15.7.2018

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 33

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."





Avon True Colour -kynsilakanpoistoaine. Tässä olikin yllätyksekseni annosteluaukko, ajattelin olevan ihan avoin suuaukko! En käyttänyt tätä tällaisenaan vaan ahkeroin ja kaadoin pumppupulloon. Asetoniton. Poistoaineista yleensä vaikea sanoa mitään erikoista, kunhan ne vaan lakat poistaa.

Avon -kynsisivellin. Siistitään siis ylimenneet lakat, tämä tuli nyt tiensä päähän. Pari kertaa lyhensin siveltimen karvoja ja trimmasin harottavat pois. Taisin tilata ehkä viime vuonna, eikä sen jälkeen ole näkynyt.

K-menu - vanulaput. Nämä hajoaa ja jättää nukkaa, kun eivät ole tikattuja. Useamman pussin kuitenkin jo käyttänyt.

essence beijos de brazil -kynsilakka. Tämä oli vanhaa tuotantoa, ennen kuin gel -sarja tuli myyntiin. Nyt kuitenkin loppui ja tykkäsin kovasti, sävynä raikas, ruohonvihreä.

Avon nail experts -tasoittava aluslakka. Ei ihan päässyt loppuun asti, alkoi jo ennen tuota kohtaa paksuuntumaan, mutta käytin kuitenkin sinnikkäästi. Kuivui nopeasti.

Mavala Minute Quick Finish -pikakuivattaja. Onko postausta ilman tätä? No ei :D





Avon Naturals Wild Berries and Pomegranate yoghurt body cleanser. Marjajogurtille tuoksuva suihkugeeli, tykkäsin! Näitä olen käyttänyt jo aiemminkin.

Soap & Glory Clean On Me -suihkugeeli. Osa tykkää, osa ei. Tässä on omaan nenään maskuliininen tuoksu, joka kävisi varmasti miehillekin. Pullo oli kovaa muovia, joten loppua kohti piti säilyttää ylösalaisin. Suihkugeeli oli myös aika paksua.

The Body Shop Mango -suihkugeeli. Suosikkini The Body Shopilta, tykkään muutenkin enemmän merkin suihkugeeleistä, kuin vartalovoiteista.

Loccitane Verbena -suihkugeeli. Sitrustuoksu on huumaava ja sopii hyvin kesään. Korkin irroittaminen tuottaa päänvaivaa, että voi laittaa kierrätykseen :D Siitä miinus ainakin matkakoon osalta.

The Body Shop Shea -suihkugeeli. Miksi tämäkin oli aika miehinen tuoksultaan :O Jätti suihkuun ja iholle sellaisen miehisen tuoksun. Hämmennyin!





Avon Naturals Wild Berries and Pomegranate yoghurt body shake. Samaa sarjaa suihkugeelin kanssa, tämä oli vain vartalovoide. Puristaminen alkoi käydä voimille loppua kohti, joten kannattaa vähän ravistella ja antaa olla ylösalaisin. Ei kovaa muovia, mutta ei kovin pehmeääkään.

Rituals… Rituals of Sakura Magic Touch body cream. En syttynyt tämän tuoksulle, jossa on riisimaitoa ja kirsikankukkaa, on liian kukkainen miulle.

Zoella Beauty Hungry Hands -käsivoide. Vuoden 2016 joulukokoelmasta, tuoksui siis piparkakulle ja vaniljalle, jättimäinen 90 ml tuubi! Kesti pitkään käytössä :D

Avon Planet Spa Treasures of the Desert -käsivoide. Taskukokoinen käsivoide oli paksua ja päätyi yökäyttöön, en tykännyt tuoksusta.






Oriflame Love Nature Nettle & Lemon -shampoo. Jos siulla on öljyinen/rasvoittuva päänahka, niin tämä pesee hiukset puhtaiksi :) Tuoksu on vihreän sitruunainen.

Oriflame HairX CC Cream - selvityssuihke. Voidemainen selvityssuihke joka lupasi vaikka mitä. Kampaamomainen tuoksu, en tiedä onko uusitussa versiossa tuoksu säilynyt samana. Pakkauksessa on tosiaankin voidemainen, ei pahemmin liiku mihinkään ravistettaessa, mutta tulee kuitenkin suihkeena ulos.

