4.11.2018

Essie - say it ain't soho

Essien tämän vuoden syksykokoelmassa oli, ihme kyllä, yksi sellainen lakka jonka halusin.
Kuten aiemmin jo mainitsin, Essien saatavuus Joensuussa on keskusta-alueella aika mitätön, sillä ainoa myyntipiste on Sokos. Siellä vierailtuani sain nähtäväksi vain ständissä olevan kuvan kyseisestä lakasta ja tyhjän kohdan.

Tuumasta toimeen! Olin tekemässä Kicksiin tilausta muutenkin, koska halusin Ritualsin joulukalenterin ja samalla tilaan sitten Essien lakan, tietenkin se oli loppu myös sieltä :D Sain kuitenkin ostettua lakan Transdesignin verkkokaupasta.







Say it ain't soho on tämän kokoelman ehdoton lakkahankinta, joka oikein sykkii syksyn sävyjä. Ei siis mikään ihme, jos lakkaa on vaikea nähdä missään livenä!

Helppo lakattava ja voi saada täydellisen peittävyyden yhdellä kerroksella, omilla kynsillä kaksi, sillä en täydellistä peittävyyttä saanut. Lisäksi myös päällyslakkaa.

Sopii hyvin joko sellaisenaan käytettäväksi tai esim. leimaukseen. Meinasin nimittäin tehdä eräät toiset kynnet, missä olisin tätä käyttänyt tehosteena, mutta oli liian peittävää :D









Koko kokoelman swatchit löytyy esim. Wasting Lifestyle -blogista.
Ostin lisäksi myös Fall for NYC -sävyn, josta en ollut ihan varma, mutta ainakin KBShimmerin flakie-lakan kanssa, se kävi todella hyvin yhteen :)



















6 kommenttia:

  1. Olisit kysynyt multa niin olisin antanut sulle nuo lakat ;D

    https://charmingnails.blogspot.com/2018/09/essie-fall-2018-swatches.html

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykkään tästä lakasta, iski tosta kokoelmasta eniten :)

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)