15.4.2015

LookFantastic BeautyBox - Huhtikuu 2015

Olen vältellyt lukulistalla kahden muun bloggaajan sisältöä tästä, mutta toisesta luin alkusanat.
Olin sen perusteella varautunut, että PostNord olisi paketin tuonut, joten yllätys olikin suuri, kun se tuli ihan tavallisena maksikirjeenä postin mukana :D

Laatikko tulee erikseen vielä pahvilaatikossa, joten lommot tai muut sellaiset ei tässä boxissa näy (tästäkin yllätyin). Oletin laatikon tulevat samanlaisena kuin LivBox, mutta se olikin vielä pahvilaatikossa.

Jos kiinnostuit, niin BeautyBoxin voi tilata tästä. Tarjolla on 3 kk, 6 kk tai 12 kk suunnitelmat ja tietenkin voi tilata vain yhden kerrallaan. Kun tilaat tuon 3 kk, niin postikulut on ilmaiset (muuten 5 €), yhden laatikot tilausta tehdessä tulee vielä postikulut (kun summa jää alle 50 £).
Tässä Boxissa ei ole lippulappusen mukana esim. hintatietoja, mikä on vähän harmi, mutta...
tältä se sisältö näytti;

Inica Eye Pencil, sävy Black Caviar.

Korres Milk Soap.

Tigi Mini Bed Head Manipulator.

Forza 30 Days Multivitamins.

Balance Me Revitalising Hand and Body Wash.

CB12 First Class Breath,

Tein myös videon ja se näkyy tästä.


2 kommenttia:

  1. Mä en tilannut tätä tässä kuussa, koska sisältö ei napannut. Mutta säikähdin tuota Postnord juttua, koska en halua pakettia lähetin kautta (se on yleensä hirveää säätämistä). Toivottavasti paketit tulisivat jatkossakin postin kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, PostNord on vähän hankalampi, muut palvelut toimii paremmin. Miekin sitä vähän pelkäsin, mutta onneksi se tuli tavallisen postin mukana maksikirjeenä (huh!). En tiedä vaikuttaako asuinalue toimitustapaan tmv.?

      Poista

Kommentointi on sallittua :)