9.10.2017

essence bootiful nights -kynsilakkaswatchit

Aikataulut meni uusiksi ja essencen trend editionin nopea liikkuvuus/vaihtuvuus syrjäytti toisen tekstin swatcheineen myöhemmäksi.
 
Kurkataan tällä kertaa essencen bootiful nights -kokoelman kynsilakkojen swatchit. Lopussa maininta lakkojen siveltimistä. Lakkapullojen korkit ovat pitkät ja kapeat, ne myös kaartuvat hieman muistuttaen noidan hattua.
 
Kaikkien lakkojen hinta on Pretty.fi:llä 2,49 €/kpl. Pimeässä hohtavassa lakassa on 8 ml, muissa 5 ml. Kosmetik4lessillä lakkojen hinta on 1,95 €/kpl.Aloitetaan vaaleimmasta, let's boo-gy-woogy on täyteläinen valkoinen creme. Kynsillä kaksi kerrosta ja peitti täysin miun lyhyet kynnet. Kuivuu nopeasti, kuten muutkin tämän kokoelman lakat.


let's boo-gy-woogylet's boo-gy-woogyn päällä yksi kerros witch off the light päällyslakkaa. Joka on siis oranssinen, pimeässä hohtava lakka. Kivana lisänä mattaglitteriä. Suositellaan käytettäväksi vaaleiden lakkojen kanssa ja allekirjoitan tämän. Sumentaa silminnähtävästi tummapohjaisia lakkoja, sekä pimeässä hohtavat partikkelit erottuvat tummista lakoista parhaiten. Ei myöskään anna sitä hohtavuutta, kun kynsilakka on "ladattu".let's boo-gy-woogy + witch off the light


dawn of the red on sävyltään oxblood, itse näen tämän maallikon silmin ihan vaan violettina :D Tarrautuu varmasti kuiviin kohtiin, jos sellaisia sattuu olemaan. Kynsillä kaksi kerrosta ja peitti hyvin. Kaikissa lakoissa on sama koostumus.dawn of the red


Tässä kuvassa ja seuraavassa näkyy, kuinka witch off the light -lakan hohtavat pigmentit erottuvat tummista lakoista.dawn of the red + witch off the light


Viimeisenä tummin, eli i witch you were here. Musta creme. Tätäkin kynsillä kaksi kerrosta. Ei mitään pahaa sanottavaa. Saman tekstin voisi toistaa kaikissa lakoissa :Di witch you were here
i witch you were here + witch off the light


Asiaa lakkojen siveltimistä.

Olen sitä mieltä, että näiden kanssa saattaa tulla pienoinen ongelma, kun lakka vajuu pullossa alemmas. Sivellin on tuhottoman pieni, toki pullokaan ei mikään jättiläinen ole, vetää 5 ml lakkaa eli saman verran kuin Mavala. Pulloon jää ehkä noin 2-3 mm tilaa, johon sivellin ei yllä. Samanlainen ongelma tosin on myös essencen geelilakoissa.

Leveäkyntisille voisin suositella skippaamaan nämä, sillä sivellin on kapeaakin kapeampi. Omille, kapeille kynsille sivellin on juuri sopiva.

witch off the light -lakan sivellin on ns. normaali, joka yleensä näissä erikoisemmissa lakoissa on.

PS. Marras-/joulukuussa on tulossa made to sparkle -kokoelma, jossa on myös yllätyspussi, jonka sisältö on piilotettu paljetteja täynnä olevaan pussukkaan :D Peukut pystyyn, että tämä kokoelma saapuisi kokonaisuudessaan myös meille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)