29.11.2020

Project 10 Uses Roulette - Toinen katsaus ūüĎĄ

Tänään katsotaan blogin tämän vuoden viimeisenä tekstinä päivitys Project 10 Uses Rouletten pariin!
Tiistaista alkaen blogi el√§√§ joka p√§iv√§, aina 24 p√§iv√§n ajan joulukalenterin vuoksi. Vuoden loppu menee sitten lomaillessa ja tehden jo ensi vuoden p√§ivityksi√§ valmiiksi. 


Intron voit lukea täältä ja ensimmäisen päivityksen täältä.


Tuotteita on projektissa kymmenen ja sainkin neljä käytettyä pois tästä projektista, joista yksi loppui kokonaan ja puuttuu kuvista. Puuttuva tuote on Beaustan All in One Moisturizer, joka siis tyhjeni täysin ja näin ollen poistui kokoelmistani.
Muut kolme tuotetta Beaustan lisäksi olivat Violet Voss Essentials paletin sävy Sand, Oriflamen Evelasting Sync -meikkivoide, sävyssä Light Rose Cool ja Rituals kasvoöljy. Näissä jokaisessa tuli täyteen juuri se kymmenen käyttökertaa.
Mukana jatkaa siis kuusi samaa tuotetta, jotka olivat ensimmäisessä katsauksessa ja ne ovat:


Avon Color Trend Chubby Lipstick, sävyssä Orange. Käyttökertoja 6.
Buxom Full-On Lip Polish, sävyssä Dolly. Käyttökertoja 3.
Oriflame Swedish Spa Hand Soak. Käyttökertoja 7.
Avon True Colour huulikiilto, sävyssä Clear. Käyttökertoja 0.
I Heart Revolution Bunny -paletti, ruskea sävy. Käyttökertoja 5.
ColourPop Super Shock Shadow, sävyssä Thirsty Girl. Käyttökertoja 3.Oriflamen tuotteen kohdan käyttöaste on aikalailla tismalleen 100 ml tekstin yläpuolella ja tämä varmasti tulee loppumaan joko ennen kymmenettä käyttökertaa tai juuri silloin.


Uusia tuotteita siis j√§lleen mukana nelj√§ kappaletta ja ne ovat: 

Avon Care Banana vartalovoi.
Beausta Pink Tone-Up voide.
Colourpop Super Shock Shadow, sävyssä Desert.
Rodial Soft Focus Glow Drops.


Avonin vartalovoidetta onkin tullut käytettyä, mutta on omalle mieltymykselle hieman liian paksua voidetta, joten olen käyttänyt tätä käsille. Ei kestä liikaa hieromista käsissa, kun alkaa murustua, mutta yöllä tämä olisi oikein hyvä käsille tuhdin koostumuksensa vuoksi.

Rodialin hehkupisaroita käytetään sellaisenaan tai meikin alle primerina. Tuotteessa on todella voimakas ruusun tuoksu! Nimensä mukaisesti en kuitenkaan ole huomannut kasvoilla shimmeriä/glitteriä ollenkaan, mikä on hyvä juttu.

Beaustan Pink Tone-Up -voide tasoittaa ihon värivirheitä ja on todella paksua voidetta, tuoksuu myöskin ruusuille. Tätä ei tarvitse isoa määrää kasvoille. Hieman hehkua mukana.

ColourPopin Desert sävyä on joskus tullut käytettyä useammin, kun pannukin jo näkyy. Sopii hyvin ruskeiden luomivärisävyjen alle tai jos on tummapohjaisia duochrome luomivärejä.


Näillä tuotteilla lähdetään taas etsimään tavoitteita kymmeneen käyttökertaan. Seuraava päivitys nähdään sitten ensi vuoden puolella!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)