31.10.2017

Kuukauden tuote - Aloe & Cotton kasvonaamio

Kuukauden tuotteena on yllättävän vähän ollut kasvonaamioita, vaikka niitä käytänkin melkein joka päivä. Olipa kyse sitten nestemäisestä tai ihan valmiista naamiosta.

Nyt on kuitenkin sen aika!


Avon Naturals Skin Care sarjaan tuli jo alkuvuodesta uusi, Aloe & Cotton -tuoteperhe. Sarjaan kuuluu kasvonaamion lisäksi kasvosuihke ja kasvovoide. Tästä sarjasta 2/3 on päätynyt suosikkeihin ja jemmaan.

Tässä on tuoksu hyvin mieto, vaikutusaika 15 minuuttia. Voit laittaa joko ohuelti tai paksulti, itselläni ainakin ohut kerros imeytyy pois ja pestävää ei pahemmin jää.

Naamio on koostumukseltaan juoksevaista eli tuubin saa hyvin tyhjäksi, ilman leikkaamista. Tämä on heittämättä kaikista parhain naamio Avonilta, vaikka kylpyläelämyksiä tarjoava Planet Spa on houkutteleva, mutta tämä on paras!


Mikä on sinun suosikki kasvonaamiosi?


Kaikki sarjan tuotteet normaalihinnaltaan  5,50 €/kpl, mutta esim. kampanjassa 16 hinta 2,95 €/kpl.
2 kommenttia:

  1. Mulla loppui just Aloe & Cotton-sarjan kasvosuihke, josta tykkäsin kovasti :) Pitänee siis jossain vaiheessa testata tuo naamiokin... Oon vaan kovasta yrityksestäni huolimatta aika laiska naamioita käyttämään joten sen takia oon yrittänyt välttää naamiotuubien tai -purkkien hankkimista ja pysytellä enimmäkseen yksittäispakatuissa pusseissa/sheet maskeissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie tykkään käyttää näitä tuubi/purkkinaamioita, kun niitä päivittäin tulee käytettyä. Sheet maskeja menisi se 7 viikossa :D

      Poista

Kommentointi on sallittua :)