14.11.2018

Ostoksia Lahdesta #lahtireissu

3.11 tehtiin puolison kanssa visiitti Lahteen, sillä se on jäänyt itselleni hieman tuntemattomaksi. Olen kerran aiemmin siellä käynyt, tai oikeastaan kahdesti, mutta toinen reissu rajoittui Messuhalliin. Useasti kyllä ajettu ohi :D

Kyseinen päivä sattui tietenkin myös pyhäksi, eli Pyhäinpäiväksi. Onneksi kuitenkin siellä oli liikkeitä auki, joihin melkein heti teinkin täsmäiskun. Hyvä niin, sillä moni liike meni kiinni klo 16, kauppakeskus Trio oli auki klo 18.






Pyörähdin The Body Shopissa ja sieltä tarttui mukaan hiuspanta, sekä lahjasetti. Kaupan päälle tuli yli 25 € ostoksiin palasaippua.

Näitä settejä ei ollut muina variaatioina, joten päätös oli sen osalta helppo. Mielenkiinnolla testailen tuota kasvosuihketta.





Tigerissa on pakko pyörähtää aina, kun tilaisuus siihen löytyy.

Kallein tuote oli muistivihko 4 €, muut 1 € kappale.






Muutama pieni ostos tarttui Kicksistä mukaan. Kicks Beauty -merkin meikkisieni, sekä kaksi Dependin kynsilakkaa.






H&M:ltä tuoksukynttilöitä, kosteuspyyhkeitä ja alennuksesta hyväntuoksuinen vartalovoide. Tuoksumaailma vartalovoiteessa on hieman laventelimainen.





Paperikuusta kuvioleikkureita :D Yksi arkki tarroja lähti myös matkaan, kun oli niin somia.




Sokoksilta on ilmeisesti Make Up Store poistumassa kokonaan, sillä Joensuustakin oli ständi hävinnyt ja kaikki oli alessa.

Lahden Sokokselta ostin Make Up Storen Rocket irtoglitterin, kun hintaa oli 5 €, alelaareista löytyi myös NYXin soft matte lip cream ja Essien Dressed to the Nineties -kynsilakka, myös 5 €.

Ainoa normaalihintainen oli Labellon huulivoide, sävyssä Rosy Nude :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)