9.2.2018

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 28

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."




Lumene CC -aluslakka ja Essie Ridge Filler -aluslakka. Molemmat aika samanlaisia, Lumene tosin jähmettyi nopeammin. Ihan perusaluslakkoja, ei kummempaa sanottavaa.

China Glaze Grape Pop. Miun uskollinen ystävä. Ostan kyllä uudelleen, kunhan käytän muita violetteja pois, köh.

China Glaze Nova. Hologlitteriä, todella tiheää sellaista, saa melkeinpä parilla siveltimenvedolla peittävän lopputuloksen, yksikin oli jo omaan makuun aika peittävää.

China Glaze Fairy Dust. Klassikko, sopii kaikkeen. Uusi pullo jo korkattu.

essence black is back. Paras, edullinen, musta. Sivellin on omaan makuun hieman liian leveä, mutta jostain pitää kärsiä :D

Mavalan pikakuivattaja. Luottokamaa.






Kocostar Slice Mask Sheet Strawberry näitä on kiva käyttää, jos ei tykkää kokonaisesta naamiosta. Sopivat myös vartalolle. Yhdessä pussissa 12 siivua, jotka voi asetella mihin haluaa. Herkullinen mansikantuoksu!

Kocostar Nail Art Starter. Tämä tuoksuu ihan aprikoosimarmeladille! Naamiota voi pitää joko hansikkaina tai ottaa kärkiosat pois ja samalla lakkailla kynnet. Ainoa miinus on se, että kaikki seerumi oli kämmenen kohdalla, yritin hieroa ja liikutella sitä, mutta se ei kynsille asti päässyt.

essence time to wake up kuuluu essencen kolmen metrin valikoimaan (mm. Tuurin Kyläkauppa), itse tilaan Kärkkäisen verkkokaupasta. Käytin yhden näistä kun olin flunssassa ja pientä lämpöä oli ilmassa, virkisti todella kivasti. Todella kosteita naamioita, kuten kaikki muutkin kangasnaamiot tässä kuvassa. Miedohko tuoksu.

Holika Holika Strawberry -kasvonaamio x 2. Tässä hieman alkoholimainen ensituoksu, mutta sen kadottua tulee kivempi tuoksu esiin.

Holika Holika Lemon -kasvonaamio. Raikas, sitruunainen tuoksu. Tykkäsin tästä tuoksultaan enemmän kuin mansikasta.

skin79 Aloe -kasvonaamio. Ei tarjoa tuoksuelämystä, jos tykkää aloen ominaistuoksusta, niin tämä sopii sen suhteen sinulle. Ihan ooookooo.

Missha mango -kasvonaamio. Jos kasvonaamion voisi lopuksi syödä tuoksunsa perusteella, söisin tämän. Todella hedelmäinen, aito mangon tuoksu. Oli kiva pitää tätä kasvoilla :D

Missha 3-step -kasvonaamio. Oli kiva kokeilla tämmöistä kolmivaiheista naamiota (essence-kasvonaamio-voide). Kasvonaamion seerumia sai hieroa ja taputella jonkin aikaa, mutta silti viimeisen vaiheen voide jäi valkoiseksi kalvoksi. Joten hetken aikaa sain työstää, että kalvo katosi.

berisom Water Bomb Jelly, tässä seerumi on korvattu hyytelömäisellä koostumuksella. Käsiin tarttuu naamiota avattaessa hyytelöpalasia ja niitä löytyy runsaasti pussista. Jos joku ei tykkää vetisistä naamioista, niin tämä on kyllä sitä, mutta eri tavalla, sillä nestettä ei pussista valu hyytelön vuoksi. Tuoksu ei ollut kovin huomattava.




Lush Jasmine & Henna Fluff-ease -hiusnaamio. Kuiviin hiuksiin laitettava hiusnaamio yllätti koostumuksellaan ja osa päätyikin lavuaaria koristamaan. Koostumus oli todella ohutta ja valui sormien välistä. Käytetään ennen suihkua, annetaan vaikuttaa noin. 20 min., pestään pois ja käytetään normaalisti shampoota ja hoitoainetta. Tuoksu jäi selkeästi hiuksiin, vaikka välissä oli mm. shampoo ja hoitoaine.

Dermosil Vitamin e -hoitoaine. Ei mitenkään ihmeellinen, perus hoitoaine.

Rituals... The Ritual of Sakura -vartalonkuorinta. En ihan syttynyt tälle tuoksulle, mutta tulipahan käytettyä. Kirsikankukka ei ole tuoksuna sellainen, mihin ihastun.

Fruttini Strawberry & Starfruit -vartalonkuorinta. Herkullinen, makea tuoksu. Kuorivia rakeita on sopivasti. Tämän saatavuus voi olla aika kiven- tai jopa muurien takana.

