17.4.2015

White and Coral

Tilasin H&M:ltä lakkasetin, joka sisältää kaksi värilakkaa ja kaksi topperia. Lähinnä kiinnostuin vain noista toppereista, mutta setin kaksi värilakkaa (Coral ja Green) yllätti positiivisesti. Ne nimittäin kuivuu nopeasti, ihan kahdella kerroksella Coral ei kuitenkaan peittänyt, omilla kynsillänikin kerroksia on kolme.

Inkki Pinkiltä sain testiin strassien lisäksi arkin kynsitarroja*. Olen myynyt melkein kaikki tarrat mitä löytyy, vain kaksi arkkia jäi jäljelle. Ja näitä kokeillessa sainkin muistutuksen miksi decalit on kivempia.

Tarrat on ohuita ja ne suositellaan otettavaksi pois pinseteillä taustamuovista. Arkissa on 19 isompaa kuvaa, joista sain kynsille ehjänä viisi, muut hajosivat tavalla tai toisella. Sama juttu pienien kukkien kanssa. Tarrat saa ottaa todella varovasti pinseteillä, etteivät katkea. En saanut aikaan kupruja ja nämä olivat hyvin nätisti päällyslakan ja pikakuivattajan lisäämisen jälkeen.


Korsiteeksi laitoin vielä Colors By llarowen Ten Is Topsia.
* tuotteet saatu, en hyödy linkeistä.8 kommenttia:

 1. Sain myös noita tarroja en oo viel ehtiny testaan,mut ite tykkään kynsitarroista.Tosin niissäkin eroja paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siulla sujuu paremmin :'D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :3 Lakkasin toisen käden sillä vihreällä, mutta en laittanut kuvaa, kun joku oli siistinyt huonosti kynnet :'D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Näin H&Mn lakaksi oikein kelpo, levittyikin hyvin! :)

   Poista

Kommentointi on sallittua :)