12.7.2020

Project 10 Uses Roulette - Intro ūüĎĄ

Lipstick Love -blogissa alkoi uusi projekti, jota seuraan mielenkiinnolla itsekin! Kyseess√§ on Project 10 Uses Roulette, jonka ideana on k√§ytt√§√§ tuotteita kymmenen kertaa ja sitten py√∂r√§ytt√§√§ tilalle uudet. 
Linda oli huomannut tämän projektin Katariina's Vanity -Youtubekanavalta ja sen innoittamana pyöräytti saman projektin itsekin käyntiin.


Miekin tartuin tähän mielenkiintoiseen projektiin, mutta menin siitä mistä on aita matalin ja valitsin tuotteet itse. Jännittävämpää toki olisi, jos listaisi ihan kaikki tuotteet ylös ja sitten arvontageneraattorille antaisi sen päätäntävallan. Itselläni on kuitenkin moni tuote ns. jemmoissa ja käyttötuotteet käytössä eli kun vanha loppuu, otan jemmoista uuden (esim. kasvovoiteet/suihkeet/käsi- ja vartalovoiteet jne.), en pidä auki useampaa päivä/yövoidetta, vaan käytän aina sen yhden ensin pois. Poskipunia ja highlightereita on yksiä kumpaakin, joten ne on myös ulkona omasta projektista :D

Itselleni siis tähän projektiin oli helpointa ottaa luomivärejä ja muita tuotteita, joita olen käyttänyt, mutta niiden käyttö on jäänyt vähiin syystä tai toisesta.

Listasin tuotteet erilliseen vihkoon, johon saan merkittyä myös käyttökerrat ylös, lisäksi säilytän tuotteita samassa paikassa, näin ollen ne ehkä pysyisi kasassa eikä leviäisi ympäri asuntoa.

Numerot 1 ja 2 ovat molemmat Colourpopin Super Shock Shadow -luomivärejä; sävyt Moonwalk ja Like A Shot. Molemmat sopivat käytettäväksi myös keskenään. Moonwalk käy hyvin tehostesävyksi. En itse ole noin paljoa saanut käytettyä, sillä molemmat olen ostanut käytettynä :D

Moonwalk on todella nätti sävy, sopii hyvin neutraalien/ruskeiden sävyjen päälle.


Vasemmalla Moonwalk, oikealla Like A Shot


Huulituotteista otin mukaan Avon Color Trend Chubby Lipstick -kynän, sävyssä Orange. Vaihtaa väriä huulilla ihon ph:n mukaan ja itselläni sävyksi tulee hieman punertava, oikeastaan aika huomaamaton sävy.

Buxom Full-On Lip Polish, sävyssä Dolly on tullut joskus kylkiäisenä Kicksin tilauksesta. Hieman kihelmöivä huulikiilto, jota olen pari kertaa jo käyttänyt (alkuvuodesta).


Sol De Janeiro Brazilian Touch Hand Cream on mukana projektissa tuoksunsa vuoksi.

Tuoksu on todella voimakas käsivoiteeksi, joka jää myös pitkäksi aikaa iholle tuoksumaan. Käytän tätä oikeastaan vain iltaisin, mutta sekin on nyt jäänyt vähälle käytölle. Luultavasti tulen käyttämään tätä myös vartalovoiteen seassa, että tuoksu laimentuisi. Omalla iholla tuoksu muuttuu hieman miehiseksi, jonka vuoksi käyttöä ei ole tullut enempää.

Oriflame Everlasting SYNC -meikkivoide, sävyssä Light Rose Cool. Tätä olen pari kertaa käyttänyt aiemminkin. Ei ole kovinkaan peittävä, eikä omasta mielestä kerrostamallakaan tuo kovin suurta peittävyyttä omille kasvoille, vaatisi hieman enemmän paksuutta meikkivoiteelta. Sopii siis hyvin kevyemmästä meikkivoiteesta pitäville.


Oriflame Swedish Spa Hand Soak on ollut miulla jo vuosikausia, tämä on mennyt jo vanhaksi 2018. Ideana on siis käyttää muutama loraus käsikylpyveteen, jossa sitten sormia lillutellaan ja tämän tarkoituksena on pehmentää käsiä. Sen jälkeen voi sitten esim. lakkailla kynnet ja niin edelleen :D

Vaikka tässä on päiväys tullut vastaan, en näe tehojen mitenkään laimentuneen. Tätä sekoitetaan veden kanssa pari tippaa ja sitten lillutellaan sormia manikyyriastiassa.

Käyttöaste on suunnilleen Relaxing.. -lauseen yläpuolelle.

The Body Shop Aloe -päivävoide on omalle rasvoittuvalle iholle liian rasvainen kesäisin ja melkeinpä talvellakin hieman liikaa. Vaikka koostumus on yllättävän kevyt, niin silti tämä kiiltelee todella paljon omalla, jo muutenkin rasvoittuvalla iholla :D Olen reippaasti tätä jo käyttänytkin, mutta kevyemmät voiteet ovat vieneet voiton, jos pitää valita jonkun muun ja tämän välillä.

Tämä voide on myöskin riittoisa, pieni määrä riittää. Tässä on 6 kk säilyvyysaika avaamisesta, joka tuli pienenä yllärinä, sillä onhan tämä ollut miulla jo käytössä ainakin 2 kuukautta.Rituals Glow Face Oil -tuoksuu todella hyvälle, mutta annosteluaukko on surkea, koska sitä ei ole. Pullosta saa kaataa todella varoen, ettei tule yliannostusta. Imeytyy iholle hyvin, mutta annostelun vuoksi jäänyt vähälle käytölle. Tämä taitaa olla 5 ml näytekoko.


Luomiväripaleteista nappasin Violet Voss Essentials -paletin ja arvontageneraattori valitsi numeron 2 eli sävyn Sand. Tämä sävy sopii neutraalisuutensa vuoksi hyvin yhteen aiempien Colourpop SSS -luomivärien kanssa, joten jo näillä saa tehtyä jotain :D


//swatchit huulituotteista ja luomiväreistä löydät miun Instagramista, klik!


Ajattelin tehdä päivitykset tilanteeseen noin 3 kuukauden välein, eli suunnilleen joka kolmannen kuun 11-13. päivien tienoilla, jos muistan. Aloitan projektin tänään, joten en ole ottanut varaslähtöä ennakkoon ;)

Ensimmäinen tilannekatsaus mahdollisesti uusien tuotteiden kera on siis lokakuussa.
4 kommenttia:

 1. Kivoja tuotteita valitsit t√§h√§n! Mulla on joskus ollut toi Sol De Janeiron k√§sivoide ja m√§h√§n siis rakastan tota tuoksua. Valitettavasti se voide itsess√§√§n ei ollut mun makuuni tarpeeksi kosteuttava, joten en esimerkiksi talvella voisi tota k√§ytt√§√§. Hintakin oli ehk√§ v√§h√§n turhan kova, ett√§ l√§htisin heti ostamaan uudestaan :) Tsemppi√§ projektiin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kyllä tuoksuista tykkään, mutta tuossa se miehinen tuoksu on itselleni liikaa :D PIeni nokare riittää ja koko asunto haisee :'D

   Poista
 2. Mahtavaa! Saa alkaa taas seuraamaan uutta projektia! :) Tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajusin eilen, että swatchit olisi voinut kuvata luomiväreistä ja huulituotteista, mutta ne on nyt Instagramissa.

   Eihän tämä kovin hurjaa vauhtia tule etenemään, mutta kuitenkin :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)