23.4.2015

Avon kamp. 6 tilaus + tulevaa

Avonin tilaus saapui eilen ja nyt hieman ostoksia ja tulevia tuotteita esittelyyn.

Meidän lahjaringin keskustelut käy joskus kuumana ja en ole tajunnut, että Avonilla on käsi- ja jalkakuorinta. Kuulin siitä kehuja, joten pitihän se ostaa :D

Extralasting sarjan geelimäinen, kultainen luomiväri antaa kimallusta, mutta yksinään ei vaikuta peittävältä.

Apuvälineiden puolelta bongasin tuoksuliuskat (eli niitä samoja kuin kaupoissakin, nämä on hieman lyhyempiä ja leveämpiä) sekä huulipunanäytteille söpö rasia, nyt miun näytepunat on kaikki söpösti muovipussissa, tosin ei ne kaikki sovi tuohon rasiaan.

Naturalsin puinen minihiusharja, söpö :3

Mineral Crush - kynsilakat sekä Diamond Shatter.


 
 

Ensi kampanjassa tulee yleiseen myyntiin Avonin Mineral Crush - lakat, itse tilasin nämä hieman edullisemmin nyt demona ja joitain yhtäläisyyksiä löytyi edelliseen kokoelmaan verrattuna.
 
Pearl
Rose Quartz
Topaz
Ruby, Stardust sarjan Cherry Dazzlerin dupe.
Agate
Diamond, Stardust sarjan Silver Crystalin dupe.
 
Kuvassa on myös Diamond Shatter, joka on dupe Avonin Opalesce -lakalle. Erona Diamond Shatterissa on vain pohjalakan kirkkaus ja sekoituskuulat puuttuvat.
 
 

 


Muita uutuuksia kampanjassa 7. tulee olemaan Diamond Shatterin ja Mineral Crushien ohella mattaava päällyslakka, Magic Effects Fringe - lakat (tikkuglitteriä, 4 eri sävyä) ja Magic Effects Matte (mattapintaiseksi kuivuvat lakat, 4 eri sävyä). Nämä kaikki on tarjouksessa 5,95 €/kpl (norm. 10 €/kpl).

Gel Effect lakat ovat myös tarjouksessa 1 hintaan 7,45 € tai 2 hintaan 10 € (norm. 10 €/kpl).
Calming Effectsin meikkivoiteet 7,95 € (norm. 16 €), nämä ovat kätevässä pumppupullossa.
Glimmerstick -rajauskyniin tulee kolme uutta sävyä; Brightest Blue, Fuchsia Fun ja Crackling Cobalt, kaikki rajauskynät 6,45 €/kpl (norm. 8,50€).
Color Trend huulipunia 2,45 € minkä tahansa esitteestä tehdyn ostoksen yhteydessä. Myynnissä myös normaalihintaan 5,50 €

Erä erilaisia settejä alk. 6,95 €.
Avon Naturalsin suihkeet ja suihkusaippuat osta 1 hintaan 3,95 € tai 3 hintaan 6 € (koskee sivuja 156-157), saa olla samoja tuoksuja tai kaikki erilaisia.
Laukkuja - 25 %.
Clearskin -kasvoharja 4,95 €.
Lapsille tulossa 4 in 1 -lautapeli, setti rannekorujen askarteluun ja aurinkovoimalla toimiva 6 in 1 -lelu.
Avonin tuotteita voi tilata miun kautta, jos asut kauempana, niin joudut maksamaan postikulut (jotkin tuotteet voi lähettää kirjeenä, mutta painavimmat Smartpostilla).

Miun luokse voi tulla kurkkailemaan, testaamaan tuotteita ja kuvastotkin löytyy kampanjoista 6-8, sekä minikuvasto, joka on voimassa kampanjat 7-8. Myös sähköinen e-kuvasto on mahdollinen, tällöin vaadin sinun sähköpostiosoitteesi, että voin sen lähettää.


Tässä esite 6.

Uutuutena on tullut sivusto, missä näkyy uutuuksia jne. siitä pääset tästä.Jos olet Youtubessa, niin siellä löytyy videota tästä tilauksesta.
2 kommenttia:

 1. Ääääh, kyllä mun pitää varmaan tuo Mineral Crush Topaz tilata sit 7.jaksosta... Ja yksi tikkuhilelakka... Ja ehkä tosiaan varastoon tuo Diamond shatter-päällyslakka... Ja ne uudet Glimmerstick-rajaukset...
  Ehkä jätän 6.jaksosta tilaamatta mitään :D. Tosin voi olla, ettei muutenkaan nyt saa muilta asiakkailta tilauksia, niin hyvällä syyllä vois sit 7.:sta tilata enemmän :p.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuista uusista lakoista saa niitä pisteitä, jos on paljon tilaajia (tosin ketuttaa jos jää vajaaksi siitä ekasta palkinnosta esim. 2-4 pistettä :'D.

   Ne Glimmerstickin uudet sävyt näytti kivoilta, miulla tuo Shatter lakka oli hieman vajunut (mutta näyttää ainakin siltä, että olisi käytetty enemmän) :D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)