1.4.2015

Esittelyssä Verkkokauppa - verkkokauppa.

Onpas tyhmä otsikko, mutta minkäs kauppa nimelleen mahtaa :D

Verkkokauppa.com on varmaan suurimmalle osalle tuttu, etenkin jos asuu Helsingissä, Oulussa tai Pirkkalassa, sillä siellä on liikkeen myymälät, josta voidaan noutaa myös verkkokaupassa tehdyt tilaukset. Helsingin myymälästä voit ostaa heti päävarastosta löytyviä tuotteita myös ilman tilausta ja myymälässä voit tehdä myös tilauksen/varauksen tuotteesta mikäli tavaraa ei heti löydy.

Verkkokauppa käyttää postituspalveluna Matkahuoltoa, Postia ja ÄrräExpressiä. Postikulut alk. 0 €. Paketin mukana tulee kätevästi kuitti, missä näkee tuotteiden hinnat, postikulut jne. sekä mahdolliset takuut tuotteelle/tuotteille.

Tilasin torstaina, paketti lähetettiin perjantaina ja olisi eilen ollut noudettavissa Postista, mutta kävin tänään.Lähdin etsimään paineilmaa, sillä tiesin, että Verkkokaupassa se on halvinta 4,90 €/400ml, kun taas Clas Ohlsonilla se olisi 14,90 €/pullo tai kaksi pulloa 20 €. Siksi paketin päällä on tuo mustavalkea tarra.

Toki, aina eksyy aiheesta ja kurkkasin Ruoka ja Juoma - osion. Miusta tämä on jotenkin hauskaa, että liikkeestä mistä saa elektroniikkavempaimia jne. löytyy myös Bonaa ja vaikkapa vaippoja (nämä on vasta tulleet myyntiin). Ja jos jano yllättää, niin voit ostaa vaikkapa 24 packin limpparia :D Käteväähän se niille on, ketkä pystyy noutamaan tilaukset.
Itse tilasin vain Hello Kitty Jelly Bellyjä, sitä paineilmaa ja neljä pakettia teetikkuja, joita oli viimeinkin tullut lisää valikoimiin. Valintatalossa oli ainakin ennen näitä, mutta vain yhtä laatua ja sekin vihreää teetä, joten on kiva, että näitä löytyy edes jostain. Onhan nämä riittoisiakin, kun yhdestä tikusta saa 2-3 kupillista teetä.4 kommenttia:

 1. Tulee käytyä myymälässä aina silloin tällöin.Vähän aikaa sit piti hake uusi hiiri ja hiirimatto puolisolle tai ovathan nuo minunki käytössä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää kun se on siellä, niin voi tilata ja käydä hakemassa tai ihan paikan päältä ostamassa :)

   Poista
 2. Tulee käytyä aina välillä paikanpäällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tilaan yleensä jotain herkkua sieltä... :D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)