19.7.2018

LUSH Hair Doctor -kuumaöljyhoito hiuksille

Tällä kertaa testissä hieman erikoisempi hiustenhoitotuote, nimittäin kuumaöljyhoito!


Hair Doctor -kuumaöljytikkari (8,95 €) on tarkoitettu rauhoittamaan päänahkaa.

"Piparminttu, rosmariini ja kamomilla hoitavat päänahkaa, kun punainen henna ja lanoliini vahvistaa tukkaa! Jojoba, manteli- ja ekstra neitsytkookosöljy takaavat kiillon ja pehmeyden."

* tuote saatu testiin

Tämän erikoisen kaverin kanssa saa leikkiä hieman kemistiä, sillä tarvitset kuumaa vettä, kuumuutta kestävän astian ja tämän tikun.

Tikku sekoitellaan kuumaan veteen joko koko ajan pyöritellen tai antaa sen sulaa itsekseen, itse tein sekä että. Tein välillä muita juttuja :D

Kun tikkari on sulanut, jäljelle jää puutikku, jolla voit sekoitella naamiota, että se jäähtyy. Jäähdyttely vei noin 15 minuuttia, jonka jälkeen naamio oli sopivaa ja pystyin sitä käsittelemään. Levitin aineen hiuspohjaan, annoin vaikuttaa 20 min. ja sitten huuhtelin shampoolla sen pois.

Jos haluat jättää toiseenkin kertaan tai useammaksi kerraksi, siirrä loput naamiosta johonkin astiaan, säilytysaika 4 viikkoa. Itse käytin kaikki kerralla :'D
Veden määrää ei ole sanottu tikussa/nettisivuilla, mutta olettaisin että maun mukaan? Itse kaadoin aika sopivasti. Kuumana naamio on juoksevaa, mutta jäähdyttyään se kiinteytyy hieman. Ei miun vesimäärällä kuitenkaan jäähtyessään muuttunut sellaiseksi, ettei olisi valunut sormien välistä.

Massa oli tasaista ja helppo levittää. Kun naamio oli tietenkin hieman lämmintä, tuntui se viilentyessään todella mukavalta.

Tuoksu on yrttinen, eikä saanut peukkua ylös miehekkeeltä, mutta kyllä itse kestin sen 20 minuuttia.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
Oletko kokeillut tikkarinaamioita?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)