6.11.2018

KBShimmer - Best Witches, I'm Onyx, Lady And The Vamp & Night Bright.

Kynsilakkapostia -tekstissä näytin viimeaikaisia kynsilakkaostoksia. Tällä kertaa pääsee vähän isompi nelikko esille, eli kaikki KBShimmerin lakat! Flakie vilahti jo aiemmin. Jos haluaa blogiin vielä tämän vuoden puolella näitä näyttää, niin marraskuu on ainoa vaihtoehto :D


Kaikkia lakkoja kaksi kerrosta, eka kuva ilman päällyslakkaa, toinen kuva sen kanssa.











Best Witches on todella nätti violetti hopealla hologlitterillä. Lakka kuuluu mega flame glitter -sarjaan ja sitä se onkin! :D
 
Kaksi kerrosta riitti todella hyvin peittämään miun kynnet. Lakka kuivuu hieman karkeaksi, mutta ei imaissut päällyslakkaa itseensä.








 
I'm Onyx kuuluu Holo Glow Flake -kategoriaan eli lakassa on tumma pohja, jossa on holograafista flakieta. Tämä lakka hieman kaljuuntui, jos yritti paikata ensimmäisellä kerroksella tulleita virheitä, se kuitenkin korjaantui toisella lakkakerroksella.
 
Sopii hyvin esimerkiksi galaksikynsien pohjalle.







 
Lady And The Vamp, luumunvärisellä pohjalla hologlitteriä. Tämä kuuluu myös mega flame glitter -sarjaan. Tämä peitti melkein yhdellä kerroksella, mutta hieman jätti kaljuja spotteja, joten lisäsin vielä yhden kerroksen. Ilmestynyt syksyllä vuonna 2017 bloggaajakokoelmassa.
 
Myöskään tämä ei imaissut päällyslakkaa itseensä, vaikka on todella glitterinen.








 
Night Bright on mustapohjainen lakka hologlitterillä. Tämä on myös mega flame glitter -sarjaa ja ilmestynyt keväällä 2016.
 
Tumman pohjan ansiosta voisi peittää yhdellä kerroksella ja itse melkein siihen jätinkin, mutta lisäsin kuitenkin vielä toisen. Sopii hyvin vaikkapa Halloweeniin värinsä puolesta.








Kaikkien muiden lakkojen kanssa, paitsi I'm Onyx, kannattaa laittaa peel off tai sitten varata aikaa lakkojen poistoon, sillä nämä ovat aika tuhteja, johtuen glitterin määrästä. Poisto-operaatio kannattaa olla myös helppo ja sulava, sillä glitterit tapaavat levitä vähän joka puolelle, kuten kuvistakin huomaa :D










2 kommenttia:

  1. En yleensä välitä violeteista mut tuo ensimmäinen on KAUNIS!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KBShimmer osaa kyllä nämä lakat :D Aurinkoa odotellessa :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)