13.10.2017

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 25

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."








Oriflame Rosehip & Linseed Oil shampoo ja hoitoaine. Tämä tuoksu tuli edellisen mansikka ja manteli -sarjan tilalle, kyseessä siis värjätyille hiuksille tarkoitettu. Mutta voi, kuin petyin! Nämä tuoksuu ihan pyykinpesuaineelle :( En tule ostamaan tätä kaksikkoa uudelleen.

Avon Advanced Techniques Instant Repair -hiusnaamio. Kerran viikossa käytettävä. Tuoksu oli tässä sellainen kampaamoviboilla varusteltu, siloitti hiukset, mutta jätti kylppärin lattian liukkaaksi, kun tätä pesi pois hiuksista. Ei mikään lemppari, mutta ei huono.

Oriflame Blue Wonders -suihkugeeli. Merellinen tuoksu, suolaisella vivahteella. Kuin aurinkorannoilla loikoilisi. Olisinpa ostanut tätä toisenkin pullon, oli muistaakseni kesän 2016 kausituote.

Yves Rocher Clementine & Spices -nestesaippua. Kivan syksyinen tuoksu. Tuntui, että kului aika nopsaan. Koostumus näissä on ehkä hieman geelimäistä.

Zoella Scrubbing Me Softly -vartalokuorinta. Todella kiva koostumus, ei toiminut pesukukan kanssa, vaan piti kahmaista ainetta käsiin ja sitten hieroa vartaloon. Tässä on tuoksu, mutta ei hyökkäävä.




Avon Naturals Almond & Lily of the Valley -vartalovoide. Mantelinen vartalovoide, jossa ei omaan nenääni ole lainkaan tuota kieloisuutta. Todella kiva!

Avon Sense Citrus Zing After Shower Mist. Lopetettu tuote, ainakin tällä hetkellä. Nämä on niin näppäriä käyttää!

The Body Shop Vitamin E päivä- ja yövoide. Nämä 15 ml purkit kestivät todella pitkään, varmaan pari kuukautta päivittäisessä käytössä :D Voisin ostaa kyllä uudelleenkin.

essence -käsivoide. Tämän pitäisi ilmeisesti olla mantelinen/pähkinäinen -tuoksultaan, mutta miun nenässä on varmaan jotain vikaa, sillä tuoksui ihan kirsikoilta. Voisin siis ostaa uudelleen!

Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence. Mie luulen, että tämä aiheutti epäpuhtauksia miun kasvoille. Heti, kun tämän käytön lopetin, ne katosivat. Onneksi on hinnakasta, joten voi suosiolla skipata. Tämä oli 5 € löytöjä Tuurista.




Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub. Käytin tätä yleensä aamuisin ja tykkäsin tuoksusta, kuorintateho ihan ok. Voisin tarttua tähän uudelleenkin.

Yves Rocher 2 in 1 Cleanser & Exfoliator. Tämä oli todella hienojakoista, vaahtosi kasvoharjalla hyvin. Tuoksuelämyksiä tämä ei tarjoa.

Avon Naturals Carrot & Sunflower -kasvonaamio. Aikoja sitten lopetettu tuote, tuoksu oli hieman outo, kukkainen.

essence eyeliner sivellin. Käytin tätä kynsien siistimisessä ja kesti hyvin asetonia, sekä asetonitontakin :D Nyt on uusi käytössä, paitsi että ei ole, koska hävitin sen yhden käyttökerran jälkeen. Etsinnät jatkuu.

Oriflame Love Nature Blueberry -kasvonaamio. Pikkiriikkinen tuubi, miinusta siitä, että saa vain tuotesetissä, ei yksittäin. Tuoksuu ihan mustikalle! Tosi kiva, miinusta hinnasta.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil - Honey. Hunajan tuoksuinen huuliöljy oli todella täyteläistä, käytin tätä öisin. Tämä on ollut yli 1,5 vuotta auki ja öljyssä näkyy mm. karva sekä muuta epämääräistä. Koostumus myös muuttui paksummaksi sekä venyväksi. Nyt käytössä Raspberry.

Lush Sugar Plum Fairy. Miulla on jostain syystä Santa's -huulikuorinnan jälkeen kaikki muut Lushin kuorinnat olleet kovaa kuin sokeri, niin oli tämäkin. Asiaan auttoi hammastikulla sörkkiminen, jolla sekoitin massan uudestaan ja sain kuorintaa otettua. Tässä oli kivan marjainen tuoksu.




Yves Rocher - kynsilakanpoistoaine. Tosi hyvä!

Dove invisible dry. Ihan normaali dödö, ei moittimista.

