16.11.2018

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 36

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."



Ehkäpä tämän vuoden viimeiset loppuneet, ellen tee sitten joulukuun lopussa vielä ihan viimeistä. Mutta näillä puheilla ainakin viimeinen, sen näkee sitten :D
 
 
 


Dermosil Kosteuttava shampoo & hoitoaine. Tykkäsin niiden tuoksusta, jonka perusteella voisin ostaa täysikokoiset pullot, että saisi muuten vähän enemmän sanottavaa. Hoitoainetta on pieni määrä, joten se imeytyi melkeinpä kokonaan hiuksiin :D

Dermosil Kaura Vartalovoi ja Original Body Lotion. Tykkäsin yllättäen enemmän jälkimmäisestä! Sitä voisin ostaa isomman purkin, perinteisen voiteen tuoksu, esim. Helosan tai vastaava.

Dermosil Energizing -suihkugeeli. Tuoksu ei ole mitenkään erikoinen, mutta ostin tämän setin ulkoasun vuoksi (eikä tule sopimaan meidän suihkuhyllyyn sellaisenaan, vaan pitää siirtää pienempään annostelijaan).

Korres Basil Lemon -suihkugeeli. Tykkään enemmän Yves Rocherin vastaavasta, se on jotenkin raikkaampi, tämä jättää hiukan meh -fiilikset.

Yves Rocher Red Apple on toinen kausituote tälle joululle. Vihaan punaisia omenoita (traumat ala-asteelta, kun aina sai jouluomenan), enkä oikein syty tällekään, vaikka sisäisesti en voi tätä nauttia. Tykkään enemmän vihreistä omenoista ja niiden kirpeästä tuoksusta.

Rituals… Miracle Wipes 10 kpl. Viime vuoden joulukalenterista tullut, ihan kiva oli käyttää. Tarra pysyi hyvin kiinni, toki pyyhkeitäkin on vähemmän, että ei tule niin paljoa avaamistakaan.

Olikohan tämä Misshan näyte? Mutta kuitenkin, neljä eri vaihetta ja käytin tietenkin kaikki kerralla, enkä jättänyt toiseen/kolmanteen kertaan. Ihan mielenkiintoista oli kokeilla, aika parfyymimainen tuoksu.





Oriflame Swedish Spa -vartalonkuorinta. Tämä on uusittu tuote, miulla vielä vanhalla ulkoasulla tässä kuvassa (sekä jemmassa yksi). Käytän näitä käsienkuorintana, todella rouheita kuorintoja.

essence clean & go -kynsilakanpoistoaine. Tämä on sellainen sieniversio, johon on uitettuna kynsilakanpoistoainetta. Suosittelen lähinnä yksivärisille, ei glitteriä sisältäville taideteoksille, sillä aika nopeasti sieni murustuu sen jälkeen. Tykkäsin kyllä :) Kuuluu ilmeisesti 2 metrin hyllyyn, sillä Citymarketista tätä en löytänyt.

essence kisses from italy -käsivoide. Tässä oli niin ihana sitruunasorbetin tuoksu! Onneksi on vielä yksi jemmassa ;D

Mavala Minute Quick - Finish. Niin nähty näissä loppuneissa, että taidan lopettaa tämän osalta näiden keräilyn loppuneisiin.

essence aluslakka. Tähän jäi pulloon noin kuusi milliä, sillä se jähmettyi totaalisesti pulloon. Antaa kevyen sävyn kynsille samaan tyyliin kuin Essien Sugar Daddy.

Tony Moly Pokémon Kkobugi ja Fairi -käsivoiteet. Sininen tuubi tuoksui hieman kukkaiselle, mutta ei liikaa, oranssi tuubi oli verigreippi. Koostumus oli sopivaa, käytin näitä yökäsivoiteena.





Avon Care Green Tea -vartalovoide. Mukavan vihreä tuoksu, mutta ei liikaa. Muistuttaa tuoksultaan The Body Shopin Fuji Green Tea -sarjaa. Todella juokseva koostumus, joka yleensä sottaa korkin :D Purkin saa tyhjäksi helposti ja ostan kyllä uudelleen.

Cien Tangerine Splash -vartalonkuorinta. Todella herkullinen appelsiinintuoksu, tykkäsin! Onkohan tulossa pian uusia tuoksuja? Nämä olivat menneen kesän kausituote.

Rituals… The Ritual of Hammam musta saippua. Luin kerran kuvauksen, miten tätä oikeasti käytetään ja virallisesti tätä pitäisi hieroa iholle noin 5- 10 minuuttia, kuuman suihkun jälkeen. Käytin tätä kuorintahanskan kanssa ja kuorin ihan normaalisti eli noin vajaa minuutti kaikkinensa. Raikas, virkistävä eukalyptuksen tuoksu. Nimensä mukaisesti on mustaa väriltään.

