12.11.2018

China Glaze Paint It Black Halloween 2018

Parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Tänä vuonna China Glaze lähestyi Halloweenia mustalla, jota löytyikin monenlaisella koostumuksella.

Tilasin omani TransDesign -verkkokaupasta, paitsi yhden sävyn pistin tilaukseen ebayn puolelta.










Maliboo-boo on musta, cremeä hieman ohuemmalla koostumuksella, oleva holo. Kynsillä kaksi kerrosta. Kuvissa päällyslakkaa, joka alussa hieman vei holoa himmeäksi, mutta se palautui jonkin ajan päästä normaaliksi.







Ash & Burn. Yllättäen mustalla pohjalla oleva lakka, jossa seassa kuparin ja kullanväristä glitteriä. Kynsillä kaksi kerrosta + päällyslakka.

Kuivuu hieman tekstuurimaiseksi, eli glitterit tuntuvat kynnen pinnalla.









Pret-A-Potion. Kirkkaalla pohjalla oleva musta glitterlakka. Todella peittävää jo yksinäänkin. Kuivuttuaan hileet eivät ihan mattapintaistu, sillä ilman päällyslakkaakin näkyy pientä "kiiltoa".
Alla Avonin Coral Reef -kynsilakkaa kaksi kerrosta. Päällä yksi kerros Pret-A-Potionia.

Huomasin töissä ollessani, kun valo osui sopivasti kynsiin, että tässä on kuin onkin lisäksi vihertävää hyvin pientä kimallusta seassa :D Nyt kun tarkkaan katsoo, niin nimettömässä näkyy yksi säihke.







Shadies & Gentlemen. Musta matta. Kynsillä kaksi kerrosta. Hieman raidoittuu ja ekalla kokeilulla aluslakka aiheutti isoja railoja, kun otin aluslakan pois, lakka levittyi siististi. Ei kuivu salamannopeasti, mutta aika pian kuitenkin.








Night and Slay. Mustapohjainen hologlitterlakka. Miulle sattui paksuuntunut yksilö jo valmiiksi, sillä mitä muiden liveswatcheja olen nähnyt, niin heillä koostumus on ollut sulavampaa ja ohuempaa.

Kynsillä kaksi, oikein paksua kerrosta + päällyslakkaa saman verran. :D On kuivuttuaan tekstuurinen, glitterien vuoksi. Glitter leviää joka paikkaan, eikä meinaa liikahtaa, kun siistin..







Wicked Liquid. Mustalla pohjalla oleva shimmer. Shimmer vaihtaa väriä kuvakulmasta riippuen vihreään ja kultaiseen. Kynsillä kaksi kerrosta. Ei tarvitse pohjalakkaa esim. mustaa alle, sillä peittää hyvin itsestään.

Kuivuu hieman mattaiseksi, kuvissa päällyslakka.









Siinä oli koko komeus :D Mikä oli sinun suosikki, vai oliko mikään?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)