Avon Planet Spa Sleep Serenity -kylpysuola. Tämä on myöskin jo aikoja sitten lopetettu tuote (miun purkki valmistettu -14), joten ei saatavilla enää tässä muodossa. Suihkeena kyllä. Tykkäsin!

Lush -palasaippua. Jonkin talven (ehkä -15) ostoksia. Tässä oli pieniä tähtiä mukana, mutta en muista yhtään mikä tämä on nimeltään :D Käytin siveltimien ja silmälasinpuhdistusliinojen pesemiseen.

Repetto Paris eau florale. Tykkäsin tästä tosi paljon! Tullut ehkä Feeluniquen tilauksen mukana näytteenä, tosi nappiin osunut näyte.

Models Own Silver Fox. Hopea glitterkynsilakka, jonka täyteläisyys koitui sen kohtaloksi. Tätä ei tarvitse edes kuivatella, kun on jo kuivahtanut pulloonsa. Sivellinkin vääntynyt, kun olen yrittänyt lakkaa saada liikkumaan.

Dermosil Good Night Whitening -hammastahna. Valkaiseva hammastahna, joka poistaa värjäytymiä. Tässä oli kiva maku, mutta valkaisevuudesta en osaa sanoa.

Vitanallet ja päärynänmakuiset ksylitolitabletit. Ei kummastakaan mitään huonoa sanottavaa. Molempia olen ostanut jo uudet.




Iisi -vanulappuja. Nämäkin ihan tavallisia vanulappuja, ei mullistavia :D

Simple micellar cleansing wipes. K-Citymarketin testiryhmästä saadut puhdistuspyyhkeet oli ihan päteviä. Ei ihan poista meikkivoidetta + muita tuotteita kasvoilta yhdellä tai kahdella pyyhkeellä. Swatchitkin lähti käsistä helposti.

Mizon mansikka kasvonaamio. Tuoksui selkeästi mansikoille! Tässä on ainesosalistassa viidentenä alkomaholi, joka toi sellaisen drinkkimäisen vivahteen.

Kocostar Slice Mask Sheet Lemon. Todella hauska siivunaamio! Pakkauksessa on kaksi arkkia, jossa kummassakin on kuusi siivua. Ne saa asetella miten haluaa kasvoille tai vartalolle. Nämä tuoksui ihan sitruunalimonadille.

Berissom Cocktail Recipe Mask Pina Colada. Tuoksuu sille mille pitääkin. Todella kostea naamio, pysyi kasvoilla vaikka hääräsin ympäriinsä :D



7 kommenttia:

  1. Minuta tuo Pink Grapefruitin tuoksu alkaa aina tökkiä :D vaikka muutoin on hyvä ja tehokas sarja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie otin Mökkimiitin vaihtokasasta pienen tuubin sitä vihreää kuorintaa ja voi jehna! Siinähän vasta tympeä tuoksu onkin :D

      Poista
  2. Onpas iso kasa loppuneita. Mulla on vähän samat fiilikset tuosta Lumenen hyaluronitavarasta. Toisaalta se on täydellistä nenälle ja siitä ylöspäin. Mulla kun tuppaa nenä ja otsa ajoittain kuoriutua isoina slaisseina (yök). Sitä ei ole tapahtunut juuri ollenkaan tämän käytön aikana. Mutta naaman alaosaan tää saa aikaan isoja, syviä, kipeitä ja hitaasti parantuvia finnejä.
    Laitankin iltaisin kasvojen alaosaan Dermosilin kuorivaa yöseerumia ja muuten tätä Lumenea. Tää on mun naamalle hyvä combo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulle tuo Lumene toi joka kohtaan kasvoissa epäpuhtauksia, mutta tuoksusta plussaa johon ei kyllästynyt. Onneksi hinta vaan on aika muhkea, niin jää kauppaan :D

      Miulla on rasvoittuva iho, niin oma iho kestää melkeinpä mitä vaan, paitsi yksi poikkeus on ja se tulee yllättäen Oriflamen savinaamion muodossa, se jos mikä on tujua :D

      Poista
  3. Lumenen hyaluronitiiviste ei tehnyt mun naamalle mitään, ei hyvää eikä huonoa. Ei mitään;) Eipä tullut ostettua toista kertaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu..lumenen hyaluronitiiviste ja ei tee mitään. Ihmettelen kun hehkutetaan paljon..oisko tää taas jotain aikuisten naisten juttuja, että tää ei tunnu missään:)

      Poista
    2. Miulle teki vaan huonoa 😁 Pitää kokeilla jotain toista. En miekään kyllä koskaan huomaa kasvotuotteissa mitään eroa esim. naamiot, voiteet, mutta tästä huomasin.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)