27.7.2018

Kesän suosikkituotteet!

Kokosin muutamia tuotteita, jota olen nyt keväällä/kesällä käyttänyt ja tykästynyt!








essencen tint & colour shot, sävyssä pink happiness. Vaatii pienen kuivumisajan, ennen kuin pystyy juomaan mukista/lasista ilman, että jää punajäljet. Kuluu nätisti huulilta pois, jättäen hennon sävyn.

Olen poistanut tämän huulilta misellivedellä, mutta ihan aina kaikki ei lähde, vaan huulille jää hento sävy. Vaatii siis ehkä poistoaineelta hieman enemmän ytyä.





Oriflamen Tender Care, kuvassa kirsikantuoksuinen. Kyseinen tuote käy mihin vain esim. huulille, kynsinauhoille, kuivuneisiin kohtiin jne.

Itse huomasin, että tämä ei miun huulille sovi, sillä ne tuntuivat vaan entistä kuivemmilta. Olenkin siis käyttänyt kynsinauhoille ja tämä pehmittää ne hyvin. Kirsikantuoksu on tässä todella onnistunut. Jos kirsikantuoksu ei innosta, niin tästä on myös tuoksuton versio, sekä mm. mustikka, mustaherukka, karpalo..

Pieni miinus tuosta pakkauksesta, kannattaa ottaa käyttöön spaatteli :D





essencen kisses from italy -kokoelma on nyt esillä ja siitä kannattaa napata tämä käsivoide. Herkullinen sitruunan tuoksu ja kevyt koostumus, vaikka voide tulee kiinteänä ulos tuubista, se imeytyy nopeasti jättäen kuitenkin tunteen, että voidetta on laitettu.

Sitruunantuoksun laimennettua jäljelle jää sellaisen perusvoiteen tuoksu, samankaltainen kuin Helosanissa.

Pakkaus on aika kovaa muovia, joten voi aiheuttaa päänvaivaa voiteen ollessa lopussa.






essencen clean & go -kynsilakanpoistoaine. Jos tykkään lakkailla yksivärisiä lakkauksia (ei glitter), niin tämä kannattaa ostaa testiin. Poistaa todella hyvin peruslakkaukset ja on asetoniton.

Jos käytät glitterlakkojen poistoon, alkaa sisällä oleva sieni murentua jo ekalla poistokerralla ja sen jälkeen kynsiin jää aina sienen murusia.




 
 
Löysin tämän vartalokuorintalaatikosta ja en ollut tätä laittanut edes omiin tilastoihin. Korkkasin sen heti käyttöön ja oho! Yllätyin aika paljon tämän tuoksusta, joka ei ollut niin laventelinen kuin luulin, oikein miellyttävä tuoksu, ei yhtään unettava :D
 
Kuorinta menee varmasti sellaiselle, joka ei kaipaa järeää otetta kuorinnaltaan. Tässä on pienen pientä kuorinta-ainesta, sekä hieman isompia helmiä. Nuo pienemmät ovat tasaisesti ja tiheästi, kuorintahanskalla saa enemmän vielä rouheutta.
 
 
 
 
 
 
Zoella Beauty Shower Shake -kosteuttava suihkugeeli. Tuhti koostumus, kannattaa levittää huolellisesti, kuten myös huuhtoa. Tämä nimittäin voi jäädä iholle läntteinä, mihin olet ekana tätä levitellyt :D Tuoksu jää iholle, eikä jätä kutiavaa/kiristelevää tunnetta.
 
Sopii todella hyvin sheivaukseen! Zoe itse käyttääkin tätä vain sheivauksessa, mutta tietenkin itse epäilin asiaa. Sheivasin tämän avulla kainalot ja sehän toimi! Suihkugeeli tekee iholle liukkaan pinnan, eikä tarvitse pelätä sheiverin tökkäystä, kun se liukuu iholla.
 
Zoellan tuotteita voi tilata joko Feeluniquelta tai Superdrugilta, ainakin siihen asti kunnes tiedämme brexitin vaikutukset.
 
 
 
 

 
 
 

4 kommenttia:

  1. Noita Zoellan tuotteita olen meinannut monesti ryhtyä tilailemaan, mutta aina on joku muu ostos mennyt edelle. Ehkä täytyy jossain vaiheessa panna hösseliksi tilaamisen kanssa ennen kuin on liian myöhäistä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, kesäkoelma tuli jo myyntiin ja oli Feeluniquella tarjouksessakin jo :) Harmi, kun ei tiedä Brexitin vaikutuksia, että miten käy miun Zoella -tilausten, muualta kun ei saa..

      Poista
  2. Zoellaa myytiin saksalaisissa kauneuskaupoissa, mutta en kuitenkaan ostanut mitään. En ollut perehtynyt valikoimiin, joten ehkä siksi ne eivät herättäneet kiinnostusta. Mutta kosteuttava suihkuvoide kuulostaa kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zoella Beauty taisi viime kesänä tulla ekaa kertaa Saksaan sekä mm. Norjaan! Nythän sitä myydään myös Ultassa. Pitää vaan toivoa, että Brexit ei kovin paljoa vaikuttaisi tuohon briteistä tilaamiseen :S

      Mie seuraan aika tiiviisti Zoen tekemisiä ja kiva kurkistaa myös kulisseihin, kun kuvailevat ja tekevät uusia tuotteita :) Joulukokoelmasta tulee hieno!

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)