Oriflame Mint & Raspberry -kuoriva suihkugeeli. En tykkää tuosta minttuisuudesta, se on hieman liikaa tässä. Sotkeutuu tylsästi tuon vadelman kanssa. Minttu pois ja pelkkää vadelmaa, kiitos!

I Love Cosmetics Tangerine Dream -suihkugeeli. Moni vertaa tätä TBS Satsumaan, mutta itse näen Satsuman makeampana ja tämän hiukan kirpeämpänä, iholla muuttuu tunkkaiseksi.

Yves Rocher Marvelous Berries -käsisaippua. Kuten aiemmin totesin, nämä ovat aika ohutta ja helposti kuluvaa :D Mieto, marjainen tuoksu.




Lush Mask Of Magnaminty oli marraskuussa omassa postauksessaan. Virkistävä kasvonaamio, joka sopii myös vartalolle. Tämä tuli aletilauksen mukana näytteenä.

Lush The Birth of Venus -jellykasvonaamio. En tykännyt tästä. Käytin aika tehokkaasti pois, että pääsisin eroon ja päiväys meni joulukuun alussa.

The Body Shop Vanilla Pumpkin -käsivoide. Oli kiva käyttää, tuoksu oli mukavan vaniljainen.

Garnier -misellivesi. Miulla on viime vuoden ystävänpäivä -kampanjasta pari pulloa näitä minikokoisia ja yllättävän riittoisa on tämä pienikin koko! Tämän nappasinkin joululomalla kotikotona käyttöön.

Zoella Beauty Splash of Milk - kylpypuuteri. Muuttuu veden kanssa maitomaiseksi. Todella yllättävä tuoksu, mm. pionia, karpaloa ja minttua. Tuoksu on kukkaiskarpaloinen, tykkään!

Dermosil Cinnamon -suihkugeeli. Aika vaisu tuoksu, en ostaisi täysikokoista.

Dermosil Minttu -vartalovoide. Jos olet esim. Fazermintin ystävä, kannattaa ostaa tämä. Raikas, minttuinen tuoksu.




The Body Shop -pesukukka. Tämä alkoi hajota ja koska jemmoista löytyy näitä, niin pistän tämän pois.

EuroShopper -vanulappuja. Edullisia, mutta hajoavat aika nopeasti esim. lakkoja poistaessa.

Lush Lava Lamp -kylpypallo. Hauskanvärinen, ihana tuoksu!

Colgate Expert White -hammastahna. Tämä on tullut varmaan 2-3 vuotta sitten jostain kosmetiikkaboksista (säilytän niitä erikseen) ja tässä meni päiväys 11/17, joten otin käyttöön :D Ei mitään järisyttävää kokemusta.

Xylitop -ksylitolitabletteja. Mukavan isoja, raikkaan piparmintun makuisia. Pienehkö miinus toki pakkauksen pienuudesta vrt. YA:n vastaavaan, jossa samalla hinnalla saa 400 kpl (toki tabletit on pienempiä).




Tässä kuussa luultavasti tulee toinen loppuneet -postaus muuton vuoksi! Kyllä, muutan majaani seitsemän vuoden jälkeen siitä, kun tähän nykyiseen asuntoon pääsin, whooooop! Avaimet ehkä tullaan (kyllä, monikko ;)) saamaan tämän kuun lopussa/ensi kuun alussa.










6 kommenttia:

  1. Arvaa vaan kuinka paljon tykkään tästä postaussarjasta! <3 Musta on ihanaa kun joku tuote loppuu ja pääsen käyttämään taas uutta! Mulla on neljä pientä suihkugeeliä joista riittää enää yhteen pesuun ja oon ihan onnessani siitä kun saan heittää purkit pois, haha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä parasta, kun saa korkata uuden!

      Miulla on meneillään joulukalenteriprojekti, jossa käytän kalentereista tulleita tuotteita ja onneksi suurin osa on pieniä kokoja, niin saa käytettyä tehokkaasti pois :D

      Poista
  2. Mäkin rakastan loppuneet postauksia sekä lukea että kirjoittaa omista loppuneista. Kosmetiikkatuotteen loppuminen tekee aina voittajan fiiliksen;) Dermosil Vitamin E -sarjan hiustuotteita olen meinannut hankkia, mutta tavanomaiset ei oikei innosta...taidan jättää väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitamin E -sarjan ns. tuhdimmat tuotteet ei oikein innosta, mutta jostain syystä se suihkugeeli on kiva :D

      Poista
  3. Kivasti loppuneita ja tsemppiä muuttoon sekä teidän yhteiseen kotiin jos nyt oikein tulkitsin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä, yhteinen majapaikka tulee tästä :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)