Cutrin Pure ISM Anti-Green -shampoo. Pesi hiukset narskuvan puhtaiksi, en osaa sanoa poistiko raudan ja kuparin aiheuttamia värjäytymiä jne. mutta pesi ainakin hiukset :D

Avon Naturals Grapefruit & Passion Fruit -hiusnaamio. Suosikkini Avonin hiusnaamioista, en itse oikein välitä sen "kampaamosarjan" hiusnaamioista, tykkään enemmän hedelmäisistä/marjaisista.

Organic Shop lemongrass & sugar -vartalonkuorinta. Raikkaan sitruunainen kuorinta, joka kuori hyvin, ainakin kun käytti vielä kuorintahanskaa joka on aika karkea sekin.





Kocostar Foot Peeling Pack, kirjotinkin jo täällä. Mutta toimi hyvin!

Kicks Makeup Remover Wipes. Eivät olleet liian märkiä, mutta eivät liian kuiviakaan. Loppua kohden toki alkoivat kuivumaan enemmän, joten käytin ihan kasvojen puhdistamiseen.

I Love Strawberry Cream -kylpykuula. Tämä oli iso pallo, joka oli jo valmiiksi puolitettu eli riitti kahteen kertaan. Värjäsi veden hempeän pinkiksi. Ihan kiva tuoksu :)

Zoella Beauty Splash of Milk -Bath Milk Powder. 2017 joulun kokoelmassa tullut. Tarkoitettu käytettäväksi kylpyvaahdon kansa, tämä antaa lähinnä kosteutusta ja maitomaisen värin kylpyvedelle. Kukkaisen marjaisa (pionia, karpaloa ja minttua).

Garnier SkinActive Volcano Mask. Käytin tämän yhdellä kertaa, mutta olisi riittänyt useampaankin. Vaikutusaika 3 min., mutta jos tunnet itsesi ranskalaiseksi, niin heille vaikutusaika oli 10 min. ;)

Dermosil Thickening shampoo ja hoitoaine. Näytteistä on paha mitään sanoa, mutta shampoo pesi hyvin hiukset ja hoitoainekin riitti omille hiuksille juuri ja juuri.




Missha Nose Pore Cleaning Patch Set. Nämä ovat ehdottomia suosikkejani tässä kategoriassa, tilaan näitä muiden ohella eleveniltä.

Nivea Daily Essentials Purifying Wash Gel. Isoin asia mikä tässä tökki, oli tuoksu. Tuoksu muistutti hyvinkin läheltä eläinperäistä liivatetta, johon kaadetaan kuuma neste! Tuoksun vuoksi jo pitkä miinus :D

Favora Pehmeä Puhdistusvaahto. Simppeli ja helppo. Vaahto toki ei ole ikuista ja katoaa hieroskellessa iholle. Ei tuoksu oikeastaan millekään, vähän muoviselle.

Yves Rocher White Vanilla -nestesaippua. Joulun kausituote ja näitä on jo monta tullut käytettyä, eivät ole kovin riittoisia..

Avon Senses Happiness pomegranate & freesia -nestesaippua. Ei niin kukkainen tuoksultaan kuin mitä pelkäsin, voisin uudelleenkin ostaa.





Pari loppunutta miehekkeeltä!

Nivea Men Active Clean -suihkugeeli, joka kävi hiuksille, vartalolle ja KASVOILLE! Miesten unelmatuote :D Väriltään tämä kaveri oli harmaata ja aika paksuhkoa geeliä.

Oriflame Discover New Zealand Journey -suihkugeeli. Miten suihkugeeleissä ja hajuvesissä usein on ne samat tuoksumaailmat, eikä tämäkään pohjatuoksultaan mitenkään mullistavasti eronnut muista. Pieni sitruksinen vivahde toi kuitenkin jotain erilaista.






4 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita, nämä on kyllä aina mun lemppareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään lukea/kuunnella empties- juttuja :)

      Poista
  2. Sun loppuneet -postauksia on aina kiva lukea. Hyvin oot taas saanut kulutusjuhlaa vietettyä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä aina jotain kertyy, etenkin epäsäännöllisellä tahdilla :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)