20.5.2022

Mavala | Lemon Cream & Dream

Mavalat on varmasti monelle tuttuja jo vuosien takaa ruokakauppojen hyllyiltä.

Itsekin blogitaivaltani starttasin kyseisen merkin voimin ja itse asiassa, se oli vielä sitä aikaa kun Joensuun Kicks oli entisellä paikallaan (nykyään tilassa on Ecoteekki) ja sieltä löytyy China Glazea! Kicks lopetti ja oli pitkään poissa Joensuusta, kunnes tuli takaisin. Olin nostalginen ja ostin Kicks Club tarjouksesta merkin kaksi sävyä.

Blogitaipaleesta puheenollen, Instagramissa sekä Facebookissa on meneillään arvonta, jossa voit voittaa kahden kuukauden kosmetiikkaboksit itsellesi!





Lemon Cream, kynsillä kolme kerrosta.

Keltainen sävy, jossa on mukana hopeista shimmeriä. En tiedä onko syy siinä, että keltaiset lakat on yleensä aika oikukkaita vai lisätyssä shimmerissä, sillä lakka levittyy hieman epätasaisesti. Ohuilla kerroksilla lakka kuivuu nopeasti, mutta silti lopputulos ei meinaa olla ihan tasainen koko kynnellä.


Ihan 100 % varmasti kyseinen sävy on ollut miulla jo aiemminkin :D Koska nimi on todella tuttu.





Dream, kynsillä kolme kerrosta.

Tässä sävyssä koostumus on paljon läpikuultavampi ja ehkä hieman ohuempi, jonka vuoksi se levittyy paremmin. Kuivuu myös nopeasti ja kun on saanut ensimmäisen kerroksen lakattua kaikkiin kynsiin,  voi aloittaa jo seuraavan. Peitti hyvin jo kolmella kerroksella.

Lakan sävy on hieman marjapuuromaisen punainen, runsaalla shimmerillä joka antaa myös lakan sävylle sinisyyttä.








Mavalan värilakat on hinnaltaan noin 5.20 € - 5.50 €, osa sävyistä muutaman sentin kalliimpia. Pulloissa on 5 ml lakkaa.







6 kommenttia:

  1. Näistä kahdesta tuo lemon curd ihan mun suosikki <3<3 Mavalan pikakuivattavaa lakkaa käytän tällä hetkellä! On mun suosikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä molemmat on kyllä nättejä, harmi, että keltainen oli hieman oikukas!

      Poista
  2. Kauniita sävyjä molemmat, ja varsinkin tuo keltainen on niin kesäinen! Miten ihmeessä saat nuo kynsinauhanpäiset lakkaukset pysymään niin nätin mallisina? Minä en ikinä onnistu siinä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla ei pahemmin kynsinauhat kasva, paitsi peukalo ja etusormi, niin työntelen ne joskus ja lakkaukset siistin essencen precise eyeliner brush -siveltimellä + kynsilakanpoistoaineella :)

      Poista
    2. Hyvä vinkki, kiitos! Jospa oppisin tekemään samoin. Pitääpä hankkia tuo sivellin.

      Poista
    3. Se on edullinen, mutta jos käyttää hyvinkin tujua kynsilakanpoistoainetta, niin kestää ahkeralla lakkaustahdilla (3 x vko), ehkä kuukauden :D Jos poistoaine ei ole niin tuju, niin itselläni on kestänyt 3-4 kk.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)