31.7.2018

LUSH Pumice Power

Tykkäätkö helliä ja hoitaa jalkojasi?

Jos vastasit kyllä tai nyökyttelit, niin tässä olisi yksi varteenotettava tuote testattavaksi.



* tuote saatu testiin







Pumice Power (6,95 €/ 70 g) hurmaa ensimmäisenä tuoksullaan, joka on lempeän appelsiininen. Tunnustan, että olen välillä tätä haistellut, koska tuoksu on niin hyvä :D Kuin Jaffa, mutta ilman kuplia.

Tuotetta on helppo käyttää, sillä sitä hierotaan suihkussa kosteisiin jalkoihin ja sitten huuhdellaan. Miksei toki myös esim. jalkakylvyn aikana, samalla pystyy sitten huuhtelemaankin jalkakylpyvedessä.

PP:ssä on mukana hohkakivijauhetta, joka pehmentää jalkapohjia ja siloittaa niitä. Kuorinta tuntuu miellyttävältä ja tuotteen muoto on sopiva kädelle, eikä lipsahda pois. Plussaa myös siitä, että kosteilla käsillä käsitellessä kuorinta ei ala pehmenemään/murentumaan.








 
Mikä on sinun suosikkihoitotuotteesi jaloille?







2 kommenttia:

  1. Mä olen käyttänyt varmaan vuosikymmeniä perinteisiä Schollin jalkakylpyrakeita, enkä osaisi niistä enää varmaan luopuakaan. Paras jalkavoide on mun mielestä Dermosilin karbamiidijalkavoide.
    Schollin ja Dermosilin tuotteet eivät ihmeemmin tuoksuhermoja hivele, joten vaihteeksi olisi kiva kokeilla jotain mukavan tuoksuista tuotetta. Appelsiini kuulostaa ihanalta<3

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)