The Body Shop Hawaiian Kukui -vartalovoide x 2. Kukkainen vartalovoide, joka ei tuoksultaan ihan omaan makuun ole, mutta tulipahan käytettyä pois. Nämä, sekä yllä mainittu Rituals tulivat viime vuonna joulukalentereista.

Oriflame TheONE -kynsilakanpoistoaine. Ostin kaksi pulloa tarjouksesta, normaalihintaisena en ostaisi, etenkin, kun pullossa on vain 75 ml. :D Violetista väristä plussaa!





Oriflamen vanha hoitoaine, jota ei enää tehdä (vieressä uusi pullokuosi ja nimi). Tykkäsin kyllä tuoksustakin, harmi, että uusi tuoksusarja tuli tämän tilalle.

Oriflame Love Nature Green Tea & Lychee -shampoo. Ihan ok, tuoksu on tässäkin selkeästi vihreä tee, pesi hiukset hyvin.

Avon Naturals grapefruit & passion fruit -hiusnaamio. Vaikutusaika 1-3 minuuttia, hedelmäinen tuoksu. Tykkään ja useamman olen näitäkin käyttänyt.





Oriflame Eco Beauty -kasvonaamio. Tämä oli oikein kiva tuttavuus ja toinen odottaa jemmassa, kunhan käytän muita välillä pois. Siinä voi hetki mennä :P Tuoksuu savelle ja tuo kylpylätunnelmaa kotioloihin.  Kuivuttuaan alkaa rapistua kasvoilta, jos ilmeilee/puhuu.

The Body Shop Vitamin e- yövoide. Viime joulun joulukalenterista tämäkin ja nämä on todella riittoisia, etenkin yövoide, joka on paksumpaa. Miulla kesti tämä käytössä noin 4-5 kuukautta.

Zoella Beauty Let's Spritz! -vartalosuihke. JEEE! Se loppui :D Tykkään tämän tuoksusta ja taitaa kuulua vielä myytäviin tuotteisiin, toisin kuin esim. Blissful Mistful, joka on saatavilla yleensä vain tuoksuseteissä. Kevyt tuoksu, makea. Miulta löytyy vielä minipullo tätä samaa.

Avon Clearskin -puhdistusvaahto. Tämä on vanha ulkoasu, sillä nykyään samainen tuote on läpinäkyvässä pullossa, idea kuitenkin sama. En osaa sanoa, onko näistä mihinkään, sillä en itse huomaa omalla ihollani näitä käyttäessä muutoksia.

Oriflame Optifresh system8 -hammastahna, en tykännyt. Nyt käytössä vihreä, herbal blend ja se on miun makuun enemmän, koska tykkään spearmintin mausta enemmän verrattuna tavalliseen minttuun.

Clarins Lip Comfort Oil - raspberry. Nämä ovat hyviä yöksi, sillä ravitsevat huulia. Oikein mainio myös ennen uloslähtöä, etenkin jos menee pitkiä matkoja töihin kävellen/pyörällä, suojaa hyvin kuivuudelta. Hieman tahmea, mukava vadelman tuoksu. Tämä vadelma ei kestänyt reissussa mukana, sillä vuotaa ikävästi.




Funky Cola -nestekäsisaippua. Herkullinen, mieto kolantuoksu. Riittoisa purkki ja edullinen!

essence all about matt! waterproof fixing compact powder, sama kuin se punainen, mutta tämä on vedenkestävä versio. Tykkäsin kyllä ja uusi on jo käytössä. Tosin, jos esim. kasvoille osuu isoja pisaroita esim. taivaalta tai meikinkiinnityssuihke ruikkii, niin tällöin ihonsävyä tulee näkyviin ja oikein kiva valkoinen rengas sen ympärille :D

Kaksi Tokmannilta ostetusta kasvonaamiosta käytin loppuun, en koe ostamisen arvoisena kuin tuon vaniljan suhteen, koska sen tuoksu on ihana :D

Pari pakettia vanulappuja, sekä vitamiineja.







Kasvonaamiosta en jaarittele suurempia. Kocostarin viipalenaamiot ovat ehdottomia suosikkejani näistä kaikista :)






 

2 kommenttia:

  1. Kynsilakkapurkki kuuluu essencen Cittarin valikoimaan, ainakin täälläpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikohan täältä sitten loppu, mutta ei ollut edes tyhjää koloa sille. Meidän Cittarilla on yhden metrin valikoima.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)