22.4.2015

Esittelyssä Ebay -verkkokauppa

Voi Ebay, ebay. Sieltä löytyy vaikka sun mitä, tosin joskus etsin jotain juttua sieltä, enkä löytänyt! Hämmästyin :D

Ebay.com on maailmanlaajuinen eli myyjiä on ympäri maailman, mutta menemällä esim. ebay.de -sivuille, on myyjät suurimmaksi osaksi saksalaisia, ebay.co.uk vie sinut britteihin.
Jos etsit jotain tiettyä merkkiä/tuotetta, jonka  tiedät olevan saatavilla parhaiten sieltä, niin kannattaa käydä kurkkaamassa maakohtaiset sivut. Itse olen käyttänyt Brittien ebaytä, kun olen kurkkinut Models Ownin ja Soap & Gloryn tuotteita. Saksan ebay on silloin käytössä, kun etsin Essenceä (yleensä hinnat saattavat olla jopa puolet kalliimpia kuin esim. Kosmetik4lessillä) ja postikulut vaihtelevat joskus paljonkin.Ebay on samantyylinen kuin suomen oma huuto.net, sillä siellä on myös huutomahdollisuus.
Muista kuitenkin, että jos voitat huudon, olet velvollinen sen lunastamaan (ellet halua saada negatiivista palautetta) ja kurkista myös postikulut, ettei tarvitse maksaa ihan mahdottomia summia pienistä tuotteista.

Ja 22 € tilausraja pätee myös ebayhin eli sen rajan ylittäessä paketti voi jäädä tulliin ja maksat siitä hieman lisää, että se pääsee eteenpäin. Suurin osa myyjistä merkitsee summan väärin, itselläni paketit ovat jääneet tulliin painon vuoksi aina yli kilon paketeissa ja merkattu summa on ollut 10-22 $, EU -alueelta tilatessa rajoitusta ei ole (esim. Saksa, Ranska).
Tilaan yleensä myyjiltä, joilla positiiviset palautteet on yli 90 % sekä niillä on se top rated seller -merkki. Kannattaa kuitenkin kurkata palautteita ja hieman niitä ajankohtia milloin on tullut esim. negatiivista.

taquoc tältä myyjältä saapui China Glazen Electric Nights -kokoelma.

ilovelucy123856 tältä saapui kaksi NOPIa.

stephensonsonline tältä saapui kuvassa näkyvä Soap & Glory -setti.

butterflybeauty168 tältä tilasin huutokaupasta koristeita.

dressagelover1:ltä tilasin kuvassa näkyvät Sally Hansenit. Palautteita on tällä hetkellä 2743 (positiivisia), 1 neutraali ja 2 negatiivista. Lakat tulivat miulle tänään ja tilasin sen 15.4 eli saapuivat tasan viikossa.


Joitain yrityksiä on myös ebayssa, kuten Born Pretty Store, jolla hinnat on ebayssa joskus melkein puolet halvempia kuin virallisilla verkkosivuillaan. En tosin tiedä, meneekö tuotteiden saapumisessa yhtä pitkään :DYleisin ja suurin maa, mistä saa tuotteita todella edullisesti on Kiina. Sieltä saa vaikka mitä aina decaleista auton varaosiin. Postikulut on yleensä ilmaiset, itse olen tainnut maksaa postareita maksimissaan 3 €. Pitää vaan muistaa, että toimitusajat voi olla todella pitkät ja ne onkin yleensä mainittu kohteen tiedoissa, sekä laatu voi vaihdella.

Olen joskus ihmetellyt saamaani tuotetta, sillä se oli erivärinen kuin kuvassa jne. mutta katsoin sitten kohteen tiedoista, niin siellähän se oli mainittu eli kannattaa sekin lukaista läpi. 
 

Tässä lyhyesti ebaysta, jos heräsi jotain kysyttävää niin saa kysyä :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Ebay vie kyllä mukanaan löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sieltä kyllä löytyy aina kaikkea vaikka ei tarvitsisikaan :D

   Poista
 2. Voi ei, tää oli kiva! Kiitos, yritän vielä hetken pysyä aisoissa ja kurkin ihan pikkusen vaan :D

  VastaaPoista

Kommentointi on sallittua :)