19.10.2017

Kolme kynsilakkaa Halloweeniin, osa 2

Tänään kurkataan swatchit kolmesta sopivasta lakasta Halloweeniin.
Jokainen lakka sopii joko värinsä, nimensä tai on ollut joskus osana Halloween -kokoelmaa.


KBShimmerin Be Scareful on iäisyysvanha lakka, jota ei valitettavasti enää myydä, vaan siihen voi törmätä kirppiksillä. Valkoisella pohjalla oleva lakka sisältää mustia ja oransseja glittereitä, tähdet löytyy oranssina, kolmiot mustana (joita kynsille ei päätynyt yhtään). Lakkapohja kätkee sisälleen yllätyksen, sillä tämä kaveri hohtaa pimeässä! Syy, jonka vuoksi tämän aikoinaan ostinkin.

Valkoinen pohja on läpinäkyvä, eikä peitä nätisti miun kynsiä edes kerrostamalla, vaan lakkaan aina valkoisen pohjakerroksen. Tällä kertaa Moyran Chantal, joka peittää täydellisesti jo yhdellä kerroksella. Be Scarefulia yksi kerros.


Be Scareful


Nail Pattern Boldness Ichabod Crane on täydellinen kurpitsan värinen lakka, joka on ladattu hololla. Tämä sopii värinsä puolesta hyvin syksyyn, sillä ei ole kirkas oranssi vaan hieman likainen. Kynsillä kolme kerrosta. Ohut koostumus, joka kuivuu nopeasti, mutta kerrostuu hyvin.

Ichabod Crane on ollut osana The Legend of Sleepy Holo trio for Halloween 2014 -kokoelmaa. En tiennyt, että tämä on oikeasti ollut osana Halloween -kokoelmaa, hauska sattuma :DIchabod Crane


China Glaze Getting To Gnaw You on vuoden 2014 Apocalypse of Color -kokoelmasta. Tummalla pohjalla oransseja glittereitä. Tämän lakan pohja on peittävämpi verrattuna Ick-A-Bod-Y:n, lisäksi tämän lakan glitterit ovat tummempia, eivätkä erotu niin kirkkaana ja selkeänä.

Peitti kahdella kerroksella, eikä tarvinnut laittaa mustaa cremeä alle. Kuivui nopeasti.


Getting To Gnaw You
Hohtavaa, holoa vai glitteriä?

2 kommenttia:

  1. Glitter toimii näistä kolmesta kaikista parhaiten mulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli myös yllättäjä peittävyydellään! Todella kiva, jos poistamisesta ei puhuta :D

      Poista

Kommentointi on sallittua :)