21.7.2018

Ostoksia - Bronx Colors, essence, Essie, Oriflame, Flormar & W7

Muutamia kosmetiikkaostoksia ulos, etten unohda niitä :D

Näin helteillä ei oikein jaksa ottaa kuviakaan, kun hiki puskee jo silloin pintaan.




Piipahdin pitkästä aikaa Sokoksella ja kurkkasin alet, jossa oli mm. MACia 20 €/10 € ja 8 €, mutta heiltä en mitään ostanut ;D

Katseeni keskittyi Bronx Colorsiin ja ostin viisi tuotetta:

Luomiväripaletin, johon voi itse koota haluamansa sävyt. Tähän sopii neljä luomiväriä tai kaksi luomiväriä ja yksi poskipuna tai kaksi poskipunaa. Poskipunat ovat siis hieman pidempiä, joten niitä menee vain kaksi. Paletin mukana tulee kaksi sivellintä. Hinta 5,90 €.

Luomiväreissä on nimi vain pahvipakkauksessa, mikä on pieni miinus. Tuskin kovin moni niitä jemmailee. Hinta 3,90 €/kpl.

Maitan blogissa on swatcheja, siellä on itseasiassa kaksi samaa sävyä jotka miekin ostin.






Carlsonilta essencen gym-proof primer, nappasin toiseksi viimeisen. Saa nähdä toimiiko :P
Hinta 4,29 €.

Tokmannilta kolme Flormarin lakkaa, en ottanut kuittia, mutta ehkä 1,49 €/kpl.




Pilkon Citymarketissa essencen kisses from italy trend editionista kaksi käsirasvaa. Todella herkullinen tuoksu! Kevyt koostumus.

Prisman alelaarista Essien Leggy Legend -kynsilakka. En ostaisi Essietä normihinnalla, mutta kun tulee sopiva diili eteen ja joku kiva sävy, niin sitten kyllä.





Pretty.fi -verkkokaupassa oli ale, niin napsin sieltä joitain mielenkiintoisia tuotteita :) Itse maksoin näistä hitusen enemmän, kuin mitä ne nyt olisivat (tietty), sillä osa oli alennettu -70% alennuksiin.

essencen cubanita trend editionista huulipuna, sävyssä kisses from havana.
Wet'n Wild Megaglo Makeup Stick Highlight, sävyssä When The Nude Strikes.
W7 Dynamite Highlighting Powder, sävyssä Big Bang.
W7 Velvet Secret huulipunia, sävyt Easy ja Los Bandidos




Oriflamelle tein tilauksen, sillä halusin lunastaa synttärilahjan. Tällä kertaa sai itse valita kuudesta/viidestä seerumista ja nappasin tietty sen kalleimman (67 €/30 ml) ;) Tätä olen käyttänyt ennenkin, mutta en uudessa pullossa.

Ostin myös yhden tuotesetin, mutta siitä meni kaksi tuotetta eteenpäin. Jätin itselleni shampoon ja suihkugeelin.

Colourboxille tuli muutama uusi kynsilakka, joista nappasin vain mielenkiinnosta testiin valkoisen lakan. Saa nähdä onko tästä mihinkään.







 
Oliko tuttuja tuotteita, kiinnostaisiko kuulla jostain lisää erillisessä postauksessa?







4 kommenttia:

  1. Gym-proof primer on ihan ok mutta ei se näillä helteillä pidä :) Bronxit on ihanan värikkäitä, itse en ole vielä ostanut enkä sen tarkemmin hyllyä Sokoksellakaan tutkinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie testasin sitä sisäolosuhteissa 30 asteen lämmössä ja piti noin 4 tuntia, päällä oli essencen vedenkestävää puuteria :D Ihme kyllä, että noinkin pitkään kesti.

      Poista
  2. Jostain syystä Bronxin meikit ei mua erityisemmin houkuttele. Jonkinlainen meikkiähky voi olla syynä mokomaan, mutta eiköhän siitä syksyn tullen taas päästä;)
    Ostin itsekin tuon Essencen söpön käsivoiteen - ihan vaan ulkonäön takia;) Yleensä olen tykännyt myös Essencen käsivoiteiden laadusta, joten luultavasti tästäkin sitten, kun ehdin sen korkkaamaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsivoiteessa on ihana tuoksu! Kun se laimenee, niin muistuttaa esim. Helosanin perustuoksua.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)