5.10.2017

Lemon Juice & Glycerine - käsikuorinta

Käsikuorinnat ovat yllättävän huonoilla sijoituksilla kaupoissa. Kovinkaan monella merkillä ei kuorintaa ole valikoimissaan ja etenkään sellaisilla paikoilla, että jokainen pääsisi sen helposti ostamaan. Freemanilla oli jossain vaiheessa, jota löytyi ainakin Sokokselta (alennuksien aikaan), mutta sielläkään en ole nähnyt sitä aikoihin, omat varatuubitkin ovat loppuneet jo kauan aikaa sitten.

Toki, vartalokuorinnat käyvät myös käsille ja esim. The Body Shopin 50 ml minipurkit ovat käteviä ja sopivat altaan reunalle.


Ilokseni huomasin Prismassa Lemon Juice & Glycerine -sarjan riisipohjaisen käsienkuorinnan. Monelle, kuten myös itselleni, sarja on tunnettu lähinnä ikonisesta käsivoiteesta.

Tuoksu on tässä merkille hyvinkin tuttu sitruuna. Kuorinnassa on tehoa, vaikka onkin riisipohjainen. Ei ihan niin raapiva kuin sokerikuorinnat, mutta ei helläkään eli tehoa kyllä löytyy ja rakeet tuntuvat käsissä, niitä myös on runsaasti.

Käsistä tulee mukavan pehmeät, sitruunainen tuoksu jää hennosti käsiin tuoksumaan, kun läheltä nuuhkii, mutta katoaa pois. Iso peukku miulta tälle kuorinnalle. Tuubissa on flippikorkki, joka on itselleni suuri plussa.

INC/Ainesosat: Aqua, sodium laureth sulfate, orzya sativa (rice) powder, glycerin, acrylates crosspolymer-4, betaine, cocamidopropyl betaine, PEG120 methyl glucose trioleate, sodium benzoate, parfum, sodium hydroxide, lactic acid, potassium sorbate, propanediol, limonene, citral, ethyl acrylate.
Hinta noin 5,50 €/ 75 g (Sokos).
Vaahteranlehdet ostettu Suomalaisesta Kirjakaupasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)