4.10.2020

Project 10 Uses Roulette - Ensimmäinen katsaus 👄

Aika katsoa ensimmäinen katsaus tähän projektiin, itse otan hieman hitaammalla tahdilla, enkä päivitä tätä kuukauden välein. Tuskin tulisin mitään tuotetta käyttämään sitä kymmentä kertaa kuukauden aikana :D 

Tämän projektin aloitusteksti on nähtävillä täällä.

Seuraava päivitys tulee luultavasti marraskuun puolella ja seuraava sitten vuoden 2021 alussa.Projekti starttasi näillä tuotteillaAloitin kymmenellä tuotteella ja sain neljästä kymmenen käyttökertaa täyteen, nämä tuotteet olivat:

Sol de Janeiro Brazilian Touch -käsivoide
The Body Shop Aloe -päivävoide
Colourpop Super Shock Shadow sävy Moonwalk
Coloupop Super Shock Shadow sävy Like A Shot.


Like A Shot sävystä sain jopa pannunkin näkyviin! Tykästyin tähän aika paljonkin ja 10 + käyttökertaa tuli helposti. Tämä sopi käytettäväksi sellaisenaan tai lisäämällä Moonwalkia sai hieman rusehtavaa kultaisuutta mukaan. Helppo sävy pohjasävyksi muiden alle.

Sol de Janeiron käsivoidetta käytin käsille, sekä vartalolle toisen vartalovoiteen seassa :D Tämä on väriltään suht keltaista, joten jos käytät esim. puuvillahanskoja voi tulla värivirheitä hanskoihin.

Päivävoiteen kanssa oli alussa hieman hiljaisempaa, sillä en oikein välitä siitä. Omalle rasvoittuvalle iholle se on liian täyteläistä ja iho on todella rasvainen, vaikka annosteleisin vähän. Melkein jo puolet käyttökerrroista ja itseasiassa tulikin puolet, kun olin käymässä kotona ja otin tämän päivävoiteeksi mukaan.
Näissä tuotteissa tavoitteet täyttyivät


Mukana jatkaa siis kuusi samaa tuotetta, jotka olivat jo introssa ja ne ovat:


Violet Voss Essentials -paletin sävy Sand. Käyttökertoja 6.
Avon Color Trend Chubby Lipstick, sävyssä Orange. Käyttökertoja 3.
Buxom Full-On Lip Polish, sävyssä Dolly. Käyttökertoja 1.
Oriflame Swedish Spa Hand Soak. Käyttökertoja 4.
Rituals Glow Face Oil. Käyttökertoja 6.
Oriflame Everlasting Sync -meikkivoide, sävyssä Light Rose Cool. Käyttökertoja 5.Nämä jatkaa yhä mukanaUusia tuotteita tuli mukaan siis neljä! Ja ne ovat:

Colourpop Super Shock Shadow, sävyssä Thirsty Girl.
Beausta All In One Moisturizer.
Avon True Colour Glazewear Lipgloss, sävyssä Clear.
I Heart Revolution Bunny Stardust -paletti, otan tästä projektiin paletin ruskean sävyn. Näillä ei valitettavasti ole nimiä.

ColourPop Super Shock Shadow Thirsty Girl -sävyä on jonkin verran käytetty, joka alla olevassa kuvassa näkyykin. Hyvällä tuurilla tästä voisi tulla pannu näkyviin.

I Heart Revolution Bunny Stardust -luomivärinpaletin sävyt on swatchattu kädelle, muuten käyttämättömiä.

Beausta All In One Moisturizer on noin puolessa välissä, ehkä. Pakkauskoko 15 ml.
Tässä on yrttinen tuoksu ja hetken mietin mitä tämä muistuttaa ja tuli mieleen esse -tuotesarja, jota olen päässyt käyttämään about 4 vuotta sitten. Tässä voiteessa on samassa toner, essence ja lotion. Tuoksu jää leijailemaan iholle ja sen haistaa vielä muutaman tunnin päästä, hyvällä tuurilla tämän saisi loppumaan kokonaan kymmenellä käyttökerralla.

Avon True Colour Glazewear Lipgloss, sävyssä Clear. Olen metsästänyt essencen kirkasta huulikiiltoa, mutta se on aina loppu, olinpa tilaamassa jostain verkkokaupasta tai seison hyllyn edessä. Joten tilasin sitten Avonilta kirkkaan huulikiillon :D
Tämä on korkkaamaton tuote.
Toivon, että Oriflamen käsikylpy ja Beaustan voide tulevat loppumaan kokonaan projektin aikana, sillä niissä ei kovin runsaasti tuotetta enää ole. 


Ritualsin kasvoöljy tuskin loppuu, kun 10 käyttökertaa tulee täyteen. Se on aika öljyinen öljy, jota miun iho ei paljoa tarvitse. Vaikka käyttäisi vähän, lopputuloksena yleensä nukkumaanmennessä tyynyliina tarttuu kasvoihin kiinni.


alhaalla I Heart Revolution Bunny Stardust -paletin sävy, ylempänä ColourPop SSS sävy Thirsty Girl.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)