananas jalkakuorinta jossain kaapissa jemmassa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla oli noita useampia, mutta piti käyttää pois kun olivat vuodelta 2014 :D

      Poista
    2. Joo kai se minunki jo vanhaa =)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)