1.7.2018

LUSH Fairly Traded Honey -shampoo & Ocean Salt - Face and Body Scrub

Sain LUSHilta testiin vakkarivalikoimaan kuuluvia tuotteita ja niistä otetaan tarkasteluun tänään kaksi tuotetta, joita molempia voi käyttää suihkussa. Toista tuotetta monella eri tavalla.*tuotteet saatu testiin


Ocean Salt - kasvo- ja vartalokuorinta (alk. 16.95 €), saatavilla myös säilöntäaineettomana versiona, jonka mie sain testiin. "Normaaliversio" täällä.

Tässä kuorinnassa on varmasti monelle rouheutta kaipaavalle sopivasti sitä jotain, suolakiteet ovat isohkoja (ei mitään suolamylly kokoa sentään) sillä ne erottuvat massasta selkeästi ilman suurennuslasia. Herkkäihoisten kannattaa kokeilla varoen kasvoille, mutta sekaihoisten kasvot voisivat tästä pitääkin rouheuden vuoksi.

Kasvot ovat todella pehmoiset ja sileät tämän kuorinnan jälkeen. Suolakiteet todellakin tuntuivat iholla, eikä voi väittää, etteikö tehoja olisi ollut tarpeeksi.

Pieni purkki ei ehkä vartalokuorinnassa käytettynä kovin pitkälle riitä, mutta kasvojen kuorinnassa sitäkin riittoisampi tai miksei voisi käyttää myös käsien kuorintaan ;) Tässä on tosiaankin suolaa, niin saattaa pientä kirvelyä aiheuttaa, jos vartalossa/kasvoissa/käsissä on haavoja.

Väritys on verkkokaupan kuvassa paljon houkuttelevampi, sillä livenä massa on vaalean beigeä eikä puhtaanvalkoista, myöskään tuo sininen osio ei ole kirkas, vaan enemmänkin vihertävä (kuvassa näkyy juuri ja juuri). Luin tuotteen arvosteluja ja ainakin yksi kehui nättiä väritystä, liekö minun tuotteesta väri jo kadonnut ja onko säilöntäaineettomassa vähemmän väriä?

Tuoksu tuotteessa on hyvinkin merimäinen suolapitoisuuden vuoksi ja jos tarkkaan nuuhkii, voi aistia sitrustuoksua tai jos mieheltä kysytään,  niin tämä tuoksuu pihkalle :D


Fairly Traded Honey -shampoo (hinta alk. 13,95 €) oli mukana minireissulla ja pääsin sitä jopa käyttämään, kun suihku osui matkanvarrelle.

Tuoksu on luotaantyötävä ja yritän olla nuuhkimatta sitä suihkussa. Tuoksussa on selkeästi hunajan ylivoima, mutta jokin muu ainesosa tekee siitä vieläkin kammottavan, epäilen syyksi jonkin kukkaisainesosan.

Koostumus on sopivan juoksevaa, eikä tarvitse pelätä, että pullo hajoaa käsiin tai käsivoimat eivät riitä puristamaan tuotetta ulos.

Shampoo pesi hiukset puhtaiksi (en käytä muotoilutuotteita), eikä omat hiukseni menneet takkuun ja ne oli helppo harjata. Tuoksu muuttui hiuksissa paljon paremmaksi ja kesti noin 1,5 päivää omissa hiuksissani, sitten tuoksu katosi. Ihmettelinkin autossa mistä hyvä tuoksu leijaili nenään, mutta sitten välähti, että se olikin tämä shampoo :D


Voit ostaa LUSHin tuotteita Helsingin liikkeistä tai verkkokaupasta.

En hyödy linkkien klikkailuista tai niiden kautta tehdyistä ostoksista.

2 kommenttia:

  1. Hahha tuon shampoon tuoksu on kyllä erikoinen :D Tosin valtaosa Lushin tuoksuista on. Itse aloin siitä loppujen lopuks tykkäämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on tuo kukkaisuus sekoitettuna hunajaan, joka on hiukan erikoinen yhdistelmä :D

      Poista

Kommentointi on sallittua :)