5.4.2015

Kynsilakkamaailman huijauskoodi

Tietokonemaailmassa on paljon huijauskoodeja, joilla voidaan hankkia loputon elämä, rahaa tai ohittaa joitain ohjelmia.

Miksi kynsilakkamaailma olisi yhtään huonompi?

Tilasin Spectrafalir4u:lta holotusnestettä sekä punaista pimeässä hohtavaa jauhetta.
Liikkeessä myydään paljon erilaisia tuotteita, kuten opal flakieita, thermo pigmenttejä ja kameleontti pigmenttejä.

Valitettavasti osa on aika arvokkaita tuotteita. 2 g holotusneste maksaa 20 $ (omani on 14/35 mix) ja punainen jauhe oli 5 g 7,50 $. Postikulut oli vielä siihen päälle n. 10 $.


Tässä tulokset, mitä sain holotusnesteellä aikaan. Lakan pohja vaalenee hieman tämän laiton myötä ja parissa lakassa holon osuus on niin vähäinen, että se näkyy pelkkänä shimmerinä.


OPIn Russian Navy sai oman osansa ja itse en tajunnut ottaa huomioon, että pullo on uusi, joten valumaa on vähän, joten sitä tuli hieman yli :DEssien Sunday Funday ei saanut niin suurta annosta, joten se näkyy lähinnä shimmerinä, jota lakassa on muutenkin.
Lumenen Koivujen Alla on kaikista heikoin ja siitä on vaikea erottaa shimmeriä, mutta auringonpaisteessa sen näkee. Pilvisellä ilmalla ei niinkään.
Color Clubin Disco Dress (mini) pääsi myös mukaan jameihin, sillä omistan tästä täysikokoisen pullon. Tässä on hieman suurempi annos, mutta silti, se näkyy lähinnä shimmerinä lakassa. Jos haluaisi holoisamman efektin, niin saisi lisätä hieman enemmän.
OPIn Private Jet sai tujun annoksen ja se näyttää hyvältä :)
Kun Russian Navy vuoti, niin jouduin paniikissa etsimään toisen lakan, mihin sitä siveltimellä napsin pullon suusta. Funkey Dunkey oli se, mihin tartuin. Siinäkin määrä on niin pieni, että varsinaisesti se ei ole vielä ihan holo, mutta näkyy kuitenkin.
12 kommenttia:

 1. Oi, en tiennytkään että tuommoisiakin saa jostain tilata! Ihania yksilöitä oot saanut aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä joku aina jotain keksii :D Hintavia, mutta pitää yrittää olla säästeliäs ;)

   Poista
 2. On ne vaan kauniita! Mä en olisi kyllä uskaltanut uhrata OPIn tai Essien lakkoja tuohon hommaan, vaikka lopputulos onkin onnistunut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo, mie tilasin esim. Private Jetistä toisen kappaleen, joka onkin paljon glitterisempi kuin tuo minkä holotin. Russian Navy komistui entisestään tämän myötä :P

   Poista
 3. Mitäs varten minulla ei ole tuota Lumenea?! Hitsin vitsi, tuollainen holotusaine olisi kyllä ihan huikea! Saisin viimein sen keltaisen holon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, ehkä sen takia kun se on tuommoinen.. sinappinen? :D

   Poista
 4. Voikohan noita sekottaa geeleihin..? Kuinka paljon nestettä laitetaan ja onko se kovin löysää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla kaikissa lakoissa on eri määrä, cremet vetää sitä kaikkein eniten, kun ovat paksumpaa. Itse lisäsin pienissä määrissä sekoitin kauan, että se tulos näkyy, jos ei ollut mieluinen, niin lisäsin lisää. Oman maun mukaan sitä voi laittaa :)

   Ei se ihan heti valu pullosta kun kallistaa, vaan pitää hieman puristaa niin sitä tulee. Eli ei ole vetistä.

   Poista
 5. Hahha. :D Aik hyvä! Varsinki tuo Private Jet. ;)

  VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)