5.1.2024

Joulukalenterikatsaus | Essie 2023

Aloitetaan joulukalenterien purkaminen Essiellä, seuraavana vuorossa joko Molton Brown tai OPI. Mietin pitkään niin OPIn kuin tämän Essienkin kohdalla, että tilaanko. Sorruin kuitenkin ja sillä kertaa Essie tarttui matkaan Kicksistä alekupongin voimin.

Sisältö ei ole mitenkään tajunnanräjäyttävä, vaan laatu on silkkaa Essietä ja noh, kynsijuttuja :D





Aloitetaan ensin muista, kuin normaaleista värilakoista, joita kalenteri tarjosi tänäkin vuonna.

Gel Couture -sarjasta tuli kaksi lakkaa: mattaava päällyslakka ja värillinen, sävyltään Fairy tailor. En edes tiennyt, että Gel Couturessa on matta päällyslakka, mutta bongasin tämän jostain verkkokaupasta joulun jälkeen uutuutena.

Perinteinen Good as gone -kynsilakanpoistoaine ja myöskin aina kalenterista löytyvä apricot oil -kynsinauhaöljy.

Lisäksi hoitolakkoja; strong start -aluslakka, stay longer -päällyslakka ja hard to resist advanced -kynnenvahvistaja.




Täysikokoisia lakkoja tuli yhteensä seitsemän kappaletta, joista yksi oli Expressie FX -sarjan Iced Out filter.

Tuck it in my tux, around the bend, s'il vous play, gossip'n spill, check your baggage ja ripple reflect.
Näiden lakkojen sävynumerot menee muuten järjestyksessä (sävynumerot 947-952)! Vaikka ainakin tuo s'il vous play on vuodelta 2017.





Minikokoisia lakkoja tuli yhteensä 10. Näissä lakoissa on 5 ml, isommissa 13.5 ml (expressie 10 ml, Gel Couture 13.5 ml).

Sävyt: frilly lilies, lady like, suits you swell, pencil me in, fifth avenue, win me over, off tropic, wicked, licorice, bikini so teeny.





Koostumukset on aika creme -voittoisia. Ainoana erottuvat ovat bikini so teeny shimmerillään, s'il vous play foliomaisuudellaan ja gossip n' spill metallisella shimmerillä. Lisäksi tietenkin Gel Couturen mattapäällyslakka ja Expressien iced out filter.


Kalenterin hinta oli 94.90 € (arvoksi luvattu 212 €). Tällä hinnalla laskettuna yhden luukun hinnaksi jäi noin 3.95 € Koska käytin alennuskoodin, sain itse kalenterin noin 71 € hintaan ja tällöin yhden luukun hinta on noin 2.95 €, joka ei sekään ole huonompi diili. Kun kaupasta ostettuna taitaa lakkojen hinta olla siinä 14.90 € -16.90 € kappaleelta normaalilla hinnalla.
















2 kommenttia:

  1. Hyviä perustuotteita mutta jotenkin lakkavalikoima näyttää sekavalta. Tai sitten on jokaiselle jotain :) Hyvä kalenteri jos haluaa testailla erilaisia Essien tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän vähän punaisia sävyjä (tosin OPIn kalenteri paikkaa kyllä senkin edestä tämän puutteen)! Mitä nyt muutamaa lakkaa googlettelin, niin sieltä tupsahteli esille kevään ja kesän kokoelmia jonkun verran, joka selittänee jotkin sävyt aika hyvin :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)